perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle response op vragen. Levering was niet helemaal goed gegaan, maar dat is snel opgelost na een telefoontje/e-mail door een vriendelijke medewerkster. De transporteur was top, veel eerder dan het aangegeven tijdstip, maar werd netjes gebeld of er eerder geleverd kon worden. Indien dit niet mogelijk was zou de transporteur langskomen op het officiële tijdstip. Vergeet bijna het belangrijkste... Geleverde producten zijn van goede kwaliteit.

Geen verbeterpunten, vooral zo doorgaan.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Lvering op afgezproken datum en tijd.

Een klacht wordt niet serieus genomen. Wij hebben vanaf 1 mei een tuinhaard staan die niet wermt. Oplossing koop n nieuwe gasfles en gasdrukregelaar en installeer deze zelf ( nadat we een niet monteerbare nieuwe revelaar hebben ontvangen) We kopen een totaal product en zijn geen inkoop of instllatiebedrijf. We zijn ontevreden. Komen jullie de hashaard omruilen? We kijken al ee maand tegen niet werknde "rommel' van 350 euro aan. En waarom geen telefonisch contact. Werk aan klangbelang en behoud!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes op tijd Leuke vriendelijke chauffeur

Nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tevreden over het product en snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Duidelijk waneer geleverd wordt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Niet opdringerig

Bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle aflevering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en een snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ruime keuze niet te drukke winkel, dan bedoel ik niet te vol opgezet . personeel laat je rustig rond kijken. Vriendelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klacht netjes opgelost

Goed op verpakken letten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service in winkel

Helaas levering waardeloos,hele dag thuis gezeten in mijn vakantie nota bene wordt er gebeld dat de chauffeur parasol is vergeten,of het morgen kan. Helaas dagje weg gepland ook omdat ik tenslotte vakantie heb met mijn kinderen,afgesproken garage open te laten en parasol in garage te leggen. Helaas bij aankomst thuis geen voet en parasol wat blijkt bij mijn buurman in garage gelegd ipv bij mij..geen excuus van chauffeur niks maar de opmerking u heeft vast nog paar sterke buurmannen die de voet van nota bene 80 kilo wel even u tuin in kunnen tillen.al met al 2 dingen die mis gingen en om deze reden zou ik hier dus niks meer kopen. Een fout is menselijk maar het laatste tevens zonder excuus zeer slecht

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam. De verkeerde levering was binnen no time opgelost. Bedrijf is goed bereikbaar.

door verkeerde levering gebeld met klanten service. De jongeman die ik aan de lijn had kwam bij mij niet erg vriendelijk over ( mag wat enthousiaster) maar uiteindelijk wel goed geholpen. Zorg voor minder fouten vanuit het magazijn. Foutieve leveringen herstellen kost natuurlijk geld.

goede service, goed behandeld

Levering was iets chaotisch, tijd van levering is 3x aangepast.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het bedrijf heeft een mooie uitstraling en veel keus. Ik heb het aan vrienden en familie aan geprezen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers en snelle levering

Het produkt (parasolstokje) kwam incompleet aan. 2 van de 3 verbinding schroefhulsen ontbraken. Ik heb een nieuw stokje opgehaald in Zaandam. Daarmee is het probleem opgelost.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Afspraken nakomen Goed bereikbaar voor vragen

haha, Prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke verkoper. Goede uitleg over kwaliteit prijsverhouding. Je wordt hierna lekker vrij gelaten om een keuze te maken. Geen agressieve verkoop dus. En een lekker kopje koffie met wat lekkers.... TOP

Lekker zo laten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie, goede producten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes gebracht en prachtige tuinset.

Eerder op de hoogte stellen van uitstel levering. Ipv 1dag van te voren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed geholpen snelle nalevering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede services en prima aflevering

Geen op of aanmerking

2 De Donge