perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering zoals beloofd. Goede kwaliteit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke communicatie en goede service. Vriendelijke en behulpzame mensen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel waar veel keus is aan tuinmeubellen.

Beter communiceren met de leverancier. Toen de set gebracht werd moest ik de chauffeur vertellen dat hij hem uit moest pakken en al het verpakkingsmateriaal mee terug mocht nemen. Chauffeur deed gelukkig niet moeilijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele fijne bezorger, super service, snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede voorlichting en advies, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service, kwalitatief goed product, snel geleverd, makkelijk te monteren.

Geen verbeterpunten kunnen vinden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteits verhouding. Snelle levering, chauffeur niet te beroerd om een blokje om te lopen met pallet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Parasolbuis werd goed bezorgd.

Onderdelen moeten ook in de winkel gekocht kunnen worden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er werd erg goed geluisterd en meteen gehandeld. Fantastisch

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen. Vreselijk.

Niet normaal hoeveel fouten jullie maken en dan vervolgends lak hebben aan de klant die 30 keer moet bellen omdat alles fout gaat. Nooit meer wat bestellen bij tuin meubel land!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel telefonisch bereikbaar Beschikbaar voor vragen, vriendelijk en duidelijke uitleg Kwaliteit!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De aandacht in de showroom De prijs-kwaliteit verhouding De verleende service is uitstekend! De snelle levering

Helemaal niets! Ik heb jullie al aanbevolen bij diverse mensen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettige benadering, goede service en snelle levering.

Geen. Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prettig geholpen, denken mee, en snelle levering. Top bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service ,vriendelijke verkopers ,ik wist niet goed hoe ik mijn bestelling moest plaatsen heb een heel vriendelijke mevr aan telefoon gehad die alles voor mij geeft geregeld tot in de puntjes ! Ook vlugge levering !

Aangezien ik had betaald met overboeking was de chauffeur die onze bestelling bracht nog niet ingelicht over dat mijn betaling al goed was toegekomen bij jullie maar een telefoontje naar jullie en was direct in orde ben heel blij ga zeker nog bestellen dank u

Pluspunten

jammer dat het via dpd verzonden wordt. Als je er niet bent dan krijg je geen tweede kans en moet gelijk naar een locatie om op te halen (dpd)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij zijn zoooooo blij met onze lounge bank en zonne bedden. Het staat ook geweldig mooi bij elkaar. We zijn in Veghel door 2 vriendelijke mensen keurig geholpen en 3 dagen later door een ook vriendelijke chauffeur uit Sneek is alles al geleverd. Perfect!

Nee, alleen maar positief.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

supersnelle levering en service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je wordt vriendelijk en correct behandelt. En geven goed advies.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie winkel en werd goed geholpen. Kreeg duidelijk uitleg over de producten die ze er verkopen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Je kunt je via de sms op de hoogte laten brengen hoe laat je pakket wordt afgeleverd. Netjes verpakt alles ziet er degelijk uit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levertijd, alles zat goed ingepakt, dus geen beschadigingen. Jammer dat de hoes de verkeerde maat was, maar kon die meteen omruilen in de winkel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Winkelpersoneel prima

2 De Donge

Dronten 8253PT