perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Neemt alle tijd om de vragen van klanten te beantwoorden. Geen moeite is hun teveel. Tijdige informatie over de levering. Klantgerichte opstelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele vriendelijke medewerkers! Product was beschadigd maar keurig opgelost.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima adviezen en goede en snelle levering. Kwaliteit van de producten is uitstekend.

Ik zou het niet weten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik geef dit bedrijf 5 sterren omdat ze tot nu toe alles tot in de puntjes hebben verzorgt

Heb ik eigenlijk niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service in de winkel

slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke website, behulpzame helpdesk

Producten bleken niet in stock, maar dit werd niet weergegeven op de website. 2 dagen voor verwachte levering kregen we een weinig persoonlijke mail met de boodschap dat levering uitgesteld zou worden. Informatie uitwisseling met transportfirma kan veel beter, avond voor levering geen mail met leveringsuur ontvangen. Uiteindelijk werd levering niet gehaald en werd zonder verder bericht daags nadien geleverd en slechts 1 van de 2 collies (natuurlijk niemand thuis wegens niet gemeld)..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Aardige verkoopsters.

Duidelijk in de folder zetten wat de aanbiedingen zijn(folder klopte voor geen meter). Daardoor zijn wij wel misleid.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fantastische tuinset, snelle levering en goede service. Bedankt Jeroen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super blij met mijn set.. voldoende info gekregen over de betaling en bezorging..

Voor mij geen min punten

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Waardeloos bedrijf! 26 mei loungeset geleverd maar er ontbrak een hocker kussen.melding van gemaakt en het zou 2 weken later nageleverd worden.sindsdien is de levering 4 x verzet 1 keer zonder er melding van te maken waardoor ik een dag voor niks thuis heb moeten blijven. Verschillende keren gebeld maar er wordt geen alternatief geboden ,geen vergoeding of compensatie.ik moest volgens de medewerker blij zijn dat ik het gratis! Nageleverd kreeg. Service hebben ze nooit van gehoord. Nu staat de nalevering voor 26 juli gepland. Ik hoop dat ik het ooit nog krijg

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Goede service en snelle en goede levering.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima afhandeling van de bestelling. Snel en correct

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

deskundig klantvriendelijk snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het overtrof onze verachting. Alles is goed overzichtelijk te bekijken. Zeer vriendelijk geholpene snelle levering geheel volgens afspraak. Top.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service vriendelijk personeel en een heel groot assortiment .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klant vriendelijk en behulpzaam .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijkheid,goede levering en prima aftersales. Er ontbrak een pootje aan de tafel en deze werd per omgaande geleverd.

Alles van een 8+ opwaarderen naar een 9, een 10 moet een streven blijven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel, mooie acties (kortings-3-daagse) en snelle levering!

Thuisbezorging in de tuin (en niet tot de 1e deur).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie meubels. Goede keuze meubels.

Geven geen kortingen weg. Kon wel in twee delen bezorgen (kosten) maar niet extra bezorgkosten er bv af bij leveren in een keer...? Raar... Personeel met iedereen tegelijk bezig. Kleurechtheid in de winkel niet zelfde bij meubels moesten het bij bezorging maar zien. Bezorger heeft hoes droogmolen gemold door deze niet even weg te halen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service, alleen de hoes wordt iets later geleverd. Fijn dat er verschillende combi-deals aangeboden worden. Voor ieder wat wils.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service top

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs, verkopers in de showroom zijn vriendelijk en niet opdringerig, levering volgens afspraak.

Bij de levering zou alles worden uitgepakt en het verpakkingsmateriaal weer worden meegenomen, hier deed de chauffeur wat moeilijk over (wilde liever alles in dozen bij ons neerzetten en weer vertrekken).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfecte aandacht in de winkel en afspraken nagekomen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vriendelijk en niet opdringerig.

Wij hebben een set gekocht,waarvan we eigenlijk de tafel te groot vonden,hierwas geen alternatief ( Kleinere tafel ) aangeboden. Achteraf paste de tafel gelukkig perfect op ons terras.

2 De Donge

Dronten 8253PT