Pluspunten
Prettig contact
VerbeterpuntenAdverteer niet met artikelen die je nog niet op voorraad hebt.
Beste Hans, Bedankt voor je feedback. Wij nemen de tip zeker mee om in de toekomst te verbeteren. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Tuinmeubelland
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke info, leveren volgens afspraak, vriendelijke mensen
Pluspunten
Goede service en snelle levering
VerbeterpuntenDe hoes die ik bij mijn tuinmeubel kocht is net iets te kort dit wist ik al toen ik het kocht, was te zien op het plaatje. Had tog handiger geweest als die helemaal aansloot dan had ik de hoes onder de poten kunnen zetten zodat de wind de hoes niet van mijn tafel en bank kan laten afwaaien.
Pluspunten
Keurig afgeleverd zoals beloofd
Pluspunten
Prima werkende, behoorlijk klantgerichte website. Prima communicatie omtrent bestelling en levering. Alles zeer netjes verpakt, stipt op tijd tot in de tuin afgeleverd door een behulpzame vriendelijke chauffeur. Na alles samen te hebben uitgepakt en zijn controle op compleetheid en beschadigingen heeft hij alle verpakkingsmaterialen afgevoerd.
VerbeterpuntenNog meer effort steken in de website. Die is goed, voor ons beslissend, maar met de gekozen opzet is meer mogelijk.
Beste Ingmar, Bedankt voor je feedback. Wij nemen de tip zeker mee om in de toekomst te verbeteren. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Tuinmeubelland
Pluspunten
Prima afhandeling, geen problemen en snelle levering
Verbeterpuntengb
Pluspunten
Er kwam één stoel beschadigd binnen en werd na enkele dagen netjes thuis omgeruild.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en je kan ook de dag zelf aangeven wanneer je geleverd wilt hebben.
Pluspunten
Direct reageren op vragen over produkt
Pluspunten
goede service na levering van defect apparaat
Pluspunten
behulpzame medewerkers, snel antwoord en levering precies volgens afspraak.
Na levering moest ik zelf de pallet met daarop de houten piramide afvoeren. De doos met het bestelde product was er zo af dus de transporteur had dit ook kunnen meenemen.
Pluspunten
Goede service, snelle levering
Pluspunten
Goede website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
Pluspunten
ruime keuze, goede service, klantvriendelijk
2 De Donge
Dronten 8253PT