perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levert snel en precies volgens afspraak. Top!!

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lagere prijzen dan bij de concurrent, goede levering!

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prachtige showroom Snelle levering Goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nette afhandeling Goede informatie omtrent levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer ontevreden. Meerdere malen contact gezocht via mail en telefonisch om een bestelling goed te laten verlopen voor ons feest en niet gelukt. Volgende werkdag in huis is niet zo. Ik beveel jullie (helaas) niet aan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

we konden na aangesproken te zijn door een vriendelijke dame even lekker zelf rondkijken. Toen we eruit waren wat we wilde kopen heeft ze ons verder geholpen en alles in orde gemaakt! alles goed geregeld! en we zijn er super blij mee. dus positiever kan niet!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fantastisch geholpen in de winkel en ook de bezorging was prima dus, alles was perfect.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed bereikbaar, zowel via mail en tel.

Beter kwaliteit producten leveren en geen kosten rekenen wanneer producten retour gestuurd worden!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Toegankelijk. Sterk in communicatie, zowel online als via mail. Goede producten.

Ik zou het niet weten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

flexibel wbt een aangepaste order. Erg meewerkend en vriendelijk te woord gestaan. Kortom; prima service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, vriendelijke medewerkers en duidelijke communicatie ivm bezorgmoment.

Misschien nog meer verschillende producten aanbieden oftewel verdere uitbreiding assortiment.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede correspondentie/communicatie via mail. perfecte levering volgens afspraak

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwamen bij mij afspraken goed na....heerlijk. Geen gezeur, maar oplossingen. Daar hou ik van. Vriendelijk personeel aan de telefoon....levering was goed georganiseerd. Geen minpuntjes kunnen ontdekken. Dikke pluim.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Very well packaged and quickly delivered!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer correcte en snelle levering het product voldeed aan de omschrijving/specificaties echt een aanrader

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel goed geholpen inVeghel door Frank

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je word goed geholpen en prijs/kwaliteit zijn prima

Als een artikel niet leverbaar is zou het fijn zijn als je bijtijds op de hoogte word gesteld ,en niet een dag van te voren aan het einde van de dag, na zelf gebeld te hebben .anders hadden we waarschijnlijk helemaal niets geweten en zitten wachten voor niets. Het zou ook erg fijn zijn als er op zaterdag bezorgd zou worden.

slechter dan verwacht

Pluspunten

In Veghel super goed voorgelicht en geholpen

Als iets niet leverbaar is of niet op de afgesproken dag bezorgd kan worden laat het de klant dan weten. Dit was bij ons echt heel slecht geregeld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Niets aanbetalen en gratis bezorgen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vriendelijk vakbekwaam personeel. Overzichtelijke winkel met meer opties welke digitaal ingezien kunnen worden. Leuke acties welke klanten/ relaties aantrekt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel goede voorwaarden

Dan moeten deze wel na gekomen worden. Dat blijkt erg lastig te zijn helaas

2 De Donge

Dronten 8253PT