goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op klacht.Helaas hebben wij weer een nieuwe klacht. Dit betreft de kunststof planken die krom trekken. Ik hoop dat u dit kunt doorgeven?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlotte / correcte afhandeling van bestelling. Keurig per stuk verpakt en perfecte levering.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en vakbekwaam en erg vriendelijk

Zo doorgaan!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden. Ook over de levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prachtige meubels, aardige verkoopster, goede prijs

Bezorging laat te wensen over, uiteindelijk 3,5 uur later dan de eerste berichtgeving

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We zijn reuze tevreden over de parasol.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering en kwalitatief goede spullen, ik zal zeker hier nog vaker shoppen! Toppie

Voorlopig geen aangezien het mijn eerste bestelling was en alles in goede orde is aangekomen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie lounge set voor een schappelijke prijs. Prima ervaring tijdens uitzoeken en kopen. Levering binnen 3 dagen.

Bezorging moet echt beter. Afspraak werd niet nagekomen, nieuwe tijd uit de mail werd ook niet nagekomen, na bellen en 25 (!) minuten in de wacht kon niemand zeggen wanneer er dan wel geleverd zou worden. Afspraak was 's morgens als 1e, werd uiteindelijk 's middags na 15.00. Chauffeur werd er zelf ook simpel van.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede klantenservice, die snel met passende oplossingen komt. Goed assortiment tegen scherpe prijzen. Snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Werd netjes op de hoogte gehouden van de bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Producten netjes geleverd zoals verwacht mag worden. Alles keurig verpakt. Ik had o.a. een zware parasolvoet besteld. Fijn dat dit gewoon kostenloos bezorgd wordt.

De parasolvoet werd op een houten pallet geleverd. Deze werd alleen bij de voordeur afgeleverd en kon niet naar de achtertuin gebracht worden. Daarnaast zat ik vervolgens met de pallet opgescheept dus die moest ik zelf naar de gemeente stort brengen. In de retour voorwaarden heb ik gelezen dat wanneer er een defect is binnen de garantie periode Tuinmeubelland evt verzendkosten in rekening kan brengen. Ik moet zeggen dat ik hierdoor wel getwijfeld heb of ik mijn producten niet beter bij bol.com kon bestellen, omdat zij geen verzendkosten rekenen wanneer je iets retour stuurt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles naar wens en afspraak verlopen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie winkel in Zaandam. (Communicatie) vervoerder Hoekstra.

1e levering incompleet. Klantenservice dramatisch bereikbaar. Uiteindelijk bleken de stoelen niet in voorraad (niks systeemfout!). Met verkoopster nieuwe deal gemaakt, met andere stoelen. Er kan overal iets misgaan. 'We willen laten zien dat we het wel kunnen'. Vandaag zou e.e.a. worden geleverd. Weer hele agenda omgegooid en vervolgens vervoerder die belt met de mededeling dat de set niet is geladen. Niet aanwezig in magazijn. Dit nooit meer..............

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eigenlijk is alles perfect

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede afhandeling van een klacht

Niets

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Redelijke collectie

Reageert niet op reclamaties, tot twee maal toe een kapot parasoldoek ontvangen! en nog niet opgelost, schande.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het enige positieve is de snelle levering

De tafel van de door ons bestelde loungeset is niet goed imbus gat waar je de bout in draait zat al vanaf dag 1 los waardoor de tafel niet in elkaar kan en wij nog niet kunnen genieten van de loungeset meerdere malen is er al gebeld en gemaild maar tot op heden niet opgelost Wij zitten er aan te denken om de set terug te sturen en hem elders te bestellen Of er moet aktie ondernomen worden na 2 weken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijkheid over de bestelling. Levering op afspraak

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

communicatie. Slechte service. We zouden een e-mail krijgen over de afleverdag. NIET gekregen. We zouden een uur voor aflevering een telefoontje krijgen. NIET gekregen. Bij levering moest ik de oprit vrijmaken. (?) Slecht!!!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Fijn geadviseerd door de verkoopster op een sympathieke manier.

Vertel de klant, dat ze het nog wel in elkaar moeten zetten!Jammer dat we naar de bouwmarkt moesten, omdat niet alle benodigdheden erbij zaten. Dat kan echt niet voor een parasol met voet, die 438 euro kost!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede hulp in de winkel, sympathiek. Ging wat fout bij levering en vrij snel opgelost!

Helderder zijn in telefonische communicatie! Werd gezegd dat we dezelfde dag nog contact kregen, maar uiteindelijk hebben we erachter aan moeten bellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed geholpen, snel bezorgd!

2 De Donge

Dronten 8253PT