Pluspunten
Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd
Pluspunten
Werkelijk geen; wanneer we dit hadden geweten hadden we nooit via Tuinmeubelland besteld.
VerbeterpuntenZie mail, al mijn klachten passen hier niet.
Pluspunten
Prima bedrijf zelf bij wijziging van de opstelling werdt er snel gereageerd . Top bedrijf.
Pluspunten
Netjes. Klantvriendelijk.
VerbeterpuntenWe kregen verkeerde maat hoes mee. Maar ook dat werd prima opgelost
Pluspunten
Prima spullen, prettige en deskundige voorlichting in de winkel. Wel redelijk aan de prijs.
VerbeterpuntenFlink wat gezeur met de bezorging. Ondanks 'full service'- afspraak, moeten praten als Brugman om spullen op zijn plek te krijgen
Pluspunten
Goede service bij de vestiging in Veghel. Ik ben zeer tevreden over het geleverde product/loungeset.
Pluspunten
alles is keurig op tijd afgeleverd bij onze kinderen op 2 verschillende adressen ze waren super blij met hun mooie tuinset
Pluspunten
prima service, zowel in de winkel als door de chauffeur als bij het naleveren van een klein onderdeeltje.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Netjes geholpen en bij retour goed te woord gestaan!
Pluspunten
We werden zeer vriendelijk ontvangen, personeel genoeg en onze dochter kon zelfs nog spelen in de winkel! Zeer tevreden!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Toen ik een klacht had werd dit product meteen omgeruild voor een nieuwe erg goede service.
Pluspunten
Gewoon lof!
Pluspunten
snelle en correcte levering,wat beloofd werd is gedaan PRIMA
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
prettig vakkundig geholpen in de winkel
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Gewoon duidelijk en eerlijk.
Pluspunten
snelle service ook als het artikel uitverkocht was andere gelijk waardige geleverd
Verbeterpuntenga door zo
Pluspunten
de losse verkoop van de tuinmeubels zodat je een zet krijgt die na je zin is ook het advies daarover we hebben lang gezocht voor het juiste meubel maar door deze mogelijkheid de juiste samenstelling gevonden heel erg tevreden
2 De Donge
Dronten 8253PT