goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles staat duidelijk vermeld op de website. Je krijgt wat je besteld en ook op het moment dat je hebt aangegeven. Ik ben erg tevreden over de bestelde producten en ook over de snelheid en de communicatie omtrent mijn bestelling.

Ik vond het niet handig dat de bestelling alleen doordeweeks tot 18 uur kon worden bezorgd. Daarnaast heb je geen invloed op de tijd, dat weet je pas de avond voor de bestelling, wat het ook moeilijk maakt om je buren te vragen je bestelling aan te nemen.

Pluspunten

Waardeloos bedrijf!! op Hemelvaartsdag een tuinset gekocht van ruim 1800 euro. Dag voor levering (13 juni) krijg je een mail dat de helft niet leverbaar is.. krijgen wel een behandelset cadeau.. 2 weken later komen ze 'alles' bezorgen, maar bij levering ontbreken de hockers alsnog (zonder bericht van het bedrijf) en de behandelset zat er ook niet bij (handig zulke cadeaus weggeven). Maar of je wel even het hele openstaande bedrag wilt betalen.. nee dus! zelf maar gebeld en niemand weet ergens wat van.. 2 dagen later weer gebeld.. worden de hockers pas 26 juli geleverd!! En nee, ze kunnen niets met de prijs doen.. nooit geen tuinmeubelland meer voor ons!! Wat een service..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In overleg een andere bezorgdatum afgesproken dit is goed verlopen.

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en vriendelijke levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bezorgd zoals beloofd. Alles is goed verpakt en alles was snel in elkaar gezet om te kunnen gebruiken. Prijzen zijn ook niet te duur.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer positief over de levering van de vervangende parasolvoet , de nog niet leverbare voet van 60 kg gratis vervangen voor de duurdere voet van 80 kg

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel bezorgen van artikelen.

Zou het zo eerst niet weten.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel verzorgde levering, vriendelijke chauffeur

Op de orderbevestiging stond leverdatum 19/6/2017 en het werd geleverd op 20/6/2017. Ik had daarvoor een dag verlof genomen en heb de dag nadien iemand van de buurt moeten vragen om te komen. Hierin iets stipter zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service Je blijft geinformeerd over de status en levering van de bestelling

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In de winkel zijn we erg goed geholpen. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Slechte ervaringen met de bezorging / het transportbedrijf. Bezorgen niet in het aangegeven tijdvak en bellen niet een half uur voor de bezorging zoals afgesproken. Ik heb tweemaal een afspraak moeten maken omdat de levering niet compleet was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij hebben vier 'Box' tuinstoelen besteld bij Tuinmeubelland. Wij waren zeer blij dat wij deze stoelen (tegen een scherpe prijs) online bij Tuinmeubelland konden bestellen, omdat ze niet bij lokale winkels in het assortiment zaten. Wij hebben gekozen voor een specifieke leverdatum en ze maakten hun belofte waar. Hetgeen wat bij een online aankoop absoluut goed moet zijn (levering, verpakking, service) was allemaal goed! Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen en wij zullen zeker nog eens een bestelling plaatsen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede levering op afgesproken tijd

betere beschrijving bij het product (duidelijker)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie snelle levering, scherpe tarieven

Wij hebben een tuinset gekocht waarbij de tafelpoot niet goed geleverd werd. Deze paste niet op de tafel. Tot 2x toe moest dit nagestuurd worden. Daarnaast heeft de bezorger een steek laten vallen door de tafelpoot zonder bericht bij 2 huizen verderop op de oprit te zetten. Klantenservice is moeilijk (lange wachttijd) te bereiken maar probeert het wel op te lossen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte service

Geen telefoonnummer vermeld op de website, voor vragen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vriendelijk kundig personeel. ruime parkeergelegenheid. en goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en goed advies. Fijne hulp bij levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel vriendelijk en attent geholpen bij het uitzoeken van ons tuinmeubilair.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In de winkel proberen ze je wel goed te helpen maar hebben ze geen verstand van zaken.

Meest waardeloze bedrijf ooit! Koop hier niet! Waardeloze service, wordt niet goed uitgeleverd en als je een klacht hebt dan ben je echt het haasje.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, correcte levering, mogelijkheid keuze leverdatum,...

zeer slecht, onaanvaardbaar

Maanden geleden een tuinset gekocht....helaas weer een maand wachten op levering. Helaas moest ik daar zelf achterkomen. Via een simpele mail werd dit gecommuniceerd...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service vriendelijk personeel denken met je mee. Aflevering top geregeld

2 De Donge

Dronten 8253PT