Pluspunten
VerbeterpuntenMeubel, tafel, niet goed in elkaar gezet.
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijk in communicatie
Pluspunten
VerbeterpuntenBij ons was de parasol voet en de hoes niet te gelijk mee geleverd met de parasol.Dit was vergeten.was erg vervelend omdat je opnieuw rekening moet houden met een levering.hier zou een mail voor gestuurd worden.maar helaas nooit ontvangen.daardoor de levering niet persoonlijk kunnen ontvangen
geen
Pluspunten
Makkelijke manier van bestellen, duidelijk website
VerbeterpuntenLeverancier geeft 2 verschillende blokken van levertijd af. In de ochtend van leveren pas duidelijkheid.
Pluspunten
veel keus en snelle leveing
Pluspunten
snel, goede kwaliteit, denkt mee en voert het ook prima uit
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Prima geleverd zoals aangegeven
Pluspunten
Snelle levering maar ook fijn dat zelfs het tijdstip van levering (bij benadering) bekend gemaakt wordt.
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Goed verstelbare parasol, eerste levering die we kregen was beschadigd na contact te hebben gehad, konden we hem omruilen. Dit gebeurde binnen een week. Perfect gedaan.
Pluspunten
Telefonisch contact met medewerker in Dronten was uitstekend!
VerbeterpuntenMeer helderheid! Bezorging niet geheel vlekkeloos.
2 De Donge
Dronten 8253PT