Filter

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Keurig verpakt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer goede service, het stukkende onderdeel werd kosteloos vervangen.

zou het niet weten op dit moment

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantvriendelijke medewerkers en vakkundig. Keurige levering van de bestelde artikelen. Ook de afhandeling van de verkeerd geleverde artikel is keurig en netjes afgehandeld. Binnen 48 uur antwoord op ons verstuurde mail naar afd. Service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

* super vriendelijk personeel in de vestiging Dronten. Je wordt gastvrij ontvangen. Je voelt je meteen welkom in de winkel. * Je wordt snel geholpen. Vragen worden goed beantwoord, of zo nodig opgezocht en snel terug gekoppeld.

slechter dan verwacht

bezorging slecht gepland was tussen 11.00 en 13.00 uur niemand geweest niemand gebeld zelf contact gezocht toen werd het tussen 14.00 en 16.00 uur. Voor de deur afleveren is niet echt klantvriendelijk een parasolvoet van 60 kilo is lastig...en 25 euro betalen om het over een drempel te zetten.....mmmmm!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vier sterren enkel omdat de levering vertraagd was. Echter, 5 sterren voor de top service en supersnelle actie en reactie van mijn contactpersoon, Joost. Hier kan menig bedrijf en klantenservice een puntje aan zuigen. Joost, bedankt!

Wellicht ooit in de toekomst een bezorgservice gebruiken die ook in het weekend levert. Als klant betaal ik daar zonder probleem extra voor!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk in de winkel en goed afgeleverd op afgesproken datum.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende service. Klantgericht en vriendelijk personeel. Na aankoop, is er goede opvolging van eventuele bijzonderheden aan gekochte producten. Ze gebruiken een service-systeem met ticketnummer, wat zeer professioneel wordt opgevolgd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfecte uitleg en begeleiding van de verkoper

Heeeeel veel verkopers die je voortdurend aanspreken. Is te!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Communicatie onderling is echt een verbeterpunt, veel miscommunicatie. Eerste levering geen hulp met tillen en afvoer pallet / plastic werd gewoon neergezet en na vraag voor hulp afgewezen , betaling gedaan en weg was diegene, sta je daar met hevige rugklachten met een waardevolle lading op de oprit. Tweede levering enthousiaste mannen, niets teveel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Parasol gekocht van garden impressions. Een van de baleinen was afgebroken door harde wind. Deze werd zeer snel en zonder gedoe vervangen door tuinmeubelland

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prijs kwaliteit goed

Onderdeel ontbrak bij levering, duurde lang voordat dit geleverd was

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig en op tokd geleverd

Jammer dat het niet hinnen wordt gebracht

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel tevreden over de wijze waar op we zijn geholpen. kwaliteit/prijsverhouding goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk overzicht van het sortiment, snelle en correcte levering

Ik zou er geen kunnen bedenken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk en goed geïnformeerd personeel. Goede service.

Niks

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus. Netjes geholpen en snel bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles correct uitgevoerd

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

We werden goed geholpen bij de locatie in Dronten. Er is ruime keuze in meubelen en de medewerkers nemen goed de tijd om alle mogelijkheden door te nemen. De levering was super snel en netjes. De afspraken die we hadden gemaakt zijn allemaal nagekomen.

De hoes die we besteld hadden voor onze tuinset werd niet gelijk met de meubels geleverd. Dit omdat deze niet vooradig was. Dit was bij verkoop niet vermeld. De hoes is wel keurig nageleverd. Maar dit duurde wel 2 weken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede prijs kwaliteit, snelle en goede levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke verkopers Mooie showroom Veel keuze in tuinmeubelen in alle prijsklassen Goeie garantieafwikkeling Heel erg bedankt voor de goeie geleverde service!

2 De Donge

Dronten 8253PT