Laden reviews...
70 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni raccolte mostrano esperienze generalmente positive. Consegna affidabile, personale cortese e buona qualità dei prodotti. Alcune recensioni menzionano problemi con pezzi o tempi di consegna, ma le soluzioni sono spesso soddisfacenti. Nel complesso, i clienti apprezzano la gamma e il servizio.
Goede webside
23 July 2026
Bertus
Wezep
Prima product, snelle en nette levering
22 July 2026
Carmen
Bergschenhoek
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel het product als de levering. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en bedanken u voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Oppassen. Tuinmeubelland werkt klaarblijkelijk met Transmission BV als transporteur voor grotere artikelen. Ongelooflijke keuze, omdat dat de de meest onbetrouwbare transporteur van het land is.
Beveelt niet aan
21 July 2026
Frank
Heerde
Op alle fronten ben ik echt super tevreden. De kwaliteit van het geleverde meubel (online besteld) is geweldig. De communicatie over de bezorging kon niet beter (tijdvakken tijdig gecommuniceerd en bijgewerkt, prettige chauffeur in contact, etc). Daarnaast heb ik over bepaalde maten (rechthoek of vierkant) nog telefonisch contact gezocht met de klantenservice die me heel vriendelijk en geduldig goed heeft geholpen. Al met al: alles klopte dus!! Ben erg blij.
21 July 2026
Eline
Almere
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We waarderen het dat u uw positieve ervaring met ons heeft gedeeld. Uw complimenten geven we graag door aan onze klantenservice en bezorging. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubel en hopen u in de toekomst graag weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
De signature box is perfect geen aanmerkingen op Alleen wat ik jammer vindt hoe het werd afgeleverd de doos was kapot en beschadigd en een kant open en er zat nog 1 band omheen de andere was eraf als je hem op de kop houdt glijd alles er al uit .
Adrie
Coevorden
Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de opbergbox en de kwaliteit van het product.
Jammer dat de levering niet in de staat is verlopen die u van ons mag verwachten. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een pakket beschadigd aankomt. Uw feedback over de verpakking en het transport nemen wij mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Met vriendelijke groet,
Nynke / Tuinmeubelland
Mijn order omboeken van bezorgen op een tijdstip dat mij niet uitkwam naar ophalen in Swifterbant (waar ik toch langs kom) verliep vlot en probleemloos. Hulp bij inladen vriendelijk.
Edward
Amersfoort
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het aanpassen van uw bestelling soepel is verlopen en dat u prettig bent geholpen bij het ophalen en inladen. We waarderen uw compliment en wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Hele mooie stoelen, maar de bezorger nam niet de tijd om ze aan mij te overhandigen -- ze werden gewoon op de stoep gedumpt.
wiesje
Capelle aan den IJssel
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de stoelen. Jammer dat de bezorging niet is verlopen zoals u had mogen verwachten. Uw feedback over de bezorging nemen wij mee en zullen wij bespreken met onze transportpartner. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Snelle levering en goede kwaliteit
Ayla Vermeulen
Tegelen
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en de kwaliteit van uw aankoop. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Verschillende keren naar toe gemailed en kreeg geen antwoord. Blijkt dat de website aan het vernieuwen is dus geappt en meteen een antwoord gekregen dat ze de order al uitgezet hebben alleen mijn betaling moest nog gebeuren. Snelle afhandeling en heel vriendelijke app ontvangen. Jammer is dat t product die ik besteld heb van slechte kwaliteit is. Komt uit China helaas niet de originele doek voor de Garden Rubens schommelstoel. Voorlopig ben ik wel uit de brand geholpen en het ziet er weer netjes uit. Dankjewel.
B.Y. Isenia
Eemnes
Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Fijn om te horen dat u uiteindelijk snel en prettig bent geholpen. Jammer dat het product niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. We vinden het waardevol om te horen waar wij onze service en producten verder kunnen verbeteren, daarom nemen we uw feedback graag mee. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Super had verkeerde onder delen heb naar ze gebeld dat de kleur niet goed was werd binnen een week om geruild chauffeur was een enorme behulpzaam nogmaals super
Eelco
Leiden
Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat alles naar wens is verlopen. Geniet van uw aankoop en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Prima geholpen en geleverd zoals afgesproken..
Ad Van Buren
Oisterwijk
Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Fijn dat alles naar verwachting is verlopen en dat u zowel over de service als de levering tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Ik heb op zondag mijn bestelling geplaatst en op dinsdag ziet mijn vrouw dat ze zijn afgeprijsd na een telefoontje werd de prijs alsnog verlaagd en werd het verschil van 120 euro nog dezelfde dag aan ons geretourneerd
Aaldert Brinkhuizen
Groningen
Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat de aanpassing van het bedrag snel en naar wens is afgehandeld. We zijn blij dat we u hierin konden helpen. We wensen u veel plezier met uw bestelling en helpen u in de toekomst graag opnieuw. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Chauffeur was ook erg meewerkend!
Cor
Lelystad
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Vorige week een bestelling geplaatst bij Tuinmeubelland, waarbij ik bij checkout specifiek gekozen heb voor levering op vrijdag. Direct na het plaatsen van de bestelling heb ik ook een vraag gesteld over het aanmaken van een correcte btw-factuur voor ons bedrijf. Zes dagen later had ik nog steeds geen antwoord op mijn vraag gekregen, en de levering die voor vrijdag gepland stond, is niet gebeurd. Inmiddels is het maandag en staat de levering nog altijd niet ingepland. Ik heb geen enkel bericht ontvangen over wat er misgegaan is of wanneer ik alsnog iets kan verwachten. Erg jammer, want de communicatie is compleet stilgevallen terwijl ik netjes en tijdig contact heb opgenomen. Voor een besteld product met een vaste leverdatum verwacht ik toch minstens een update of uitleg wanneer die datum niet gehaald wordt.
Beveelt niet aan
13 July 2026
Ken
BE
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons dat de levering niet volgens afspraak heeft plaatsgevonden en dat u zo lang geen reactie heeft ontvangen op uw e-mail. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker wanneer u bewust een leverdag heeft gekozen en daarnaast nog een vraag had over de btw-factuur.
We hebben uw gegevens inmiddels intern doorgezet naar onze klantenservice met het verzoek om zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Zij zullen de status van uw bestelling en uw vraag over de factuur met u bespreken en samen met u naar een passende oplossing zoeken.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.
Met vriendelijke groet,
Nynke / Tuinmeubelland
Prima afgeleverd conform koop.
11 July 2026
FJF
MAASTRICHT
Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Begin juni tuinkast besteld met levering 22 juni, keurig op de hoogte gehouden en voor de afgesproken aflevertijd netjes afgeleverd.
23 June 2026
René
Purmerend
Hartelijk dank voor uw positieve review over de tuinkast, veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Nienke / Tuinmeubelland.
Ontzettend blij met deze parasol !! Wel een dingetje was dat hij naar een dakterras moest en 80 kilo omhoog tillen was wel heftig maar staat dus heel stevig en hoef niet bang te zijn dat hij omwaait!
22 June 2026
Marie
Noordwijkerhout
Hartelijk dank voor uw positieve review. Dit soort voeten zijn zwaar inderdaad, maar kwalitatief ook heel goed :-), veel plezier in de schaduw, groeten Nienke / Tuinmeubelland.
Met transport is waarschijnlijk beschadigd, werd meteen een nieuwe tuinbox op gestuurd
15 June 2026
Christiaan
Maasbree
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. We hopen dat u geniet van uw tuinbox en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
12 June 2026
Ann
Leiden
Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat de montage-instructies duidelijk waren en u hierbij hebben geholpen. We waarderen uw reactie en helpen u graag weer. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Super blij met onze nieuwe loungeset! Werd geleverd op de door mij gekozen datum en kreeg netjes de avond van te voren een mail met track en trace en een half uur voor de levering een sms'je. Ook de tuinset heeft een super mooie kwaliteit en is netjes afgeleverd!
12 June 2026
Lisa
Alkmaar
Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt en wensen u veel plezier van uw loungeset. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Ik kreeg en goed en snel advies over de aanschaf van een parasol hoes. Direct besteld en de hoes zeer snel ontvangen.
11 June 2026
Theo
Heemstede
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Leuk om te lezen dat u tevreden bent over het advies rondom uw parasolhoes en dat alles snel geregeld kon worden. We waarderen uw review en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Zoals in titel beschreven. Echt een super bedrijf. Eerst mijn loungeset hier gekocht, nu de tuintafel stoelen. Helemaal fantastisch!
11 June 2026
Vincent
Oirschot
Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over zowel uw loungeset als uw tuintafel en stoelen. We waarderen uw vertrouwen in ons en wensen u veel plezier met uw tuinmeubelen. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Hier een opbergbox besteld. Wordt netjes zonder schade en optijd geleverd.. Met lente korting.
Jan
Leersum
Goed om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad, dank voor het delen! We hopen dat u geniet van uw opbergbox en dat we u in de toekomst weer mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Netjes geholpen bij levering
Carla
Rosmalen
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
Vlotte levering en aardige bezorger Ben helemaal tevreden.
Mia
Hoogeveen
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat de levering soepel is verlopen. We waarderen uw positieve feedback en wensen u veel plezier met uw aankoop. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland
De Donge 2
8253PT Dronten