Pluspunten
Snel geleverd en super tevreden over het produkt
Pluspunten
Leuke domeinnaam
VerbeterpuntenBouwpakket had deels verkeerde inhoud (van ander product dus niet mogelijk om te gebruiken), communicatie erop was beneden peil dat je mag verwachten bij deze bedragen (onbereikbaar per telefoon, communicatie slechts via derden). Voorts geen excuses gekregen. Afrader dus voor je geld.
Pluspunten
Was prima. Kreeg netjes een smsje hoe laat er bezorgd zou worden. Waren prima op tijd dus goed geregeld.
Pluspunten
snelheid levering
Pluspunten
Snelle correcte levering
Ik wil hier best aan meewerken maar dan zullen toch eerst de spullen geleverd moeten worden lijkt me.
Pluspunten
Telefonisch overleg gehad over rpoduktkeuze. Zeer goed advies gekregen..
Als de verkoper iets belooft moet ie het ook nakomen en dat gebeurd niet in veghel vandaar dat wij via internet besteld hebben
Pluspunten
Parasol en parasolvoet besteld en keurig op de hoogte gehouden van de bestelling Bestelling netjes en gauw bezorgd
VerbeterpuntenZou fijn geweest zijn als er een gebruiksaanwijzing bij de parasol was geweest
Pluspunten
We zijn heel erg goed gehopen, zowel telefonisch als op de vestigingen Zaandam. De set werd 3 dagen later al bezorgd. Super blij mee!!!!
Pluspunten
Bezorger was vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
De snelle levering
VerbeterpuntenHet te behandelen van klachten bij het eerste contact. . . Ik had een klacht dat er een leuning en een onderstel verbogen waren met foto's erbij. Het antwoord was ; buig het maar terug ... u snapt mijn grote verbazing.dit kan echt niet. Hier praat je over op een verjaardag !!!
2 De Donge
Dronten 8253PT
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.