Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, precies op tijd zoals afgesproken
Pluspunten
Goede communicatie En service ook prima
Pluspunten
Vriendelijke verkoper
VerbeterpuntenWinkel in DenBosch zou ik iets gezelliger maken Sfeer verkoopt beter
Pluspunten
Prijs is concurrerend
VerbeterpuntenSnelheid van reageren op klacht en zorgdragen voor oplossing. We zijn nubtwee weken verder dat bbq geleverd is en er is wel eea toegezegd maar nog niet geregeld. Wanneer wel kon men ook niet zeggen. Dat voldoet niet aan onze verwachtingen.
Pluspunten
Prima service in de winkel. Levering van tuinset was heel snel. Het dienblad duurde wat langer, maar was prima voor ons. De kussenbak was ook snel.
VerbeterpuntenWe hadden voor de tuinset (eerdere bestelling) betaald om de set uit te laten pakken). Hier deed de chaiffeur wat moeilijk over en uiteindelijk moesten we nog zelf de pootjes eronder draaien. We vinden de prijs voor de kussenbak aan de hoge
Pluspunten
Supersnel en goed
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Ik heb een BarrelQ BBQ gekocht. Levering was via een apart transportbedrijf, ging prima, was op tijd en goed online te volgen. Prijs was de laagste van Nederland. Bij gebruik bleek de BBQ een fabricagefout te hebben in het rooster, is gelijk opgelost en binnen enkele dagen kreeg ik van BarrelQ een nieuw rooster opgestuurd. Erg fijne BBQ, goed bedrijf met top prijzen, snelle levering en een super service.
Pluspunten
Goede sevice en pri ma geholpen.
VerbeterpuntenOpgegeven antwoord nummer klopt niet
Pluspunten
Nette winkel met vriendelijke verkopers. Super leuk geholpen en mooie loungesets gescoord!
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenLeverdatum
Pluspunten
Super snelle afhandeling en de beste prijs. Verzoek neergelegd om de transporteur een half uur voor aankomst te laten bellen en ook conform uitgevoerd.
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenNgt
Pluspunten
Snelle levertijd, kon zelf aangeven wanneer ik het geleverd wilde hebben, het zwembad is nergens goedkoper te krijgen, geen verzendkosten, ik ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan bij anderen.
2 De Donge
Dronten 8253PT
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.