goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ze leveren wat ze aanbieden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling, komt afspraken na.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie communicatie bij foutje direct opgelost ik ben zeer tevreden over het product en tuinmeubelland

Ga zo door

Pluspunten

Reageren op schades en garanties

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie wat betreft levering. Voldoende assortiment, mooie accessoires en snelle levering

Wellicht leuk om te laten zien hoe je kunt spelen met kleuren en stijling om de tuinmeubels aan te kleden en advies op maat te geven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel voorraad, mooie showroom en kwaliteit!!

Eigenlijk geen !!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering; prompte informatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Deskundig: goede advisering Snelle levering Levering netjes op tijd en vooraf mail en tussentijds nog sms bericht over exact tijdstip levering

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prachtige showroom en snelle levering, en goed op tijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering. Avond van te voren tijdstip wanneer het geleverd werd, tevens via sms bericht dat het wat later werd. Netjes.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Komen beloftes goed na prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte snelle levering en goed geholpen door medewerkster

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en mooie tuinmeubels

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel. Zeer uitgebreid geinformeerd over en op de dag van levering. Behulpzame chauffeur. Kortom alles liep gesmeerd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In de winkel in Dronten hadden we de parasol bekeken. Hier werden we goed geholpen en geïnformeerd wat de mogelijkheden waren van de parasol. Aangezien deze niet op voorraad was in de winkel hebben we ervoor gekozen om nog even goed na te denken over de afmeting en hebben we vervolgens de parasol online besteld. Dit ging allemaal heel soepel. Ook de levering ging snel en voorspoedig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles wat je moet weten staat duidelijk in de e-mail die je krijgt na de bestelling .

Je kan de datum van levering invullen wat ik zeer goed vind maar de levering kwam een dag te vroeg . Gelukkig hebben we goeie buren die de bestelling in ontvangst genomen hebben.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering.

In de omschrijving vwb de levering staat:bezorging tot aan de 1e drempel. Dit werd wel heel letterlijk genomen.. de chauffeur plaatste de pallet op de parkeerplaats, vlak voor mijn auto. Ik heb in mijn eentje de set uitgepakt en naar binnen moeten schuiven. Het had fijn geweest als de chauffeur de pallet op zijn minst òp de stoep had gezet. Verder zeer tevreden over de communicatie van moment van afleveren, mailtje en sms. Zelfs nog een sms met de mededeling dat de chauffeur er binnen 30 min. Zou zijn. De loungeset is fantastisch!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie showroom, goede informatie. vriendelijke hulp.

Telefonische bereikbaarheid tijdens openingstijden. Bij diverse malen geen gehoor een paviljoentent elders maar besteld in plaats van bij dezelfde levering mee kunnen nemen. Telefoon via hoofdkantoor hetzelfde euvel.

slechter dan verwacht

De klanten service voor de late reactie en de reactie op onze klacht. En op de bereidheid om iets voor een klant te willen doen.heb om 10 voor 12 een bestelling gedaan en om 12.02 krijg ik een bevestiging dat de bestelling is gedaan en wordt dan 2 dagen later bezorgd en niet de volgende dag.

2 De Donge

Dronten 8253PT