voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en deskundig advies in de winkel

Bij aflevering bleken er artikelen te ontbreken, hierover waren wij niet vooraf geïnformeerd. Pas na een belletje van onze kant kwam de bevestiging per mail. Tevens bleken er artikelen beschadigd te zijn, contact gezocht en per mail ( met foto's ) bevestigd. Gezien dat de mail intern is doorgestuurd, echter nog steeds geen terugkoppeling naar ons.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn advies en perfecte service. Zeer blij met de geleverde spullen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

De tuinset is erg mooi en wij zijn vriendelijk geholpen in de winkel. Het winkelen was erg aangenaam door het aanbod van koffie en hapjes.

Wij werden erg vaak gebeld met het bericht dat de tuinset later geleverd ging worden. Wij keken er erg naar uit om de tuinset in gebruik te nemen, maar dit heeft uiteindelijk erg lang geduurd. Helaas heeft dit ons veel tijd gekost, omdat wij tijd vrij moesten houden met werk. Daarnaast ben ik niet tevreden over hoe de tuinset uiteindelijk geleverd is. De chauffeur was erg aan het mopperen dat ze zijn vrachtwagen verkeerd hadden ingepakt. Uiteindelijk hebben wij zelf de tuinset naar de tuin getild en de chauffeur was nergens meer te bekennen. Toen wij begonnen over het meenemen van het verpakkingsmateriaal moest hij eerst overleggen, terwijl dit naar ons idee vanzelfsprekend was, omdat de tuinset boven de €1500,- kost. Wel zijn de medewerkers ons netjes tegemoet gekomen met een beschermingsvloeistof en een cadeaubon.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering, alles netjes verpakt. Mooie prijs voor goede kwaliteit.

Ietswat kleurverschil in kussens.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super te woord gestaan, snel geholpen en op de hoogte gehouden over de levering

Blijf zo doorgaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling is netjes geleverd, product voldoet aan de verwachting, beschrijving op website is prima.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Overzichtelijk. Goede prijs/ kwaliteit producten.

De levertijd mag sneller. Duurt nu 3 dagen voordat er iets binnen is. Bestelling bleek ook niet compleet. Duurde weer 3 dagen voor 1 onderdeeltje.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede levering en op de hoogte gehouden van levertijd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

?

afspraken nakomen en website aanpassen.Mensen niet iets laten bestellen en laten betalen wat je niet kunt leveren. Heb mijn geld terug gevraagd en de bestelling geannuleerd telefonisch en per mail geen reactie gehad

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heeft een ruim assortiment kwalitatief goede tuinmeubels. Geen troep dus. En betaalbaar. Aardige en behulpzame mensen. En als ze het even niet weten, dan gaan ze er achteraan.

Geen idee. Misschien meer of andere soort marketing en promotie, want ik had nog nooit iemand over Tuinmeubelland horen praten....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, betrouwbaar en zorgvuldig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klant vriendelijk

Geen verbeterpunt alles was perfect geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komt afspraken goed na.

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reactie, meedenkend, gewoon prettig

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima en netjes geholpen!

weet niet!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, ook afwikkeling na klacht.

Communicatie over bestelling kan beter.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijk winkel. Ruim opgezet. Klantvriendelijk. Kopje koffie of wat anders aangeboden gekregen.

Op dit moment niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering...product is prima,wat je op het plaatje ziet is in het echt ook zo. En hij zit/ ligt heerlijk !!

De set is enigszins lastig in elkaar te zetten...vooral de armleuning wil niet goed vast.en de clips om beide delen aan elkaar te bevestigen is al 2x losgeschoten toen we de bank een klein stukje opschoven...misschien een steviger clip oid hiervoor ?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In de winkel prettig geholpen. Levering in 2 fases. De eerste levering verliep prima. Alles geleverdzoals afgesproken. Zag er prima uit. Bij 2e levering bleek niet de inhoud van de doos te kloppen. Raar? Telefoontje en mailtje leidde uiteindelijk tot een terugzending (zonder extra kosten) en eindelijk een goede levering twee weken later. Nu klopte de inhoud wel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke, gezellige kleurrijke showroom. Breed assortiment. Keurig geholpen door uw medewerker. Keurig afgehandeld door uw bedrijf. Keurig geleverd.

Weinig tot niets. Klein puntje....de vervoerder neemt het afval niet mee. Dat is jammer. Dozen zijn groot en een pallet daar kun je niets mee.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service, en dat maakt het verschil! De parasol die we besteld hadden en een klein defect had werd onmiddellijk vervangen door een nieuwe. Twee dagen na de eerste hadden we de tweede al binnen; zo snel heb ik het nog niet eerder meegemaakt. Heel tevreden met mijn parasol nu!!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Kwaliteit van de geleverde spullen is goed.

Controleer voor de spullen de deur uitgaan of alles compleet is. Er werd een parasolvoet geleverd zonder wieltjes,na veel bellen kreeg ik de verkeerde wielen,na weer veel bellen heb ik nu de goede. Met een beetje goede service had ik die wielen toch veel eerder moeten hebben.Ik heb andere halve week moeten wachten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime opstellingen in de showroom, en een prima behandeling door het personeel.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er wordt serieus gezocht naar oplossingen bij het melden van een fout.

Bereikbaarheid. Ruim 15 min aan de telefoon gewacht. Bestelling die gepland stond voor volgende dag wordt 4 weken doorgeschoven. Niet fijn voor seizoensartikelen.

2 De Donge

Dronten 8253PT