goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima communicatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vriendelijk en kundig personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs voor loungeset, goede service, snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles goed

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk en snel geholpen met goed advies.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer ruime keuze in tuinmeubelen voor iedere portemonnee Snelle en nette levering, je kunt zelf een datum kiezen voor levering en ook nog eens gratis bezorging! Eenvoudig online bestellen Vriendelijk personeel, zonder gepush. Wij hebben thuis de knoop pas doorgehakt en de loungeset besteld :) Veel complimenten over onze loungeset gekregen (ALTEA grijs) Volgende maand een zweefparasol bestellen en dan is onze tuin helemaal klaar voor het mooie weer! :D

N.v.t.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het is fijn om een winkel te bezoeken waar je een ruime keuze hebt op het gebied van tuinmeubelen. We zijn ook wel naar bouwmarkten geweest en dergelijke maar daar is de keuze zeer beperkt. En de prijzen zijn gunstig

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudige bestelling via internet, daarbij kun je goede afspraken maken over het aflevertijdstip. Producten zijn netjes op tijd geleverd en voldeden aan onze verwachtingen.

goede service, goed behandeld

Als je belt krijg je de centrale en niet de winkel..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Natuurlijk kan er overal ook wel eens iets mis gaan. Belangrijk vind ik hoe daarmee wordt omgegaan. Super! Chapeau! Snel, adequaat en onbureaucratisch opgelost. Perfecte service.

Geen. Prima georganiseerd en vriendelijke medewerkers. Gewoon zo door blijven gaan.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bezorger was vriendelijk en dacht mee en bracht bestelling op plaats waar hij moest zijn doordat ik niet kan tillen etc vanwege gezondheid.

Service belabberd. Tafel beschadigd bestelling incompleet en nog steeds niets ontvangen duurt ook mega lang voordat het zou komen. Wel bedrag ontvangen maar niets doen voor de klant. Nee mag een lakstiftje krijgen en nieuwe rubbers voor de beschadigingen....beetje jammer allemaal.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede voorlichting prima aflevering

beloofde e-mail avond van tevoren bleef achterwege

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd! Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Flexibel en als iets niet loopt zoals gehoopt of afgesproken zorgt men zowel in de winkel als bij de klantenservice en transport dat er een passende oplossing gevonden wordt! Erg prettige manier van communiceren!

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel en goede service. We hadden een stoel met beschadigingen gekregen maar deze is zonder problemen geruild.

Nee hoor alles was zeer goed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs Snel reactie op mail.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zelf leveringsdatum kunnen kiezen en super aardige man die kwam leveren die meedacht over waar het pakket te plaatsen ivm smalle steeg

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes op tijd werd onze bestelling geleverd. Kort telefoontje van tevoren hoe laat bestelling gebracht werd. Op verzoek bestelling keurig in de poort gezet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering makkelijk en vriendelijk personeel in de winkel in dronten

ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima communicatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er zat een verkeerde afdak hoes bij ons tuinset en zonder problemen gewoon zo om kunnen ruilen. Super service

Het enigste is dat je zorgt dat de goede spullen er bij zitten. Maar is goed opgelost.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Behulpzame klantenservice. Eerdere aankooen waren zeer goed

Webwinkel vind ik niet handig als je iets via de site wil bestellen. Wanneer je besteld verwacht je dat je geen afhaaldatum in hoeft te vullen. Een bezorgdatum kiezen lijkt mij meer voor de hand liggend..Een pluspunt is dat Klantenservice dit direct wil op lossen, echter kunnen ze ineens niet meer snel leveren?! Ik hoop dan ook dat mijn bestelling als nog snel wordt afgeleverd.

2 De Donge

Dronten 8253PT