goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service. Gratis bezorgen en je krijgt de avond van te voren een mail dat ze komen en tussen welke tijd

Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede uitleg en goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

We werden goed geholpen en er werd meegedacht omdat wij er niet helemaal uitkwamen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Afleverdatum kiezen Prima website Nette levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service, snelle levering, kwalitatieve kussens!

Ik kan niet met whatsapp contact op nemen vanuit België, misschien eens bekijken?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit, volgens afspraak.

Bezorgende partij zegt voordeur is voordeur. Flat / appartement is dat beneden vlgs leverancier. Ik zeg mijn voordeur is waar ik mijn woning betreed. Gelukkig was chauffeur mij ter wille want het ging om een parasol-voet van 80 kilo.

Niks

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bij de derde keer omruilen hoefden we niet meer thuis te zijn

Na 3 keer een parasol geleverd te krijgen is deze weer beschadigd! Misschien een betere controle voor dat het artikel verzonden wordt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk personeel, niets is te veel. Erg klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede service. Vragen worden snel beantwoord.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijk en een goed aanbod,snelle service en kennis van zaken vh personeel

n.v.t.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In een woord geweldig zowel verkoop als bezorging...een 9

Een puntje...chauffeur schampte met achterkanf van vrachtwagen het hek van de buren...ik denk dat ie het zelf niet gemerkt heeft..maar buurvrouw heeft het gezien.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel, zeer attent en behulpzaam. Alles ruim opgezet. Mooie bedrijf

goed concept

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk uitleg over de aankoop in de showroom. Afspraken duidelijk nagekomen i.v.m. levering. Schoonheidsfoutje in 1 kussen en er wordt gewoon een nieuwe hoes opgestuurd!!!! Super service!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk en correct geholpen in de winkel, lieten ons rustig kijken en uitzoeken. Goed advies en duidelijk wanneer er geleverd werd. Topservice

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij alle bestellingen die we gedaan hebben (in totaal 3), is er iets mis gegaan met de bezorging: 1e keer: datum werd tot 3x toe verzet 2e keer: werd niet geleverd op afgesproken datum, zelf uiteindelijk gebeld en bleek dat de producten niet geleverd konden worden door leverancier. Zijn we niet van op de hoogte gesteld. 3e keer: de volledige bestelling niet geleverd op afgeproken datum Ik heb dit tot 2 x toe telefonisch aangegeven bij uw medewerkers. Tot 2x toe werd het afgedaan als: - 'we hebben de bezorging uitbesteed, dus we kunnen wer niets aan doen' - 'dit zijn incidenten en we nemen het mee' Ik neem de moeite om bovenstaande punten aan jullie mee te geven. Ik heb absoluut niet het idee dat jullie er ook maar iets mee doen. Ik doe nu een laatste poging om jullie duidelijk te maken dat er echt iets mis is met het proces rondom de bezorging en communicatie. Het is verder aan jullie om erwat mee te doen. Weet wel dat door de reacties die ik gekregen heb, ik me nu echt wel 5x bedenk voordat ik nog wat bij jullie bestel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie service goed advies, prima geleverd. Geen op of aan merkingen

Geen op of aanmerkingen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Laatst tijdens een koopzondag bezocht. Ondanks de drukte werd er alle tijd voor ons genomen. We genieten inmiddels van ons prachtige loungeset!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Onderhoudsadvies meezenden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service in de winkel. Correcte afhandeling van mail

Belofte is levering in tuin maar chauffeur komt alleen en moet geholpen worden. Dit was geen probleem voor ons maar mensen die slecht ter been zijn hebben een probleem. Het product wat wij kochten was best prijzig. De fabriek die deze producten maakt mag iets netter werken wat ons betreft.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doordat de afleverdatum van onze loungeset was verplaatst, en wij daar helaas geen mailtje of een telefoontje van hadden gehad, kregen we een waardebon van 50 euro voor het ongemak.

De cliënten goed informeren als er iets wijzigt in de afleverdatum van goederen, zodat ze niet onnodig vrij nemen, wat nu wel is gebeurd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede service

2 De Donge

Dronten 8253PT