goede service, goed behandeld

Pluspunten

Assortiment erg groot Personeel erg vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service. Spullen werden zelfs achter het huis neergezet. Fijne meubelen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi assortiment, fijne locatie

Tuinmeubels nakijken bij levering. Zowel mijn moeder als ik hebben meubels ontvangen die niet helemaal correct waren. Helaas waren mijn meubels niet meer leverbaar en heb ik een andere moeten uitzoeken met bijbetaling van €100. Op zich een nette oplossing, alleen jammer dat je weer vrij moet nemen voor de levering, het mailverkeer en alle omstandigheden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na het ontvangen van onze loungeset bleek dat er 1 stelpootje miste. Ik heb hiervoor gebeld Geen probleem geen discussie Wel excuses voor het ongemak en binnen een paar dagen werd er een nieuwe stelpootje geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig geleverd, mooi product. Erg tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service vriendelijk

Geen verbeter punten ben zeer tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede service! Ik moest mijn lounge set terugsturen omdat de kleur niet goed vermeld was. Ik heb dit aangegeven en de retourkosten zijn niet verrekend. Het hele bedrag was teruggestort. Klasse!

De kleuren goed aangeven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed advies. Snelle levering. Goede service. Als er dan toch iets niet in orde is dan is het ook snel en goed opgelost.

Betere controle vanuit de fabriek.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantvriendelijk, ruim assortiment, voordelig en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles is prima en vlekkeloos verlopen,goede info betreft levering.keurig op tijd geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed geholpen. Goede prijs. Er miste iets tijdens de levering, Dit werd gelijk opgelost.

Parasolvoet die we hebben gekregen is iets beschadigd. Hoekje er af. Levering van de voet miste de wieltjes.

Onderdelen op voorraad?,

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na enige problemen met oneline bestelling , is de aankoop telefonisch met het filiaal Veghel persoonlijk en correct afgehandeld .

Oneline bestelling en betaling is moeizaam .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

netjes bedrijf ...Zeer klant vriendelijk. komt afspraak netjes na ..afleveren was keurig op tijd en netjes afgehandeld. ik geef dit bedrijf een dikke 10

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit van de loungeset Nalevering van niet geleverde items

Levering: controle hoezen waren niet geleverd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie winkel met groot assortiment

Alleen aanspreekpunten via de website. Geen telefoon. Er wordt niet binnen de beloofde termijn gereageerd. Geen servicepunt in de winkel. Manager in de winkel zonder beslissingsbevoegdheid en niet oplossingsgericht. Telefoon in de winkel wordt niet opgenomen. Bellen naar de klantenservice lukt niet, je krijgt alleen keuzemenu's die nergens toe leiden. Kapotte parasols vallen snel onder stormschade, terwijl van parasols verwacht mag worden dat ze tegen een beetje wind (kracht 5) moeten kunnen. Stormschade valt niet onder de garantie. Een definitie van storm staat niet op de site maar wordt naar eigen inzicht ingevuld.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site om te bestellen, vriendelijke service aan de telefoon nadat onze bestelling na 8 dagen nog steeds niet bezorgt was. Bleek een communicatiefout tussen de pakketbezorger en jullie. Goed geholpen en een dag later alsnog ons pakket gelevert

Indien mogelijk een beter volgsysteem of controle mbt de verzending/bezorging door derden

slechter dan verwacht

Pluspunten

De prijzen

Communicatie op de website, levertermijnen naar België kloppen niet. In de bevestigingsmail werd vermeld dat de levering zou gebeuren op een maandag, die dag neem ik verlof. De levering gebeurde pas dinsdag... Volgens de transporteur is dit altijd zo bij leveringen naar België. 1 doos was erg beschadigd, binnenin geen schade.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede adviezen behandeling klant prima

Transporteur zet verkeerd adres in zelfde straat in leveringsmail

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit, in een goede verhouding met de prijs. Daarnaast vriendelijk ontvangen met wat drinken. Volgende dag in huis, en hoefde de set gelukkig niet in elkaar te zetten. Fijn bedrijf, aan te bevelen!

Juiste afmetingen bij de juiste banken, maar ook al neer gelegd bij de dienstdoende medewerkster

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede service.

Ga zo door.

2 De Donge