Laden reviews...
23 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn klanten vooral te spreken over de duidelijke communicatie, betrouwbare service en de kwaliteit van het graveren. De snelle levering en klantgerichte benadering komen vaak terug in de reviews. Het aanbod en de aandacht voor detail zorgen voor een positieve algehele ervaring. De ervaringen variëren weinig tussen de bestellingen.
Ben zeer tevreden dat alles zo goed verpakt is en opgestuurd.
1 June 2025
Ermie
Breda
We hadden zes glazen besteld waarvan er 1 was gebroken bij aankomst. Deze is nog vervangen en juist op tijd voor het jubileum geleverd, dus helemaal TOP!
12 May 2025
Maria
Tilburg
Wunderbar, Ware kam pünktlich und gut verpackt, Danke
30 March 2025
Wichers
Hamburg
Mooie vaas met mooie gravure. Degelijk verpakt. Bij gelegenheid bestel ik beslist weer bij deze webshop.
11 March 2025
Marjon
Maasland
Zie boven.
18 February 2025
Barbara
Hendrik-Ido-Ambacht
Er wordt meegedacht en in oplossingen komt het altijd tot een goede deal
25 January 2025
Ank
VENLO
Pakketdienst heeft pakker letterlijk over een afgesloten tuinhek gegooid. 2 meter hoog, 5 meter ver. Gelukkig niets kapot.
8 January 2025
Janneke
Capelle aan den IJssel
Goede website, Snelle en goede verzending.
31 December 2024
H.
Apeldoorn
Prima ervaring. Doos waarin werd verzonden was wel erg groot
30 November 2024
Marc
Leiden
Snelle levertijden en goede informatie over producten en prijs.
18 November 2024
Marcel
Ermelo
Goede service en snel ontvangen.
8 November 2024
Happy
Amsterdam
Ik ben op een prettige en deskundige manier geholpen. Bij het bestellen had ik een fout gemaakt, maar deze werd op een alerte en goede manier hersteld. De karaf en glazen zijn op zichzelf al mooi, maar de gravering maakt het helemaal af. Daar komt bij dat de gravering niet bepaald eenvoudig is.
3 November 2024
Carla Nonkes
Leusden Zuid
Leider ist die Karaffe bei mir zerbrochen angekommen.. Mir wurde sofort mein Geld rückerstattet. Kundenbetreuung war sehr freundlich und schnell.
2 November 2024
Kathrin
München
we hebben glazen ontvangen met een dusdanig slechte verpakking waardoor 3 van de 4 glazen gesneuveld aankwamen. de service afdeling had alle begrip en werkte mee aan een snelle oplossing, het werd opnieuwe verzonden nu wel met degelijke verpakking en binnen 2 dagen was het geregled. bedabkt voor de service!
24 September 2024
Marco kirsenstein
Dordrecht
punt.
3 September 2024
B
Belgie
We hebben voor het 45-jarig huwelijk van onze ouders een karaf en glazen laten graveren. Het is prachtig geworden. Goede en hele snelle communicatie. Zorgvuldig ingepakt en verzonden. Hartelijk dank!
2 September 2024
Kim
Zwolle
Hele snelle reactie op al mijn vragen. En fijn dat de bestelling nog op tijd geleverd kon worden!
1 September 2024
Ellen
Velsen
snelle levering en goed verpakt verzonden
18 August 2024
leny
vlissingen
Na ontvangst bestelling bleek er een beschadiging te zijn. Na contact opgenomen te hebben werd er direct een nieuwe opgestuurd. Super service dus! Zeer tevreden met de service en de glazen natuurlijk.
8 August 2024
Robert
Lelystad
Hele leuke champagne glazen. Werden netjes en vlot geleverd.
13 July 2024
Marlet
Bilthoven
Voor het afscheid van 1 van onze directeuren hebben we een gegraveerde wijnkaraf besteld. De keuze op de site is ruim, de kwaliteit van de producten is heel goed en de gravure is prachtig. Tijdens de creatie van de karaf is er heel goed en prettig contact geweest. Heel blij met kristalglas.nl!
11 July 2024
Orna
Zoetermeer
Geen melding van bevestiging levering.
Beveelt niet aan
28 June 2024
Dirk Van de kerckhoven
Brasschaat
Volgens onze track en trace is het product netjes binnen de levertijd bij je afgeleverd
Als dat niet zo is horen wij dat graag
Kristalglas Team
Prachtig product verstuurd in een prima verpakking !! Snelle levering
26 June 2024
I.M.
Doetinchem
Extreem vriendelijk personeel die ook nog eens snel en duidelijk reageren.
17 June 2024
Pepijn
Rotterdam
Dank je Pepijn,
Goed om te horen dat je tevreden bent:)
Mielo
Kristalglas.nl
Helaas kwam het eerste karaf na verzending gebroken aan, echter daarna zeer vlotte en goede service om alsnog een aantal dagen later een nieuwe in ontvangst te mogen nemen. Goede service!
16 June 2024
Nadine
Rotterdam
Hallo Nadine,
Altijd erg leuk om te horen dat je tevreden bent, want daar doen wij het voor:)
Tot een een volgende keer
Mielo
Kristalglas.nl