perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk personeel, snelle service en bezorging. Leuke tuinspullen voor leuke prijzen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Direct bij binnenkomst werd ik goed geholpen. Waren zeer behulpzaam. Het was bijna sluitingstijd maar gaven aan dat ik gerust verder mocht kijken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende hulp in de winkel, en ook bij het ontbreken van de verbindingsstukken bij de levering, is de service druk in de weer geweest om deze zo snel mogelijk na te leveren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vriendelijk en professioneel personeel, veel keuze, snelle levering!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Alles want het bestelde artikel is nooit geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service gericht. Ik heb naast een vaste loungeset contact gehad voor het bestellen van een extra los onderdeel. Hoewel niet op de site aangeboden is er via contact met de leverancier gezorgd voor levering hiervan. Meedenken en zoeken naar oplossingen staat dus hoog in het vaandel. Snelle communicatie ook. Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kan er geen bedenken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles nettjes geregeld!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geholpen. Levertijd zoals afgesproken, krukjes werden nageleverd maar ook precies op de datum zoals afgesproken.

Toen de krukjes werden bezorgd (door TransMission) moest ik contant betalen. Dit was niet afgesproken. Wij zouden bij aflevering pinnen. Heb toen bij de buren geld moeten lenen. Dit neem ik Tuinmeubelland dus wel kwalijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ondanks dat ik het verkeerde product toegestuurd kreeg (driehoek i.p.v. rechthoek), heel tevreden met de zeer vriendelijke support die ik kreeg om het in de winkel te Zaandam te kunnen ruilen.

Ik had rechthoek besteld, maar kreeg een driehoek toegestuurd. Lijkt me wel een punt voor een verbeterslag.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Frisse nette indruk. Personeel behulpzaam maar zeker niet opdringerig en deskundig, kwam professionele over. Lekker op ons gemak kunnen rondneuzen, niet zozeer van plan nu al te kopen maar toch gedaan omdat we er een goed gevoel bij hadden/kregen.

Vind het prima zoals ik mijn bezoek heb ervaren, heb dus ook geen verbeterpunten. Handhaven en op ingeslagen weg doorgaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

bediening ;afspraken nakomen ;assortiment; prijs- kwaliteitverhouding

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en niet moeilijk doen als 2 kussens te weinig bezorgd zijn.

Levertijden die klant aangeeft in acht nemen, maar is meer kwestie van vervoerder

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De goede fijne service en uiltleg in de winkel in Veghel. Kregen meteen een visitekaartje mee met verdere info. Thuis via internet besteld ideaal. Toen, doordat wij een verkeerde datum hadden ingevuld in overleg een andere datum kunnen plannen was ook geen enkel probleem. Netjes thuis bezorgd!!

Geen. Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De levering was mooi vlgns aangegeven schema, prijs-kwaliteit is perfect! We zijn erg blij met onze mooie nieuwe tuinstoelen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In de winkel werden we goed en uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden voor onze tuinset. We hebben een offerte op laten maken zodat we thuis nog op ons gemak de definitieve keuze konden maken over onze aankoop. De uiteindelijke keuze doorgebeld en we kregen snel een bevestiging in de mail en een bezorgmoment. Op de bezorgdatum was de chauffeur wat te laat, maar het was extreem warm die dag dus heb er begrip voor. Inmiddels zitten we al twee weken heerlijk te relaxen in de achtertuin op onze prachtige tuinset van Tuinmeubelland.

Bij het bezorgen krijg je de keuze of je het verpakkingsmateriaal gelijk mee wil laten nemen door de chauffeur. Hier word €25,- voor gevraagd. Mijn bestelling bevatte 1 grote doos en wat plastic. Dit vind ik persoonlijk wat aan de dure kant.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Goede ontvangst in winkel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service. Ik was vergeten wat bij mijn bestelling (actie prijs) te doen en dat werd keurig toegevoegd. Daar hou ik wel van. Bezorgen ging ook TOP!

Zou het niet weten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede voorlichting en klantvriendelijk.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie winkel. Vriendelijk geholpen. Alleen niets verteld over de enorme berg verpakkingsmateriaal.

Bistroset werd op een pallet geleverd. Moest zelf alles afvoeren (verschrikkelijk). Alleen tegen extra betaling zou de transporteur het meenemen. Op mijn vraag hoe ik de levering dan kan controleren, haalde hij zijn schouders op. Je raadt het al, tafel was beschadigd. Naar de winkel gebracht. Opnieuw besteld. Na onduidelijke fout niet geleverd. Wacht nu al ruim 2 weken op de tafel. Zucht. Laatste keer voor mij.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering zoals afgesproken. Klacht werd zeer snel en goed opgelost!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik werd goed op te hoogte gehouden over de leverdatum en ik werd vriendelijk en goed geholpen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima op tijd en correct geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden over de snelle service en klantvriendelijkheid in de winkel! Mooi degelijk loungeset gekocht, kortom wij bevelen dit bedrijf zeker aan.

2 De Donge

Dronten 8253PT