Laden reviews...
55 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Tilbakemeldingene viser generelt positive opplevelser. Kundane framhevar påliteleg levering, venleg personale og god produktkvalitet. Nokre tilbakemeldingar nevner problem med delar eller leveringstid, men løysingane er ofte tilfredsstillande. Dei samla sett verdset kundane utvalget og servicen.
Pluspunten
Lage prijzen Mooie spullen Goede communicatie Snelle levering Vriendelijke klachtbehandelaar
VerbeterpuntenDe informatie vermeld bij de artikelen klopt soms niet helemaal in detail. Zo stond er dat ik alleen mijn tafel nog moest monteren, maar ook de armleuning van de loungeset moest nog in elkaar gezet worden.
29 August 2019
Diana
Barendrecht
Pluspunten
Uitstekende service
VerbeterpuntenWellicht de vervoerders die ingehuurd worden beter instrueren. Leveringen via Tuinmeubelland zelf gaan namelijk wel goed.
28 August 2019
Scipio
Almere
Pluspunten
Goede services, snelle levering en goede afhandeling bij vragen/opmerkingen! Adequate afhandeling ook. Vriendelijk personeel.
Jeroen
Pluspunten
Veel keus vriendelijk personeel ! Goede prijs kwaliteit verhouding . Snelle levering duidelijk in afspraken zeer tevreden
VerbeterpuntenGooi er voor vaste klanten er een extra aanbieding in
E hoekstra
Heerenveen
Pluspunten
prima manier van bestellen en snelle levering
Verbeterpuntenkosten retour sturen erg hoog. Als ik het op voorhand had geweten had ik niks besteld.
Robert
woudsend
Pluspunten
Fijne behulpzame medewerkers en snelle levering
21 August 2019
Danny
Mariaheide
Pluspunten
Prima prijs. Afspraken worden nagekomen Levering perfect. Levering op datum gewenst. Avond voor levering een redelijk gedetailleerde planning (een 2 uur venster). Op de dag van levering nogmaals een half uur voor gepland levertijdstip een meer gedetailleerde planning. Helemaal TOP
VerbeterpuntenGEEN
20 August 2019
Fred
Delfgauw
Pluspunten
Hele goede service!! Onze problemen werden vakkundig en adequaat opgelost.
20 August 2019
Johan
Ermelo
Pluspunten
Direct aankoop mee nemen
VerbeterpuntenLeerlingen/ weekendhulp weet er te weinig van
Petra
Kampen
Pluspunten
Afspraak over bezorging tijd en dag word goed nagekomen, en telefonisch goed en vriendelijk te woord gestaan. We kunnen er nu van genieten en zullen jullie zeker aanbevelen.
W.N
Zeewolde
Pluspunten
Bij bezorg problemen direct een passende oplossing
F Bosman
Deventer
Pluspunten
Erg behulpzaam. Snelle en attente communicatie.
anoniem
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam. Gratis bezorging aan huis.
anoniem
Pluspunten
Vrij om zelf de collectie te bekijken. Op verzoek deskundige hulp.
VerbeterpuntenOp het laatste moment bleek deze set een bouwpakket te zijn. Persoonlijk had ik dit graag eerder geweten.
16 August 2019
Maria
8081rb. Elburg
Pluspunten
Zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Niemand die iets opdringt, maar je lekker de tijd geeft om rond te kijken. Ook als je dit keer niets koopt, heb je het gevoel dat je een van de belangrijkste klanten bent.
15 August 2019
Jan
Lelystad
Pluspunten
Netjes geholpen, vriendelijk personeel en tevreden over aankooo
15 August 2019
Jetje
Helmond
Pluspunten
Vriendelijk personeel in de winkel
VerbeterpuntenHou je aan je afspraken en als dit niet lukt probeer te klant dan te helpen i.p.v. niks te doen. Vanwege de waardeloze service heb ik mijn bestelling geannuleerd.
Beveelt niet aan
Erik
Cuijk
Pluspunten
Vriendelijk en goed geholpen in de winkel. Ook erg tevreden over de bezorging, op de afgesproken tijd en netjes.
Nicole
Hoorn
Pluspunten
Goede service, snelle reaktie.
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Andre
Pluspunten
Uitstekende klantenservice in de tuinmeubelzaak in Dronten. Goede prijs-kwaliteit verhouding Ruim assortiment Meedenkend personeel Mail gekregen van leveringstijd (klopte niet!) gelukkig kon ik reageren op hun mail. Zeer vlotte reactie op mijn reactie en probleem was meteen opgelost.
VerbeterpuntenKlantenservice per telefoon is slecht te bereiken (tijdens bouwvak)ze zouden op hun site tot 18.00 open zijn, maar waren om 17.20 al niet meer te bereiken. Dronten zelf was telefonisch alleen per klantenservicenummer te bereiken. Dus telefonisch kon was Tuinmeubelland dan ook niet te bereiken.
Judith
Steenwijk
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd...
anoniem
Pluspunten
Great and fast service, very friendly staff in Zaandam showroom :-)
Aga
Hoofddorp
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en vriendelijk personeel.
Dronten
Pluspunten
Betrof aankoop van het doek voor de overkapping van een Rubens Schommelbank. Snelle reactie op de mail en na het overmaken van het geld, werd het na 3 dagen geleverd.
VerbeterpuntenPrijs aan de hoge kant, 20% van het complete product
Oss
Pluspunten
goed geholpen in de winkel en de volgende dag op tijd bezorgd bij mij thuis!!
J.J. van Dongen
Wijchen