Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn klanten vooral te spreken over de duidelijke communicatie, betrouwbare service en de kwaliteit van het graveren. De snelle levering en klantgerichte benadering komen vaak terug in de reviews. Het aanbod en de aandacht voor detail zorgen voor een positieve algehele ervaring. De ervaringen variëren weinig tussen de bestellingen.
keurig verpakt
26 March 2024
MMM Dekkers
Diemen
Geinformeerd of graveren op onderkant ook mogelijk was. Snelle reactie van kristalglas, duidelijke instructies over wat aan te leveren. Nog telefonische controle over juiste keuze karaf (meerdere karaffen op voorbeeld afbeelding). Binnen een week geleverd, goed verpakt en prachtig resultaat. Zeer tevreden.
20 March 2024
Charlotte
Alles netjes op tijd en mooie glazen
5 March 2024
Johan
Nieuwkoop
Snelle levering, mooie karaf, aangename prijs
20 January 2024
Kris
Antwerpen
Ik ben zeer tevreden
12 January 2024
Sonja
Bussum
Es war alles ok und eine schnelle Lieferung..Dankeschön
26 December 2023
Erwin Forster
Wien
Goede communicatie en denken mee om het gewenste voor elkaar te krijgen! Heel erg tevreden.
23 December 2023
R
C
Prachtig assortiment, scherp geprijsd. Waar ik me even zorgen maakte over of mijn bestelling wel intact aan zou komen, bleek dit niet nodig. Uistekend, breukvrij verpakt. Prachtige glazen. Aanrader!
22 December 2023
Alexander
Soest
Schnelle Lieferung. Die Gläser sind sehr gut angekommen. Aber eins bei der Lieferung ist zu Bruch gegangen. Wobei der Lieferant schuld ist. Aber trotzdem alles sehr nett und alles gut geklappt. Das zerbrochene Glas wurde direkt ersetzt. Super Leistung.
2 December 2023
Christina Heinze
Rheinzabern
Op de site stond dat er één kristallen vaas op voorraad was en dus besteld en afgerekend. De bestelling is door kristalglas geannuleerd omdat er geen voorraad was. Het bedrag is terugbetaald.
20 November 2023
Cor
Eindhoven
Prima meegedacht en op tijd was de bestelling klaar en mooi uitgevoerd
16 October 2023
janneke Luiken
Houten
Mijn bestelling is echt heel stijlvol en voldoet aan alles wat ik ervan had verwacht en gehoopt. Klasse!!!
12 October 2023
M.
Uitgeest
Alles bestens
11 October 2023
Matthias
Graz
Ik had op korte termijn een gegraveerde set nodig. De medewerkers hebben mij uitstekend geholpen en het product is zoals gewenst en op tijd aangekomen. Zeer positief!
22 September 2023
Jwan
Amsterdam
Duidelijke communicatie en afwerking. Denken mee om er voor te zorgen dat je een mooi product ontvangt.
6 September 2023
Marjan
Tilburg
Prima contact, goeie service en uiteindelijk een mooi gegraveerde karaf ontvangen. Perfect verpakt.
5 September 2023
Theo .H
Breda
Goede service en snelle levering, de bestelde karaf is prachtig!
2 September 2023
Astrid
Katwijk
Goed verpakt snel geleverd de juiste mooie onbeschadigde glazen
10 August 2023
Chris-Jan
TERNEUZEN
Een mooie wijnkoeler met licht en geluid van Le Zen, jarige helemaal blij en dat op het laatste moment besteld en op tijd in huis!
10 August 2023
Therry
Rotterdam
Prachtige waterkan, snel geleverd
6 August 2023
Elsje
Hoofddorp
Ik kwam met een redelijk lastige casus, weinig tijd en een latige opdracht. Ik werd extreen goed en klant vriendelijk geholpen. Erg bednakt!!
23 July 2023
Marijn
Utrecht
Na contact opnemen goed en vriendelijk geholpen. Snelle levering van gegraveerde glazen. Prima werk!
17 July 2023
Rene
Amstelveen
Had een probleem, meteen recht gezet
14 July 2023
Steven
Belgie
Beste Steven,
Helaas heb je maar 1 adres ingegeven en daar is het naar toegezonden
De verzending gaat volledig automatisch wat je zelf ingeeft, wordt ook uitgevoerd
Kan natuurlijk altijd gebeuren, maar wij zijn daar niet schuldig aan
Als je sportief bent graag beoordeling herzien:)
Mvgr, Kristalglas.nl Team
Het product was prima. De bezorging liet veel te wensen over. Het werd, zoals ik had gevraagd, niet in Wierden bezorgd, maar in Enschede. Omdat er op die dag door iedereen thuis gewerkt wordt, moest ik op een andere dag speciaal naar Enschede.
27 June 2023
Tine
Wierden
Voor een bruiloft moest ik met spoed een karaf laten bedrukken. De medewerkers van kristalglas communiceerden vlot en het resultaat was perfect!
16 June 2023
Yvonne