Top, niets op aan te merken

Ik had 6 kristallen waterglazen met een kleurtje besteld. Bestelproces verliep vlot, spullen gingen meteen op de post, de zending was goed verpakt, in een grote doos met luchtkussenplastic. Goed beschermd dus. De glazen zelf zijn overigens ook erg mooi, chique!

8 glazen besteld. Helaas was er vertraging bij 4 glazen. Maar dit werd binnen een paar dagen heel helder en duidelijk gecommuniceerd naar ons. Goed geregeld

Prima en zorgvuldig

Ik heb een Fidrio mondgeblazen en handbeschilderde bolvaas 40 cm besteld. Deze was op voorraad maar de eigenaar constateerde een kras bij het verzendklaar maken. Heeft mij toen direct gebeld en aangegeven dat hij deze bolvaas terug zou sturen naar de fabrikant en daarvoor een nieuwe zou leveren. Dit zou wel wat langer duren. Tussentijds ben ik netjes op de hoogte gehouden over de levertijd. Vervolgens is de vaas keurig afgeleverd in een deugdelijke verpakking. Bij aflevering hebben we samen de vaas uitgepakt en geconstateerd dat de vaas geen beschadiging of breuk had. Super service en prima werk van Kristalglas.nl.

Sceptisch in het begin maar het resultaat was heel mooi!

Moeilijk in te schatten of het betrouwbaar is, maar uiteindelijk was het prima en het resultaat +bezorgsnelheid zeer goed

goed geholpen

Snelle reactie, goed geholpen en gekregen wat ik wilde verwachtte.

Correct en snel

Duidelijke site Snelle levering

Prachtige vaas

Omschrijving s volgens de advertentie. Snelle levering en goed verpakt. Erg blij met de vaas!

Snelle en correcte levering

goede service

2e keer dat ik hier heb besteld Goede webshop, netjes snel geleverd en mooie glazen

slecht

Glazen waren tijdens bezorging kapot gegaan, pakje retour en tot op heden geen geld terug!!

Super vriendelijk personeel en een snelle service!

Makkelijk en overzichtelijk bestellen met een snelle levering. De website en klantenservice geven een vertrouwd gevoel wat ze ook nog een waarmaken. Door de mooie foto's en duidelijke omschrijving was het product ook precies wat ik er van had verwacht.

Service met een hoofdletter

Wij hadden een whiskeykaraf besteld en bij het uitpakken bleek er aan de binnenkant een breukje in het glas te zitten. Een foto gemaakt en gemaild. Nog dezelfde dag een berichtje gekregen dat we kosteloos! een nieuwe karaf opgestuurd kregen. Geweldig!

Ondanks een valse start (mijn opdracht was door een technische storing verdwenen) is daarna mijn bestelling super snel verwerkt en verzonden.

Mooie spullen. En snelle levering

uitstekend, contact, snelheid, levering en product was TOP!

een kado voor promotie van mijn neefje maandag besteld en woensdag binnen inclusief inscriptie gegraveerd TOP een kristal kado voor altijd zeer aan te raden.

vlotte levering

prima service

goede service

erg mooie gin-tonic glazen.Ze drinken lekker!!

De bestelling is heel snel geleverd, bleek dat 1 glas een stukje van af was. Gebeld en snel opgelost, morgen wordt mijn glas geleverd. Goede service.

Zoals het hoort

Mooi op tijd, goed verpakt en de karaf in de verwachte kwaliteit.

Goede service, Goede bereikbaarheid, Houd zich aan de afspraak

Prima winkel, vriendelijk en goed tewoord gestaan. Missertje bij een bestelling maar netjes opgelost.

Prima, persoonlijk en snel.

Goede opmaat service.!!

Goede en snelle service!

Behulpzaam en snel. Verder mogelijkheid tot kiezen van lettertype e.d. Erg tevreden met het resultaat.

1 Vrouwenweg

Nijkerkerveen 3864 DX