perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, leuk behulpzaam personeel, niet al te duur.

Geen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er was iets fout gegaan met de bezorging maar er werd direct gehandeld en de bezorger kon het op het zelfde moment weer gaan herstellen. Super!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze, voor ieder wat wils. We konden snel een keuze maken.

Bij aflevering van het materiaal zorgen dat het op de plaats van bestemming komt (de tuin zelf, niet voor op de stoep). De doos werd voor op de stoep achtergelaten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In de winkel werden wij snel geholpen, en kregen wij een hapje en een drankje. Ons zoontje werd ook prima vermaakt in de speelhoek. De loungeset hadden we al snel uitgekozen en de afhandeling ging netjes. De loungeset is snel thuis afgeleverd. Kortom een goed vriendelijk bedrijf! Met heel veel keuze voor tuinmeubelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je wordt heel goed geholpen door de medewerkers (in Zaandam)

Extra kosten om de verpakking mee terug te nemen en de loungeset op zn plek te zitten is belachelijk. Moest zelfs mee helpen tillen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prijsgarantie. Service. Vriendelijke medewerkers. De loungeset zou een weekje later binnenkomen dan eerst gedacht werd. Echter zouden wij een feestje geven en werd er door de service-afdeling alles aan gedaan om toch eerder te leveren en dat lukte. Geweldige service. Dank.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service na een defect aan onze loungeset!

Niet de goedkoopste.

Pluspunten

Ik heb geen tips Wii zijn super beholpen door leuk personeel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goed levering.

Scherpere prijs

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima levering en stevig doek.Kleur ook goed.

Het dak was iets te klein. Het frame moest ik iets aanpassen .Ik heb het niet nagemeten maar ik vermoed dat de maat niet helemaal 3x3 is.Maar het is mij gelukt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je word er zeer vriendelijk geholpen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst. Overzichtelijk ingerichte showroom.

Handmatige facturen/bestellingen uitschrijven is tijdrovend en niet meer van deze tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze doen niet moeilijk als er iets niet goed is met een artikel. Onze nieuwe parasolvoet was beschadigd, we gingen ermee naar de winkel en zonder de voet gezien te hebben kregen we een nieuwe. Dat is nog eens service! Verder werd alles netjes op uur en tijd geleverd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede klantenservice. Richten zich echt op het oplossen van de klachten!

Eigenlijk niks.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel in Zaandam. Winkel groot, maar heel overzichtelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doen wat ze beloven

Niet vergeten bestelling te plaatsen bij de leveraar zoals bij mij gebeurde. levertijd een beetje lang.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Op zich was de Hawaii parasol die ik geleverd heb gekregen mooi en de prijs waard, maar ik had niet gezien dat daar geen voet bij zat! Sterker nog, die was blijkbaar uit de doos gehaald, en ik had online ook niet gezien dat ie zonder voet was. Wie verkoopt nou een parasol zonder voet??? Moet je die weer apart gaan bestellen... Dan is ie bovendien nu ook niet meer voordeliger dan concurrenten!

Niet 'parasol + voet' als aparte combi aanbieden, maar gewoon elke parasol standaard met een / zijn voet aanbieden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit, perfecte service en een snelle levering

slechter dan verwacht

Er was het een en ander mis gegaan met onze bestelling. Het zou in 1x geleverd worden maar werd 3x. Waarbij ook nog eerst (de 3e x) de verkeerde tafel geleverd werd. Na veel overleg en zelf speurwerk werd uiteindelijk de goeie tafel geleverd. Echter was deze eerst niet leverbaar via tuinmeubelland, maar werd ons wel verkocht. Uit eindelijk is het na 4 weken tijd wel goed gekomen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

negen

prima service

2 De Donge