perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hulpzaam, afterservice

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering van goede producten. Prima service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Website is duidelijk bestellen gaat makkelijk.Dit was mijn eerste bestelling . Wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorging en wordt keurig netjes afgeleverd.

Nog maar 1 x besteld dus te weinig ervaring om verbeteringen door te geven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en afhandeling van onze klacht.

Zo doorgaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede en snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gezelligheid Klant vriendelijk Netjes

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling liep goed. De spullen die geleverd zij zien er goed en mooi eruit Had een vraag bij het monteren van de parasolvoet werd keurig te woord gestaan aan de telefoon.

Bij de chauffeur was het letterlijk tot aan de deur. Hij wou de parasol niet eens even binnen leggen terwijl mijn vrouw hoog zwanger is. Vind het kwalijke zaak dat er niet beetje mee gedacht word bij een zwangere vrouw. Misschien ook een beschrijving voor de parasol voet met wieltjes. Welke bouten en ringen je moet gebruiken voor welke gaten.

slechter dan verwacht

Pluspunten

We werden gastvrij onthaald in de winkel, vriendelijke verkoopster die goed verstand van zaken had. De koffie met een stukje oranjekoek was heerlijk.

We hebben 6 weken moeten wachten op onze tuinset incl. Parasol. Is ook verteld met bestellen maar viel ons uiteindelijk toch wel erg lang. 28 april alles gekocht, half juli was de levering. We hadden de service dat de chauffeur de verpakking meenam, super! Maar wat viel het tegen dat er veel niet klopte...er waren geen verbindingsetjes bij de lounge-set, de schroeven van de parasolvoet waren te klein. De schroeven om de parasol te bevestigen op de voet waren te groot. 3x gebeld, naar mijn mening geen aardige Dames aan de telefoon, de belofte dat de juiste schroeven opgestuurd zouden worden maar dat kon wel 3 a 5 werkdagen duren. Uiteindelijk de juiste schroeven gekregen maar een hele klus om de parasolvoet van ca. 90 kg weer op zn kant te zetten en alles nogmaals te bevestigen. Deze ervaring geeft ons toch niet zoveel credits om de winkel aan te bevelen bij anderen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Winkel en verkoopster

Communicatie over bezorging wanneer de spullen worden gebracht.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben erg tevreden , zijn vriendelijk , en we zijn erg fijn geholpen alles is naar tevredenheid verlopen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie en track-and-trace, goede prijs kwaliteit verhouding.

Deellevering mogelijk maken. Nu twee losse bestellingen gedaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk, niet opdringerig, prima service en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Al twee keer tuinmeubelen besteld en beide keer op de afgesproken dag en tijd aangekomen. Personeel in de winkel en chauffeurs zijn vriendelijk, zou zeker bij vervanging weer terug gaan nar Tuinmeubelland.

Misschien ook "losse" tafels (salon en hoge tafels) kunnen bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en doeltreffend qua bestelling bestelling in orde en een goede aflevering

geen , ik ben tevreden zoals het nu is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede, enthousiaste en snelle service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, perfecte service, zeer vriendelijk geholpen door Jeroen Nogmaals vriendelijk bedankt Het doek past perfect (zweefparasol 250/250) Gerda

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super Service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle correcte levering!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering volgens afspraak en mooie producten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel goed barbecue

niets veel om te zeggen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede snelle levering

?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een mooi bedrijf heel veel keuze en de verkoopster s laten je zelf fijn rond neuzen , wil je verder geholpen worden dan komen ze bij je ...Wij hebben zeer positief ervaren zeer blij met onze lounge / diner set plus onze 6 extra stoelen . Service met het bezorgen ook prima van te voren weet je wat de tijden ongeveer zijn half uur van te voren wordt je ge appt ......wij zeer tevreden !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede uitleg over mogelijkheden en kwaliteitsverschillen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prettige hulp bij keuze maken van een parasol

2 De Donge

Dronten 8253PT