Ik heb een beschermhoes bij mijn barrelq gekocht. Kan de barrelq mooi beschermd buiten blijven staan. Dat dacht ik althans. Na een regendag bleek de hoes niet waterdicht, stond er een laag water in de barrelq en waren de eerste roestplekken zichtbaar. Als ik dit geweten had dan had ik mij het geld voor de hoes wel kunnen besparen! Wat heb ik aan een niet beschermende beschermhoes?
Pluspunten
Snelle levering. We zijn tot nu toe erg tevreden over de kwaliteit van onze loungeset. Dank
VerbeterpuntenOp de dag van de levering veranderen vaak de levertijden, waardoor het lastig is om afspraken te plannen of om even een boodschapje te gaan doen. Prettig dat we op de hoogte gehouden worden maar ook lastig.
Pluspunten
Snelle levering en goede afhandeling.
geen tips
Pluspunten
Snelle reactie bij het sturen van een mail
VerbeterpuntenGaat goed zo
2 stoelen lichtte lak beschadiging en wat plastic beschermdoppen laten steeds los.
Pluspunten
gemakkelijk, snel en duidelijk
Verbeterpuntenlevertijd kan sneller
Pluspunten
Goede communicatie wat leveren betreft en afhandeling product goed
Pluspunten
Zeer gastvrije ontvangst en verkoop zonder te pushen.
VerbeterpuntenBlijf gewoon en gastvrij
Pluspunten
Er wordt vlot gecommuniceerd
VerbeterpuntenAfterpay mogelijk maken, bestelling checken voor verzending, afwerking tuinset kan beter.
Verkeerde maat afgeleverd via internet, nu alsnog zelf naar winkel om te ruilen. Dus zonde van de verzendkisten.
Pluspunten
bestelling keurig op tijd
Pluspunten
goed product met redelijke prijs
Verbeterpuntentransport zou tussen 10 en 12 komen, maar was er pas om 13.30.... hierdoor 3.5 uur thuis gezeten ... even een melding had dan wel fijn geweest
2 De Donge
Dronten 8253PT