Laden reviews...
56 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les avis reflètent globalement une expérience client positive. Les livraisons sont généralement fiables et ponctuelles, avec un personnel sympathique. La qualité des produits est satisfaisante et l'offre est variée. Quelques commentaires évoquent des pièces manquantes ou des retards de livraison, mais les problèmes sont en général résolus.
Pluspunten
Snel telefonisch bereikbaar Beschikbaar voor vragen, vriendelijk en duidelijke uitleg Kwaliteit!
wilma
Elburg
Pluspunten
De aandacht in de showroom De prijs-kwaliteit verhouding De verleende service is uitstekend! De snelle levering
VerbeterpuntenHelemaal niets! Ik heb jullie al aanbevolen bij diverse mensen
John
Zevenbergen
anoniem
Pluspunten
Prettige benadering, goede service en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!
Steven
Bunschoten
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit
Esther
Zoetermeer
Pluspunten
Prettig geholpen, denken mee, en snelle levering. Top bedrijf.
Frannie
Sneek
Pluspunten
Goede service ,vriendelijke verkopers ,ik wist niet goed hoe ik mijn bestelling moest plaatsen heb een heel vriendelijke mevr aan telefoon gehad die alles voor mij geeft geregeld tot in de puntjes ! Ook vlugge levering !
VerbeterpuntenAangezien ik had betaald met overboeking was de chauffeur die onze bestelling bracht nog niet ingelicht over dat mijn betaling al goed was toegekomen bij jullie maar een telefoontje naar jullie en was direct in orde ben heel blij ga zeker nog bestellen dank u
Mariakerke
Pluspunten
Verbeterpuntenjammer dat het via dpd verzonden wordt. Als je er niet bent dan krijg je geen tweede kans en moet gelijk naar een locatie om op te halen (dpd)
Debbie
Spijkenisse
Pluspunten
Wij zijn zoooooo blij met onze lounge bank en zonne bedden. Het staat ook geweldig mooi bij elkaar. We zijn in Veghel door 2 vriendelijke mensen keurig geholpen en 3 dagen later door een ook vriendelijke chauffeur uit Sneek is alles al geleverd. Perfect!
VerbeterpuntenNee, alleen maar positief.
Bert Methorst
Best
Pluspunten
supersnelle levering en service.
Harry
Lelystad
Pluspunten
Je wordt vriendelijk en correct behandelt. En geven goed advies.
Verbeterpunten0
van Zutphen
Heeswijk-Dinther
Pluspunten
Mooie winkel en werd goed geholpen. Kreeg duidelijk uitleg over de producten die ze er verkopen
Bas
Akersloot
Pluspunten
Snelle levering. Je kunt je via de sms op de hoogte laten brengen hoe laat je pakket wordt afgeleverd. Netjes verpakt alles ziet er degelijk uit.
Anja
Pluspunten
Snelle levertijd, alles zat goed ingepakt, dus geen beschadigingen. Jammer dat de hoes de verkeerde maat was, maar kon die meteen omruilen in de winkel.
D
Lelystad
Pluspunten
Winkelpersoneel prima
Wim
Zaandam
Pluspunten
Snelle levering, geen onnodige verpakkingen
A
Leeuwarden
Pluspunten
Bij de levering van mijn tuinset bleek 1 stoel niet geleverd te zijn. Direct gebeld, en 2 dagen later werd hij al nageleverd (met de excuses dat het fout was gegaan en het niet direct de volgende dag al geleverd kon worden). Verder alles perfect verpakt aangeleverd, en netjes op de gevraagde plek neergezet door de chauffeur.
VerbeterpuntenIets betere controle van de paletten voordat ze op transport gaan.
Marco
Capelle aan den IJssel
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
anoniem
Pluspunten
Snel, goede prijs
Amstelveen
Pluspunten
Alles is naar volle tevredenheid geregeld!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Marlies
Gonny
Poeldijk
Pluspunten
Zeer snelle levering. Snelle reactie via de mail bij reclameren over een bescadigd en ontbrekend onderdeel. Beide delen binnen 2 dagen kostenloos ontvangen.
VerbeterpuntenNiets. Alles is perfect.
P
W
Pluspunten
snelle duidelijke service
Verbeterpuntenop jullie bon stond het juiste huisnummer nr 31 Bij vervoersdienst stond nr 3 ! ( ps super persoon die afleverde!!) Mail gestuurd met aandacht hiervoor, nooit meer iets gehoord. Bij tweede levering , zelfde fout. Graag dit in systeem veranderen !!!!
MJ
Maastricht
Pluspunten
Goede communicatie over de levering, op tijd geleverd. Product in goede staat.
Robert-Jan
Leiden
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit. Zeer tevreden
VerbeterpuntenWas niet helemaal duidelijk dat de kruisvoet apart besteld moest worden. Verder top
Sylvia
Stokkum