Snelle levering. Kreeg mooi bericht toen ze er bijna waren. Goede hulp
Beste Meriam, Hartelijk bedankt de positieve review. Heel veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Beste Robert, Hartelijk bedankt de positieve review. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
De parasol werd snel geleverd en hij is van goede kwaliteit. En de prijs valt mee.
Beste Jelle, Hartelijk bedankt de positieve review. Heel veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Wij zijn in Dronten geweest wij werden daar heel vriendelijk geholpen
Beste Nel, Hartelijk bedankt de positieve review. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Duidelijk website, goede prijs en snelle levering
Beste Peter, Hartelijk bedankt de positieve review. Heel veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Onlangs kocht ik een degelijke parasol voor een redelijke prijs. Daarna een opbergbox voor buitenkussens. Beiden werden duidelijk, correct besteld en verstuurd. Beide producten zijn uitstekend. Snel geregeld.
Beste Mieke, Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor. We wensen u heel veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Parasoldoek Hawaii besteld: hetgeen we toegestuurd hebben gekregen was al vuil en volledig sterk gekreukt. Wij denken dat het al een paar keer bij iemand anders is geweest, die het teruggestuurd hebben. Ge probeerd met een doek om de kreukels eruit te strijken met een doek er over wat niet gelukt is. Met veel moeite het toch maar bevestigd gekregen.... de meeste mensen zouden het zeker al lang terugsturen, maar ja wij zijn van die personen die dit niet doen. De kwaliteit trekt op niets, en indien we dit op foto gezien hadden, hadden we dit nooit besteld. ZO IETS NOOIT MEER: geld in het water
Beste Raphael, Wat vervelend dat het nieuwe parasoldoek op deze wijze geleverd is, onze excuses hiervoor. U kunt het beste even contact opnemen met onze klantenservice, dit kan via [email protected]. Liefste met wat foto's van het parasoldoek. Mijn collega's zullen dan even met u mee kijken en naar een passende oplossing zoeken. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Persoonlijke hulp met verstand van zaken dus veilig adres om spullen te kopen!
Beste J Flippo, Hartelijk dank voor uw hoge en positieve review, heel leuk om te lezen. We wensen u heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Wij hebben een tuinkast besteld. Die was de volgende dag al in huis. Helaas aan alle kanten gescheurd, beschadigt. Eigenlijk Total loss. Het is nu een week later, klacht is doorgestuurd naar leverancier, maar daar houd het mee op. Wij als klant zitten opgescheept met een ruimte innemend object waar we geen kant mee op kunnen.
Beste Ytje, Wat vervelend om te lezen, onze excuses voor de beschadigde levering en de langere afhandeling van de klacht. Ivm het paasweekend is het momenteel wat drukker op de klantenservice. Ik zal ze vragen u zsm bericht te geven met een passende oplossing. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Zeer vriendelijk geholpen
Beste Klaas Hes, Wat een mooie review, we geven het door aan Jeroen, leuk om te lezen! Heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Overzichtelijke webshop. Eenvoudig te bestellen, duidelijke informatie over de bezorging en afgeleverd op de afgesproken tijd door een zeer attente chauffeur van het expeditiebedrijf. Complimenten!
Best Elly, Wat een mooie en positieve review, hartelijk dank hiervoor! We wensen u heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
De tuinmeubel is kapot aangeleverd
Goedemorgen, Wat vervelend dat de geleverde set kapot geleverd is, onze excuses hiervoor. Van onze service afdeling begreep ik dat de klacht inmiddels in behandeling is en er naar een passende oplossing word gezocht om alles netjes bij u op te lossen. Mocht straks alles naar wens zijn zouden wij het waarderen als de review aangepast kan worden naar een positieve review. We zullen er alles aan doen om uw klacht netjes af te handelen. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
alles goed en volgens afspraak op tijd geleverd
Beste heer, mevrouw Damen, Hartelijk dank voor uw positieve review, fijn om te lezen. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Goede service, niet moeilijk doen bij eigen fout!
Beste Gerrit, Hartelijk dank voor uw positieve review, fijn om te lezen. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
De bestelling in een stevige doos ontvangen. Bij het uitpakken enkel kleine stukjes die uit de doos vielen. Een van de drie mechanismes van de deksel was stuk. Ik heb de balkonbox toch in elkaar gezet. Ik heb twee wieltjes ontvangen, maar had er vier verwacht. Ik ben dus niet tevreden. Ik hoor graag bericht. M.v.g. Ruud Vortman
Beste Ruud Vortman, Wat vervelend om te lezen dat de geleverde balkonbox schade heeft en er onderdelen ontbreken. U kunt het beste een email sturen naar [email protected], met hierin een korte omschijving van uw klacht en wat foto's. Mijn collega's nemen de klacht dan in behandeling en zullen u een passende oplossing bieden. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Heb een aantal parasols besteld voor een terras, deze zijn naar tevredenheid geleverd. na 2 weken ging er helaas 1 kapot, dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Uiteindelijk netjes opgelost:)
Goedemiddag, We vinden het spijtig om te lezen dat u problemen heeft met de parasol. We zullen dit intern even bespreken en hier bij u op terug komen. Excuses voor het ongemak. met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Originele beoordeling
Heb een aantal parasols besteld voor een terras, deze zijn naar tevredenheid geleverd. Als er een parasol kapot binnen 2 weken (valt gewoon om bij weinig wind) dan wordt er gezegd: bij windkracht 3 of meer valt dit niet onder garantie. Windkracht 3 valt ons inziens niet onder stormschade? Dit is echter nergens te vinden op website / communicatie / algemene voorwaarden.
Een erg fijne tuinset, snel en keurig op tijd bezorgd. Erg vriendelijke chauffeur ook!
Goedemorgen Gin, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. We wensen u heel veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Vanaf het moment van bestelling tot levering thuis alles perfect geregeld.
Goedemorgen, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. We wensen u heel veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Doen waar ze voor staan, en levering is super geregeld. AANRADER!!!!
Beste Marcel, Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor! Heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Vriendelijk personeel,snelle bezorging
Beste Elisabeth, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Beste Marian, Hartelijk dank voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Door extra korting heb ik gekozen voor Tuinmeubelland om onze lounge diningset te bestellen. Het was fijn om gelijk zelf een leverdatum te kiezen, waarbij ik voor aflevering duidelijke instructies kreeg wanneer ik de chauffeur kon verwachten. De chauffeur volgde mijn online aangegeven instructies op en was vriendelijk en behulpzaam. Ik had per ongeluk de verkeerde hoes gekocht door de bundel aan te klikken, misschien kan daar nog wat duidelijk onderscheid gemaakt worden tussen LINKS en RECHTS. Maar de klantenservice dacht mee met een oplossing die voor mij het beste paste om het om te kunnen ruilen. Ik ben echt super blij met onze set en ik was zelfs verrast over de kwaliteit van de set, zoals hoe mooi het eruit zag en hoe dik de kussens waren. Het overtreft mijn verwachting!
Beste Bernice, Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor. We wensen u heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Heel mooi en erg tevreden ermee
Beste Pedro, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Goede manier om de leverdatum in te plannen en bij vragen een persoonlijke behandeling!
Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Snelle levering, keurig op afgesproken dag. Een deur was iets beschadigd bij het uitpakken. Hebben het verder niet gemeld en gelaten voor wat het is. Het is tenslotte maar een container ombouw voor buiten.
Beste Harold, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Mocht er iets zijn kunt u altijd even mailen naar [email protected]. Veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
De Donge 2
8253PT Dronten
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.