Laden reviews...
55 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De samlade recensionerna visar generellt positiva upplevelser. Kunderna lyfter fram pålitlig leverans, vänlig personal och hög produktkvalitet. Vissa recensioner nämner problem med delar eller leveranstider, men lösningarna är ofta tillfredsställande. Sammantaget värderar kunderna sortimentet och servicen.
Pluspunten
Mooi bedrijf in Dronten, twee keer geweest. Beide keren goed geholpen en duidelijk advies gekregen. Gekochte set is prima afgeleverd door aardige chauffeur, dit was goed geregeld met duidelijke planning. Ook vonden we het fijn dat we zelf de dag van levering konden bepalen.
14 March 2019
Helen
Meppel
Pluspunten
Dit is de twee loungeset die wij bij Tuinmeubelland hebben gekocht. I.v.m. het slechte weer staat deze set nog ingepakt in dozen op een pallet in onze garage. Wij hebben deze loungeset dus nog niet uitgepakt en/of bekeken. Dat gebeurt zodra het mooi weer wordt. De bestelling via de website ging in ieder geval uitstekend, ik zou niet weten wat er zou moeten verbeteren. Ook het transportbedrijf uit Friesland was keurig en prima op tijd. Via de tijdtabel kon je de afleverdatum veranderen. Uitstekend!
VerbeterpuntenGeen.
14 March 2019
Willem
Pluspunten
Snelle service, laagste prijs!
C.r andriessen
Wijchen
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit/prijsverhouding
J P Bos
OUde Pekela
Pluspunten
Goede service en prijs verhouding
leo
Almere
Pluspunten
Goede service en heel veel keus in hun aanbod
Mattijs
Uitgeest
Pluspunten
Snelle levering en goede service. En vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Monique
Den Helder
anoniem
Pluspunten
Afspraak is afspraak
VerbeterpuntenNvt
Van Boxtel
Udenhout
Pluspunten
goede service!
sander
Bussum
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen. Snelle levering. Zorgvuldig verpakt en afgeleverd.
Werner Dierckx
Turnhout
Pluspunten
Mooie artikelen en prima service. Ik werd prima voorgelicht over keuze en materiaal. Snelle levering en op aangekondigde tijd bezorgd.
Marion
Purmerend
Pluspunten
Maandag avond ons hangnest besteld! Dinsdag ochtend jullie opgebeld, omdat mijn bestelling woensdag middag bezorgd zou worden opdat tijdstip was ik niet zelf thuis! En vroeg of het woensdag middag zou kunnen en jullie zouden je best doen en dat is zeker gelukt woensdag ochtend om 09:30 had ik hem in huis en super mooi + alles was goed en stevig ingepakt. TOP ECHT EEN AANRADER!!
VerbeterpuntenNiks alles was PERFECT
Chantal van der Pol
Rozenburg ZH
Pluspunten
keurig binnen de tijd geleverd
Verbeterpuntennvt
Ria
Nw-Weerdinge
Pluspunten
Snelle levering. Goede informatie en beeldmateriaal op de site.
Matthijs
Ede
Pluspunten
Er ging bij ons met afleveren iets mis. Maar dit werd gelijk opgelost. Heel fijn!
Mirella
Wormer
Pluspunten
Snelle levering. Gekregen wat ik vroeg en in goede staat.
Betty
Soest
Pluspunten
Lekker snel geleverd.
Marijke
Landsmeer
Pluspunten
Super snelle service Bezorging liep ook soepel
Sanne
Almere
Pluspunten
Ik werd geholpen door een zeer behulpzame en vriendelijke dame. Het assortiment is heerlijk divers en heb een prachtige lounge set gekocht voor onder de overkapping. Daarna nog een mooi dienblad bijgesteld. Super snelle levering, ik ben blij!
VerbeterpuntenGeen
Janny
De Rijp
Pluspunten
Mooi bankje voor een leuke prijs. Levering snel en goed te volgen via de mail. Toppie
VerbeterpuntenIs de eerste keer voor ons bij dit bedrijf online bestellen Geen negatieve punten nog.
Jan bongers
Maasbree
Adrie
Leidschendam
Tim
Almelo
Pluspunten
Je wordt heel goed te woord gestaan. Snelle en goede levering. Na vragen van mijn kant over mijn product dezelfde dag nog teruggebeld.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten ga vooral zo door met die goede service.
Jan Schoeman
VEENENDAAL
Pluspunten
eigenlijk alles niets kunnen ontdekken / ervaren dat niet oke was. alle afspraken zijn duidelijk nagekomen
VerbeterpuntenGeen verbeter punten. niets kunnen ontdekken / ervaren dat niet oke was. alle afspraken zijn duidelijk nagekomen.
anoniem
De Donge 2