nvt
Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Snelle en correcte levering
Beste Astrid, Wat een mooi cijfer geeft u ons, een 10! Hartelijk dan voor uw review, leuk om te lezen. Veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Kan alleen positief zijn. Op tijd geleverd. Prima kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden met onze loungeset.
Beste Ilse Verbeek, Bedankt voor uw mooie review, fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u heel veel plezier van uw aankoop en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Knop van parasolhendel was afgebroken bij aflevering, nu 3 weken later nog nik gehoord over afhandeling, terwijl je gewoon een nieuwe kunt opsturen
Beste Ronny Kraaij, Bedankt voor uw bericht. We vinden dit heel erg spijtig om te lezen. Wat we kunnen zien in het systeem is dat er vandaag een pakketje bij u geleverd wordt met het vervangende onderdeel. Hopende dat u nu kunt genieten van de aankoop. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Erg tevreden met m'n loungeset. Hele goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering! Helaas wel een kromme leuning, waar ik geen reactie op krijg.
Beste Michelle, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de set. Vanuit de klantenservice heb ik vernomen dat de klacht inmiddels naar tevredenheid is opgelost. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela/ Tuinmeubelland
Prima bedrijf, wordt netjes op de afgesproken tijd geleverd.
Beste Rianne, Wat een mooie review voor ons, een 10, hartelijk dank daarvoor! We wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Onlangs heb ik een tuinset gekocht bij Tuinmeubelland in Cruquius. De service door het winkelpersoneel was goed en de tuinset zou een week na koop geleverd worden. Ik heb mijn werk en een doktersafspraak verzet om de tuinset in ontvangst te kunnen nemen. De dag voor aflevering werd ik gebeld dat er een fout was gemaakt en de tuinset pas over twee weken geleverd kon worden. Twee weken later werd ik, de dag voor de nieuwe leverdatum, gebeld dat de levering wederom vertraagd was, nu 5 weken extra door vertraging van de container. Ik had weer afspraken verzet en een vrije dag opgenomen om thuis te kunnen zijn. Dit zou betekenen dat ik de helft van de zomer zonder tuinset zit. Na lang twijfelen heb ik toch besloten om de koop niet te ontbinden, omdat de set wel erg leuk was. Nu zag ik echter op de site dat de leverdatum weer later werd. Omdat ik tot heden elke keer op het laatste moment hiervan op de hoogte werd gesteld besloot ik zelf te bellen om te vragen of dit klopte. Dit bleek het geval te zijn. Ik heb gevraagd of ik compensatie kon krijgen voor de verhindering en ze zou navragen wat er mogelijk was. Na overleg met de manager werd mij verteld dat ik een bon van 50 euro kon ontvangen. Naast dat dit een compensatie van 3% is, wil ik niks meer bij dit bedrijf kopen. De frustratie is te hoog opgelopen en een waardebon van 50 euro voelt alsof ik niet serieus word genomen. Ik begrijp dat vertragingen erbij horen, maar 2 maanden vertraging is al lang geen 'redelijke termijn' meer. De klantenservice was ontzettend wisselend in behulpzaamheid en vriendelijkheid. Elke keer dat ik belde zou ik teruggebeld worden, maar elke keer moest ik er zelf weer achteraan. Na 3 keer vertraging en 6 telefoontjes die niets oplosten hoop ik dat deze review de boodschap wel overbrengt. Ik hoop dat u contact met mij opneemt.
Beste Nikki, Bedankt voor uw review. We vinden dit heel erg spijtig om te lezen. Onze klantenservice neemt z.s.m. contact met u op, om samen tot een passende oplossing te komen. Onze excuses voor de vele vertragingen, er vanuitgaande dat u snel bericht krijgt vanuit onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Hartelijk dank voor de positieve review en graag tot ziens bij Tuinmeubelland! Groeten Angela / Tuinmeubelland.
Een tuinset al na 1 dag leveren is supersnel.
Hartelijk dank voor de positieve review en graag tot ziens bij Tuinmeubelland! Groeten Nienke / Tuinmeubelland.
Heel goed geholpen en zwembad was netjes en op tijd bezorgd.
Loungeset en parasol gekocht in Dronten. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service daar! Snelle levering! Kwalitatief ook mooie spullen! Zeer tevreden!
Snelle correct levering en zeer goed verpakt ! Blij met de aankoop
Goede informatie en zeer behulpzaam
Vloerkleed online besteld, deze na contact kunnen omruilen voor een die meer naar onze smaak is. Telefonische communicatie, communicatie per mail correct en snel. Behulpzame medewerkers ook in de winkel. Kortom fijne ervaring!
Hartelijk dank voor de positieve review en fijn dat het is opgelost. Graag tot ziens bij Tuinmeubelland! Groeten Nienke / Tuinmeubelland.
Prima, prijs had scherper gekund, wel snel geleverd
Tevreden met de bestelling en levering
Wij werden duper goed en vriendelijk geholpen kregen direct koffie aangeboden en konden op kns gemak alles bekijken
Hartelijk dank voor uw positieve review! Veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
De tijd om verschillende opties uit te proberen, te vergelijken en te bespreken. De levering van de set was op tijd en goed afgeleverd. Wij zijn blij!
Tweede pinksterdag bij de locatie in Dronten geweest. We hebben daar een loungeset gekocht. Met de medewerker afgesproken dat de set vandaag geleverd zou worden. In de ochtend geen email ontvangen met de verwachte bezorgtijd. Dan maar even bellen met de klantenservice. Tot mijn verbazing krijg ik te horen dat de loungeset niet is meegegeven aan de bezorger en dat ze een dag later komen. Voor niks een dag vrij genomen. Tot nu toe een slechte ervaring met het bedrijf... Je hebt al betaal dus de service hoeven ze niet meer zo hoog te houden.
Beste Rick, We vinden het heel erg spijtig om te lezen dat u de levering niet ontvangen heeft op de gewenst en aangegeven dag, onze excuses hiervoor. Van mijn collega van de klantenservice heb ik vernomen dat uw bestelling morgen bij u geleverd gaat worden. We gaan er vanuit dat u dan ook dit weekend nog kunt genieten van uw aankoop. Nogmaals onze excuses voor de vertraging in levering. Met vriendelijke groet, Angela/ Tuinmeubelland
Onlangs een zweeparasol (incl. voetstuk en hoes) gekocht. Bij aankoop 49,- extra betaald om het in de tuin te plaatsen en dat de verpakkingen (dozen en plastic) wordt meegenomen. Bezorger is van deze extra service niet van bewust wanneer hij nabelt met een collega, geven ze aan het nooit doen en zet het voor de deur. Hiervoor de klantenservice gebeld die intern gaat overleggen. Uiteindelijke zelf moeten uitpakken, in elkaar zetten (wat tijd kost) en de rommel wegwerp-klaar opruimen. Later wel teruggebeld (wat op zich netjes is), maar in plaats van het geld terug, geven ze de bezorger de schuld dat ze niet goed hebben begrepen en komen ze vanmiddag terug het papier en plastic op te halen. Kortom, de extra service is wel makkelijk verdiend voor alleen de verpakkingen op te halen en weg te gooien. Review over of het product zelf het kwalitatief goed doet volgt.
Beste Aaron, Bedankt voor uw review. We vinden het spijtig te lezen dat de levering niet gegaan is zoals afgesproken, onze excuses hiervoor. Uiteraard prettig dat het verpakkingsmateriaal en de pallet nog opgehaald zijn, maar dat neemt niet weg dat u natuurlijk zelf alles heeft moeten uitpakken. Nogmaals excuses hiervoor. We hopen dat u desondanks veel plezier mag hebben van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
uiteindelijk niet geleverd.., wel allerlei mails ontvangen met vermelding van leverdag.. Na zelf informeren blijkt product helemaal niet meer op voorraad te zijn en word ik verzocht zelf de bestelling te annuleren..
Beste heer Schäffers, U kunt het beste even contact opnemen met onze klantenservice, dit kan via [email protected] of via het telefoonnummer 088-6600200. We zien in uw bestelgegevens namelijk geen bestelling die gedaan is via BOL.com Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
In de shop (Cruquius) prima geholpen. Parasol van €650 gekocht. Bij levering bleken er vier bouten en vulringen te ontbreken. Heb Tuinmeubelland hier per mail van op de hoogte gebracht, met daarbij de aankoop bonnetjes van de Gamma, waar ik zelf de ontbrekende onderdelen heb moeten kopen. Je wil het dan ook klaar hebben. Tot op deze dag geen enkele reactie mogen ontvangen. Het is weer duidelijk dat klant koning is, tot dat er betaald en geleverd is. Poor show. Heb nog een Loungeset nodig, maar helaas niet meer bij Tuinmeubelland.
Beste heer van der Post, Bedankt voor uw review. Jammer te lezen dat u deze ervaring heeft, excuses hiervoor. Op dit moment is het erg druk op onze klantenservice en is de reactietijd langer dan verwacht. Ze doen hun uiterste best u zo spoedig mogelijk reactie te geven. We hopen dat u des ondanks veel plezier mag hebben van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela /Tuinmeubelland
Snelle service, op zaterdag een set gekocht in de winkel en die werd de dinsdag erna al geleverd. Erg jammer was dat er een beschadiging was ontstaan tijdens transport, we hebben daarom een week langer moeten wachten op het vervangende deel. Ook dat was snel geregeld en nageleverd, maar toch jammer dat het niet in 1x goed ging.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Jammer dat inderdaad niet in 1x goed ging maar fijn dat het opgelost is. Veel plezier van uw aankoop en hopelijk tot ziens. Angela / Tuinmeubelland
Afspraken zoals beloofd
Hartelijk dank voor uw positieve review! Veel plezier van uw aankoop en hopelijk tot ziens. Angela / Tuinmeubelland
De Donge 2
8253PT Dronten
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.