goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, geen onnodige verpakkingen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bij de levering van mijn tuinset bleek 1 stoel niet geleverd te zijn. Direct gebeld, en 2 dagen later werd hij al nageleverd (met de excuses dat het fout was gegaan en het niet direct de volgende dag al geleverd kon worden). Verder alles perfect verpakt aangeleverd, en netjes op de gevraagde plek neergezet door de chauffeur.

Iets betere controle van de paletten voordat ze op transport gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, goede prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is naar volle tevredenheid geregeld!

Geen verbeterpunten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering. Snelle reactie via de mail bij reclameren over een bescadigd en ontbrekend onderdeel. Beide delen binnen 2 dagen kostenloos ontvangen.

Niets. Alles is perfect.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle duidelijke service

op jullie bon stond het juiste huisnummer nr 31 Bij vervoersdienst stond nr 3 ! ( ps super persoon die afleverde!!) Mail gestuurd met aandacht hiervoor, nooit meer iets gehoord. Bij tweede levering , zelfde fout. Graag dit in systeem veranderen !!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie over de levering, op tijd geleverd. Product in goede staat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit. Zeer tevreden

Was niet helemaal duidelijk dat de kruisvoet apart besteld moest worden. Verder top

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte Levertermijn

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Korting €75,- na meerdere teleurstellingen.

-klantvriendelijkheid in winkel Zaandam; mw. had verkeerde kleur codering op de orderbevestiging geschreven, nadat ik meerdere keren de kleur had benoemd van het tuin meubel. Dit bleek bij de bezorging van de set verkeerd genoteerd te zijn. Toen ik contact heb opgenomen met de winkel Zaandam vertelde mw. mij dat ik de kleurcodering had moeten nachecken. Dit lijkt mij echter een taak van het winkelpersoneel om dit correct op te schrijven wanneer klanten de kleur benoemen - Bij de tweede levering (goede kleur tuinmeudel) was de stoel stuk bij levering. Er werd van ons geacht dat wij zelf de stoel kwamen omruilen in de winkel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende service, komen afspraken na

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service uitleg en vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een heel goed bedrijf, goede service men wordt snel en vriendelijk geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service. Snel en goed geholpen. Producten van goede kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige winkel waar alles is wat je nodig hebt om je terras gezellig in te richten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en betaalbaar aanbod

Bezorging, bezorger nam n8et de moeite om het pakket boven te brengen met de lift.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vriendelijk en deskundig personeel, overzichtelijk tentoongesteld met mooie producten tegen schappelijke prijzen

Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettige behandeling door de medewerkers

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede informatie over hoe het staat met je bestelling! Snelle en perfecte levering...alleen maar positief!!

Geen, ga zo door..jullie weten wat klantenservice is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De service van de medewerkers was uitmuntend, zoekend naar oplossingen om een snelle levering mogelijk te maken. De afspraken waren snel gemaakt en binnen een week had ik de eerste levering binnen, ik werd in die week nog gebeld voor de tweede levering en ook die kwam op het afgesproken tijdstip binnen. Dit alles geregeld door hele behulpzame medewerksters die hun best deden om mij snel en accuraat te helpen. In tijden niet zo'n service niveau in Nederland beleefd.

Hooguit het voorraad beheer. De voet van de parasol was niet leverbaar maar dit terwijl het in Nederland tropisch warm was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering. parasol in goed staat afgeleverd.

2 De Donge

Dronten 8253PT