goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruim assortiment, goede produkten

In een keer het goede product leveren, medewerker had foute productcode ingevoerd. Na een week omgeruild.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tafel was in verkeerde kleur besteld en kon snel worden nageleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Twee stoelen waren niet op voorraad en zouden twee weken later komen. Dit hoorden we echter pas op de dag van levering. Dat is behoorlijk laat. Verder was ook de tafel niet in de juiste kleur besteld.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitleg bij koop van tuinmeubels.

Afleverdatum werd ineens gewijzigd van 3 weken naar 6 weken. Bij aflevering van tuinmeubels vind ik dat door het bedrijf zelf de tuinmeubels inmekaar mogen zetten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je klacht wordt serieus genomen en netjes en snel afgehandeld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Werden goed geholpen in de winkel alleen werden we eens gebeld dat de bezorging toch niet kosteloos was!!! Terwijl.ikdat meermalen had gevraagd en hij bevestigde dit. Gelukkig werd het door de man opgelost en alsnog kosteloos bezorgd! Helaas vergaten ze de kussens mee te leveren maar ook dit werd prima opgelost door de kussens na te zenden.

Goed kijken.of alles meegeleverd word!!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leveringskosten werden terugbetaald nadat oorspronkelijke leveringsvoorwaarden niet nageleefd werden. Goeie productkwaliteit.

Betere communicatie over de levering is echt wel nodig. Tot 2x toe hebben we verlof ingepland voor de levering die toch op een ander moment plaats vond dan telkens afgesproken. Een set van meer dan 100 kg laat je ook niet op je werk of bij de buren leveren...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel contact per email.

Voorraad op website is niet accuraat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wij zijn in Veghel in de winkel geweest, grote overzichtelijke zaak. Goed geholpen, je kan ook online bestellen. Grote voordeel van de winkel is dat je de producten goed kan bekijken / opmeten e.d.

Wij hadden een deellevering geplaatst. Eerste levering kwam zoals gepland, deel twee werd ongeveer 2 maanden later op afroep geleverd waarbij niet alles voorradig bleek te zijn. Hmm vreemd. De ontbrekende onderdelen kwamen later ook nog eens in twee delen, is bij ons niet geheel duidelijk waar het probleem lag, maar zeer waarschijnlijk was dit een fout van de transporteur.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle service, goede verhouding prijs kwaliteit

Levering. Het leveringsbedrijf gaf een foute datum door per mail, 23 juni, want tuinmeubelland had 22 juni doorgegeven. Na mijn agenda te hebben omgegooid stond de chauffeur toch op 22 juni voor de deur en ik was dus niet thuis (ik was op mijn afspraak die ik speciaal had veranderd van 23 naar 22 juni!) gelukkig was mijn zoon onderweg naar huis maar hij heeft wel alles (loungeset) alleen naar de 3e verdieping moeten brengen. Ik had wel hulp voorzien maar dus ook weer op de fout doorgegeven datum..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie winkel met mooie tuinmeubelen.geeft goed en eerlijk advies. Bezorging: keurig, netjes en op tijd. Loungeset gekocht: mooi en zit heerlijk

Geen verbeterpunten: alles is al prima

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verkoop geen spullen die je niet kan leveren, reken geen €100,- voor een tuinmeubelhoes waar ik bij de blokker €65,- voor betaal en waar ik ook nog 1,5 maand op moet wachten. Beloof geen dingen die je niet waar kan maken. Helaas moet ik nu 1 jaar wachten op 2 voetenbanken. Worden niet meer geleverd dit seizoen. Ik doe nooit meer zaken met dit bedrijf, heb spijt van de aankoop van bijna €3000,- Daar mag je wel service voor verwachten en niet worden afgesnauwd door het filiaal.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nemen contact op bij leverprobleem

Leveren vervolgens een andere parasolvoet

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding is goed

Betere communicatie als er een product niet of niet op tijd geleverd kan worden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een groot assortiment. Goed advies en hulp bij de keuze. De bezorgdatum makkelijk kunnen verzetten.

Voor 1 onderdeel een lange levertijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Verkeerd geleverd product, maar heel snel opgelost. Uiteindelijk geleverde product helemaal naar wens.

Inpakken van bestelling checken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwaliteit meubels Vriendelijk en deskundig personeel Goede service

Deze positiviteit doorzetten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Zijn in Dronten geweest en zaak ziet er gewoon netjes uit en het personeel helpt je netjes. Een stoel was niet geleverd, maar werd keurig nabezorgt.

Naar aanleiding van de stoel die niet geleverd was, hebben we telefonisch contact gehad. Er zou terug gebeld worden, maar dit gebeurde niet. Bij een tweede poging ging dit wel goed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuk personeel. Goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eenvoudig en heel compleet afrekensysteem op de Site. Goed transportbedrijf en keurig volgens afspraak/planning geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles verliep netjes. Product netjes afgeleverd. En mooie kwaliteit loungeset

Geen verbeterpunten. Zou misschien nog een service kunnen doen met in elkaar zetten van het set

zeer slecht, onaanvaardbaar

we hebben een parasol omgeruild. Dat ging goed. Maar de hoes mist waarschijnlijk een telescoop om hoes erover te doen. Voor gebeld. Door mw. naar website verwezen (kastje/muur). Over geklaagd. Vervolgens beloofd dat hij (call center mw) het zelf op zou lossen en dat we zelf niets hoefden te doen. Tot op heden niks gehoord. Kortom: gewoon niet goed van jullie! je kunt je wel net promotor score invoeren. Maar dat is gewoon teveel een trucje als je het niet goed hebt georganiseerd. Zorg eerst dat je basics op orde zijn! Dat lijken ze nu niet te zijn op basis van mijn ervaring. Paul Donkers 06 53 85 21 47

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je word vriendelijk ontvangen, ze staan voor klaar, tuinmeubelen zijn in verhouding goed in prijs en kwaliteit. En goede service in levering.

Op dit moment geen verbeterpunten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima product informatie door zeer vriendelijk personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede communicatie over levertijd.

Veel te lange levertijd. Er ontbraken pootjes voor onder de loungebank. Ik kreeg keurig te horen dat ze alsnog opgestuurd zouden worden. Helemaal goed opgelost dus, alleen jammer dat ook hiervan de levertijd weer extreem lang was.

2 De Donge

Dronten 8253PT