perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke ongedwongen bejegening in winkel. Actieve opstelling van medewerkster bij aankoop. Prettig gevoel winkelbezoek aan overgehouden.

Ik had liever mijn totale bestelling in een levering ontvangen en wel bij de eerste.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie showroom, duidelijke website

Slechte service, tot 2x toe verkeerde set geleverd. 1e keer tegmoetkoming van €40 gekregen, 2e keer niks meegedaan vanuit TuinmeubellNd. Omdat ik erop stond is de set wel dezelfde dag geleverd. Tevens bleek er goederen niet meegezonden en is dit later met postnl verstuurd. Was oa vloeistoffen, hierbij was 1 fles leeggelopen. Zelf hier niks meegedaan gezien de vorige opmerking.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Goede prijs/kwaliteit verhouding - Snel en flexibel in de communicatie

Op de website was aangegeven dat het product de volgende dag zou worden geleverd, alleen bleek dit niet te realiseren door problemen bij de leverancier. Uiteindelijk het product een tiental dagen later ontvangen. Overigens was de communicatie over de levering zeer goed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle vriendelijke service, niet op voorraad, toch besteld en week later gratis thuisbezorgd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit Klantvriendelijk Leveringsafspraken zijn helder Goede advisering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima, afspraken nagekomen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Furniture is as expected and delivery was on time.

I think you could offer to take it inside for a little extra. It was not clear to me that the deliver would be at the door ( my dutch is not great) and I had no help at home.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site. Ook bezorgdata en tijdstip in n blok van 2 uur heerlijk je hoeft niet n halve dag thuis te blijven. Super vriendelijke bezorger

Ga zo door Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je wordt keurig geholpen , ze zijn erg klantvriendelijk. Tijdens het shoppen wordt er met je mee gedacht en naar je wensen gekeken. Je wordt netjes op de hoogte gebracht wanneer de bezorging plaats vind. Bij onze tuinset mistte wij 1 kussen en zijn we naar Dronten gereden en omdat de levertijd vrij lang zou duren kregen we de kussen van het showmodel mee , top service. Wij raden iedereen tuinmeubelland aan !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer gastvrij ontvangen, goed advies, en alles keurig volgens afspraak bezorgt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een heel goede service, en een prettige omgang met de klant, ook telefonisch. Volgende aankoop zeker weer hier.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurige en correcte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Grote collectie, overzichtelijke showroom, klantvriendelijk, prettig geprijst

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima service mooie showroom vakkundig personeel prima bezorgdienst heel behulpzaam

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en eerlijk advies. Niet opdringerig en zeer behulpzaam geholpen. Gekozen om een tuinset daar aan te schaffen.

Geen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie meubels.

De levertijden. Wij hebben een tuinset met een hoes besteld. Zou beide 26-4 geleverd worden. Blijkt de hoes toch pas 25 mei geleverd te worden. Dit vind ik belachelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig op tijd artikel bezorgd. Mooie stevige parasol. Kwaliteit....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lounge bank die ik heb gekocht is super. Kwaliteit is top, kussen zijn dik van structuur en zitten heerlijk. Ook de levering was super. Bij de klantenservice werd er rekening gehouden met mijn opmerkingen en dit werd juist doorgespeeld naar de bezorgdienst. Ik ben zeer tevreden over Tuinmeubelland.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tuinset werd snel en optijd afgeleverd. We hebben een mooie tuinset van goede kwaliteit voor een goede prijs.

Een van de kussens was helemaal vervormd en ingedeukt. Was niet mogelijk om deze in de oorspronkelijke vorm te krijgen. Misschien wat beter naar kijken wanneer dit wordt verzonden of dat het niet bekneld komt te zitten bij de levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer klant vriendelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service in de winkel en keurige levering

Karton ed als service weer meenenen of in de prijs opnemen... klant wilt ontzorgt worden. En al helemaal met onmundige grote kartonnen dozen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, goede opvolging na een klacht over de vervoerder. Gecompenseerd voor de vertraging van de levering. Top!

Andere vervoerder zoeken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netje geleverd Meubels waren goed verpakt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede, keurige bezorging.

Ik mis bij de parasolplaat een korte beschrijving bi welke bouten de open ringetjes moeten. Ben een vrouw alleen en vind het dan vervelend om zoiets stoms te moeten vragen. Er zaten namelijk gesloten ringetjes en open ringetjes bij

2 De Donge

Dronten 8253PT