Snelle levering. Kreeg mooi bericht toen ze er bijna waren. Goede hulp

Goede kwaliteit geleverd volgens afspraak.

De parasol werd snel geleverd en hij is van goede kwaliteit. En de prijs valt mee.

Wij zijn in Dronten geweest wij werden daar heel vriendelijk geholpen

Duidelijk website, goede prijs en snelle levering

Goede ervaring in communicatie, service en kwaliteit van product

Onlangs kocht ik een degelijke parasol voor een redelijke prijs. Daarna een opbergbox voor buitenkussens. Beiden werden duidelijk, correct besteld en verstuurd. Beide producten zijn uitstekend. Snel geregeld.

Slecht: nooit meer

Parasoldoek Hawaii besteld: hetgeen we toegestuurd hebben gekregen was al vuil en volledig sterk gekreukt. Wij denken dat het al een paar keer bij iemand anders is geweest, die het teruggestuurd hebben. Ge probeerd met een doek om de kreukels eruit te strijken met een doek er over wat niet gelukt is. Met veel moeite het toch maar bevestigd gekregen.... de meeste mensen zouden het zeker al lang terugsturen, maar ja wij zijn van die personen die dit niet doen. De kwaliteit trekt op niets, en indien we dit op foto gezien hadden, hadden we dit nooit besteld. ZO IETS NOOIT MEER: geld in het water

Goed service bij vragen, snel antwoord per mail en de spullen zijn van kwaliteit en op tijd!!

Persoonlijke hulp met verstand van zaken dus veilig adres om spullen te kopen!

Levering snel, maar service daarna slecht.

Wij hebben een tuinkast besteld. Die was de volgende dag al in huis. Helaas aan alle kanten gescheurd, beschadigt. Eigenlijk Total loss. Het is nu een week later, klacht is doorgestuurd naar leverancier, maar daar houd het mee op. Wij als klant zitten opgescheept met een ruimte innemend object waar we geen kant mee op kunnen.

Super service, goed geholpen door Jeroen .

Zeer vriendelijk geholpen

snelle levering van mooie, stevige tuinstoelen

Overzichtelijke webshop. Eenvoudig te bestellen, duidelijke informatie over de bezorging en afgeleverd op de afgesproken tijd door een zeer attente chauffeur van het expeditiebedrijf. Complimenten!

Zeer slecht

De tuinmeubel is kapot aangeleverd

zeer tevreden snelle levering en alles was perfect

alles goed en volgens afspraak op tijd geleverd

Goede service, niet moeilijk doen bij eigen fout!

Teleurstellend

De bestelling in een stevige doos ontvangen. Bij het uitpakken enkel kleine stukjes die uit de doos vielen. Een van de drie mechanismes van de deksel was stuk. Ik heb de balkonbox toch in elkaar gezet. Ik heb twee wieltjes ontvangen, maar had er vier verwacht. Ik ben dus niet tevreden. Ik hoor graag bericht. M.v.g. Ruud Vortman

garantie ?

Heb een aantal parasols besteld voor een terras, deze zijn naar tevredenheid geleverd. na 2 weken ging er helaas 1 kapot, dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Uiteindelijk netjes opgelost:)

Top service!

Een erg fijne tuinset, snel en keurig op tijd bezorgd. Erg vriendelijke chauffeur ook!

Fijn betrouwbaar bedrijf

Vanaf het moment van bestelling tot levering thuis alles perfect geregeld.

Snel en super geregeld

Doen waar ze voor staan, en levering is super geregeld. AANRADER!!!!

Vriendelijk personeel,snelle bezorging

Ruime keuze, snelle levering

Van begin tot eind is alles vlekkeloos verlopen!

Door extra korting heb ik gekozen voor Tuinmeubelland om onze lounge diningset te bestellen. Het was fijn om gelijk zelf een leverdatum te kiezen, waarbij ik voor aflevering duidelijke instructies kreeg wanneer ik de chauffeur kon verwachten. De chauffeur volgde mijn online aangegeven instructies op en was vriendelijk en behulpzaam. Ik had per ongeluk de verkeerde hoes gekocht door de bundel aan te klikken, misschien kan daar nog wat duidelijk onderscheid gemaakt worden tussen LINKS en RECHTS. Maar de klantenservice dacht mee met een oplossing die voor mij het beste paste om het om te kunnen ruilen. Ik ben echt super blij met onze set en ik was zelfs verrast over de kwaliteit van de set, zoals hoe mooi het eruit zag en hoe dik de kussens waren. Het overtreft mijn verwachting!

Super mooie loungeset

Heel mooi en erg tevreden ermee

persoonlijke service!

Goede manier om de leverdatum in te plannen en bij vragen een persoonlijke behandeling!

Snelle levering Keter containerombouw

Snelle levering, keurig op afgesproken dag. Een deur was iets beschadigd bij het uitpakken. Hebben het verder niet gemeld en gelaten voor wat het is. Het is tenslotte maar een container ombouw voor buiten.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.