goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Scherpe prijzen

Nvt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Gratis retouren en een eerlijkere prijs/ kwaliteit verhouding

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en zeer goede kwaliteitsproduct afgeleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, vlotte afhandeling en.goed service

Afdekhoesen vervaardigen die los van elkaar dus apart over loungsets geplaatst kunnen worden. Zo'n groot stuk plastic werkt niet echt en is niet handig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Product ziet er anders uit dan op plaatje

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben heel positief over dit bedrijf omdat ik niet online kon bestellen ivm een storing bij de rabobank. Het artikel had ik de volgende dag nodig en het was al 1 minuut over 12 dus dacht start direct de mail. Gelijk antwoord,uitgezocht en omdat ik er niks aan kon doen hebben ze toen de bestelling zo aangenomen. De volgende dag om 8 uur is het product toen geleverd....dat noem ik nog eens service! Dus voor mij bijna alleen maar lof!

Goed kijken naar de plaatjes die bij het product staan ivm kleur. De stoel die ik besteld heb leek op de plaatjes meer groen/blauw en uiteindelijk was hij blauw/blauw. Maar verder vooral zo doorgaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De site is duidelijk en overzichtelijk.correcte informatie...kwam er op de site niet goed uit,(niet goed gekeken wat de betaling aangaat) maar via de chat met een medewerker uitstekend op weg geholpen. Dat je zelf ook nog mag bepalen wanneer je het gekochte thuis bezorgd wilt hebben is ook een pluspunt.

geen, waren ze allemaal maar zoals Tuinmeubelland

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie.

Foute levering van producten. Begrijp niet hoe dit kan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het bedrijf hield ons goed op de hoogte wat betreft de levering

In één van de kussens zit een lelijke beschadiging en op de punt van één van de hoekzittings oogt een zwakke plek door eveneens een beschadiging. Dit heb ik met foto gemaild maar helaas geen reactie op gehad. Het is niet stuk maar ik ben bang dat dit wel een kwetsbare plek is...ik hoop dat tuinmeubelland alsnog een keer reageert op mijn mail destijds toen ik de (verder prachtige) loungesetbinnen kreeg.... Ik schrijf "Ja" bij aanbeveling maar hoop dan wel dat zij nog contact met me opnemen...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke communicatie over de levering. Mooie site. Goede prijs kwaliteit verhouding

Via alleen foto's en gegevens is het lastig inschatten hoe groot etc een lounge set (bijvoorbeeld) is. Misschien ook foto erbij doen van het product met iemand er op/naast etc zodat de dimensie tov mensen zichtbaar worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De parasol werd keurig afgeleverd en ziet er prima uit. Mooie uitstraling en lichtgrijze kleur. Heb deze pas 2 weken maar tot zover tevreden!

slechter dan verwacht

het zou leuk zijn als het product wat je besteld in een keer goed is .tuin set bij ze gekocht een deel van de set zat een fabriek fout in drie keer nieuw deel gehad van de tuin set .bij de derde levering weer iets niet goed heb het maar zo gelaten!!!!!!!! dood moe word je ervan alleen al het idee dat je er elke keer mee bezig moet zijn ...... geen zin om weer voor een vierde keer alles te regelen ......nou maar hopen dat het mankement weg blijft wat er in zit. ik denk dat ze ze zo groot zijn geworden dat de kwaliteit als een speer naar beneden valt .denk niet dat ik nog een dure set bij ze bestel . zou leuk zijn als ze als nog contact met je opnemen en het proberen op te lossen . maar de meeste bedrijven zijn al blij als ze van je af zijn,daar het geld al binnen is........maar daar integen is de service heel goed afz [email protected]

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zoals afgesproken geleverd.Super

2 De Donge

Dronten 8253PT