goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle, zorgvuldige levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles volgens verwachting en afspraak!

N.v.t.

Pluspunten

Goed opletten dat de verpakking helemaal dicht is. Bv in de avond bezorgen voor mensen die werken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed advies in de zaak in Zaandam. Een foute levering gehad maar dat werd de volgende dag al omgeruild

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie spullen, niet al te duur. Wel precies wat ik wilde hebben!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie collectie

Klantvriendelijker. De bestelde producten leveren in de goede kleur ipv in een andere kleur waarna je zelf voor de kosten moet opdraaien om om te ruilen. Niet klantvriendelijk dus.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Niet op voorraad

Beter afspraken maken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hier weten ze wat klantgerichtheid is. Geen gepush, deskundig en persoonlijke benadering...zelfs met koffie...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bezorging op de dag die afgesproken werd. Vooraf de +-tijd van aflevering doorgekregen. Produkt netjes verpakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed advies en goedecsevice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurige service, gratis bezorging netjes behandeld in de winkel, krijgt een mooi mapje mee met de gegevens van de tuinbank, onze lounge set was binnen 2 dagen bezorgt. wij zij hier zeer tevreden over, nu nog wat mooi weer om de set in gebruik te nemen ;)

ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte levering goed onderhouden contact met dw chauffeur

goede service, goed behandeld

Pluspunten

geweldig geholpen en onder het genot van een heerlijke kop koffie de beslissing genomen om deze fantastische lounge dinerset te kopen,zijn er erg blij mee!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, mooi product.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie zweefparasol besteld. Levering keurig op tijd. Kleine beschadiging, kreeg gelijk lak nagestuurd, gratis! Top geregeld....

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service in de winkel, mooie spullen en creatief meegedacht met onze vraag.

Het afleveren is slecht gebeurd. De eerste keer werd dit keurig tot in de tuin gedaan en keurig op tijd. De tweede levering was 1, te laat en 2, ontzettend onbeschoft. Hij heeft een super zware tafel, voor het huis gezet. Toen ik meerdere malen vroeg of de tafel naar de tuin kon kreeg ik een negatief antwoord, hij wilde zelfs niet helpen tillen. De tafel was met geen mogelijkheid van zijn plek te krijgen maar ik was alleen thuis en had dus een probleem. Kon moeilijk de tafel op straat laten staan. Dit was, en ik citeer 'niet zijn probleem'. Totaal niet wat ik had verwacht na de vorige keer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op tijd geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke en snelle bediening

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lage prijs en snelle levering.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer mooie, overzichtelijke showroom met duidelijke uitleg indien gewenst.

2 De Donge

Dronten 8253PT