Laden reviews...
56 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Tilbakemeldingene viser generelt positive opplevelser. Kundane framhevar påliteleg levering, venleg personale og god produktkvalitet. Nokre tilbakemeldingar nevner problem med delar eller leveringstid, men løysingane er ofte tilfredsstillande. Dei samla sett verdset kundane utvalget og servicen.
Pluspunten
Snelle en erg goede service
16 March 2018
Emiel
Capelle aan den ijssel
Pluspunten
goede service!
16 March 2018
ASVZ
Udenhout
Pluspunten
Goede service Veel keus Goede kwaliteit
Gijs
Putten
Pluspunten
Makkelijke website, eerlijke prijzen. Goede afbeeldingen van de producten en snelle afhandeling van het gevraagde.
VerbeterpuntenBeter communiceren hoe iets geleverd wordt (inclusief verpakkingsmateriaal) dat daar een pallet bij hoort kun je niet van te voren weten. Wellicht handig om dit expliciet te vermelden.
Christian
Pluspunten
Snelle en correcte reactie op mijn bericht. Levering ging ook perfect en product is geheel naar tevredenheid!!
Nicolette
Heemskerk
Pluspunten
Ik heb lang gezocht naar een mooie ruime loungeset met een fauteuil en heb deze uiteindelijk gevonden bij Tuinmeubelland, ook nog voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast was de bezorger exact op tijd (08.00 uur) voor de deur. Al en al positief over het product, de winkel en de bezorging.
VerbeterpuntenDe bezorger bracht het product tot de eerste deur en niet tot mijn tuin, maar dit is waarschijnlijk een afspraak die Tuinmeubelland gemaakt heeft met de externe bezorger. Wellicht een idee om ervoor te zorgen dat de externe bezorger het product brengt naar de plek die de klant wil? De dozen (loungeset) waren niet zwaar, dus vond het niet erg om de dozen zelf naar mijn tuin te dragen.
Taskan
IJsselstein
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit.
VerbeterpuntenLeverancier dacht dat het alleen afgeven was en wilde pallet met alles voor de deur neerzetten en wegrijden. Uiteindelijk nog wel in de tuin gezet en verpakkingsmateriaal meegenomen zoals vooraf afgesproken.
Thomas
Utrecht
Pluspunten
Leuk ontvangst. Koffie erbij en je werd ook ff alleen gelaten om na te denken. Mooie lounge set gekocht!
VerbeterpuntenDat je de kleur van de kussens zelf mag bepalen....
Marlou
Huijbergen
Jan
Ilpendam
Pluspunten
Goede levering en optijd.
Renate
Harderwijk
Pluspunten
Goede website snelle levering
anoniem
Pluspunten
Snelle levering ..
VerbeterpuntenGoed zeggen tegen de klant dat er maar 1 chauffeur komt ivm het tillen .. nu waren er gelukkig meer mensen thuis die konden helpen , anders was het een probleem geweest ...
Marian
Ede
Pluspunten
Snelle levering aan huis
anoniem
Pluspunten
correcte levering op de afgesproken dag
Arie
anoniem
Pluspunten
Mooie showroom in Veghel, vriendelijk personeel. Nette levering van een prachtig loungeset.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Mirna
Oostkapelle
Pluspunten
We zijn erg goed geholpen bij de keuze van onze tuinmeubelset. Ook hebben wij erg goed advies gehad over de soort parasol die wij nodig hebben en binnenkort gaan bestellen bij tuinmeubelland
Matthijs Hoeve
Elburg
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten voor een goede prijs.
VerbeterpuntenGlas beter inpakken, gedeelte dat niet goed ingepakt was zat een krasje op. Wel jammer
Burcu
Tilburg
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, goede begeleiding en een keurige aflevering van de gekochte goederen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Ron Benjamins
Hillegom
Pluspunten
Perfecte levering, netjes en goed verpakt. Bij een klacht wordt je goed geholpen en het wordt meteen opgelost.
Bill Boon
Julianadorp
Pluspunten
Goede service in de winkel, nemen rustig de tijd voor je om alles uit te leggen en te regelen. Ook fijn dat het snel geleverd kon worden. Ook de chauffeur die de bestelling kwam leveren heeft heel fijn geholpen om de spullen meteen op de goede plek te krijgen.
VerbeterpuntenGeen, wij komen zeker terug.
Mike
Zaanstad
Pluspunten
zeer snelle adequate levering, binnen 1 etmaal!
Martin
Numansdorp
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs
Mary
Stampersgat
Pluspunten
goed te bereiken via de telefoon en mail.
7 March 2018
Ilona
Waddinxveen
Pluspunten
Goede service en snelle levering. Alleen de2 doppen onder de tafelpoten waren kwijt. Deze besteld, maar zijn nog niet geleverd.
VerbeterpuntenInformatie geven over levering doppen tafelpoten.
7 March 2018
kerkdriel