perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zowel de dame in de winkel als afleverend chauffeur waren uiterst vriendelijk en behulpzaam.keurig binnen het afgesproken tijdpad aanwezig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk en correcte afhandeling

slechter dan verwacht

Pluspunten

Terugkoppeling/oppakken van de ingediende klacht gebeurd snel en behulpzaam (het in 1 keer goed oplossen niet)

Oplossen van de klacht moet echt veel beter. Als er een nieuw glazen tafelblad moet worden bezorgd dan moet er gecontroleerd worden of deze in orde is. Het nieuwe tafelblad werd beschadigd aangeleverd. Als er een klacht is, dan zou je mogen verwachten dat de nieuwe levering voor de zekerheid gecontroleerd wordt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima producten. Goede service. Komen afspraken na.

Afspraken met vervoerder verbeteren of vervoerder beter instrueren om afval mee te nemen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Komen afspraken na

Produkt kapot bij bezorging. Bij retourneren veel gedoe. (Bij retourzenden hoge kosten). Bij blokker besteld, maar je kunt het niet ruilen bij blokker

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Werd netjes afgeleverd

Dat chauffeur een karretje meeneemt om zware spullen meteen ter plekke neer te zetten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldige uitleg, je krijgt rustig de tijd, er wordt jiets opgedrongen, producten van de goede kwaliteit.

In ons geval werden niet alle bestelde producten in 1 keer geleverd. Dit was zeer onhandig en het duurde ook relatief lang voor dat dit nageleverd zou worden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle en goede uitleg/informatie door verkoopster. Ze wist duidelijk waar ze over sprak.

Computersystemen updaten? Het langst moesten we wachten tot de computers klaar waren met laden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super producten en goede service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op alle punten goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komen afspraken na Snelle service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, scherpe prijs en mooie producten.

Ik had jullie graag een 10 gegeven want d'r loungeset+hoge tafel zijn echt prachtig maar helaas was de glasplaat beschadigd dus dit hadden jullie misschien wel even moeten checken. Nu heb ik er namelijk twee. Wel super behandeld en een goede oplossing!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Afspraken zijn goed nagekomen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie uitgebreide showroom. Goede bezorgservice en scherpe prijzen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Aankoopadvies Behulpzaam en vriendelijk personeel Service Op de hoogte houden van de klant over bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en levering. Aardige winkel dame die ons geholpen heeft. De parasol hoes zat niet bij de bestelde parasol. Die zou pas drie weken later gebracht worden terwijl hij wel in de winkel in Zaandam lag! Mijn man kon deze ophalen. Heeft hij ook gedaan omdat het veel regende!

De parasol had ook vanuit de winkel even opgestuurd kunnen worden dan hadden we hem veel eerder gehad en gad mijn man hem niet hoeven halen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goede prijs kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering! En niet duur. Geweldige aanbiedingen! Goed kwaliteit.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De afspraken worden nagekomen.. Vriendelijk geholpen... Nog even afwachten of de tafelpoot goed komt, maar verder prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaleit. Afmetingen die net buiten de standaard vallen, ideaal voor onze veranda!

Makkelijk toereikbaar punt voor garantie/service. Retouneren eventueel goedkoper/toegankelijk maken. Dure retourkosten schrikken een beetje af.

2 De Donge

Dronten 8253PT