Top klasse bedrijf.
Uniek artikel, bij de grote bouwmarkten niet te koop. PVC-online heeft het en levert het snel.
3 November 2023
uitstekend
28 October 2023
turgay
Lelystad
Spullen snel nodig, besteld, op tijd geleverd. Klusje klaar.
28 October 2023
Jack
Lage Zwaluwe
Snel antwoord op mijn vraag en volgende dag in huis !!
8 October 2023
Leo
Soest
Bedrijf is goedkoop en heeft een fijne webshop. Ik had een verkeerd koppelstuk besteld en heb contact gezocht. De bereikbaarheid is super en je word perfect geholpen.
7 October 2023
Evert van Laar
Lienden
Verheugd was ik over het telefoontje dat ik kreeg. Meneer, u besteld bochten, en moffen van 40 mm maar u besteld pijp van 35 mm. Is dat wel juist? Mijn domme fout werd door PVCOnline op zeer klantvriendelijke wijze gecorrigeerd en vlot afgeleverd.
20 September 2023
Hans
zoetermeer
goed prijs kwaliteit verhouding en snelle levering
19 September 2023
jarno
Drempt
perfect.
18 September 2023
Eric Kempen
mol
Na meerdere bestellingen gedaan te hebben altijd snel geleverd levering klopt altijd. Veel keus prijzen zijn ook prima in orde. Dikke pluim
15 September 2023
Aad Immers
Delft
Goede prijzen en snelle levering. Helemaal blij mee.
15 September 2023
Petra
Almere
Kwaliteit en snel.
12 September 2023
Robert
Sittard
Binnen 24 uur geleverd ik kon weer snel door met mijn project.
5 September 2023
johan Bruning
Assendelft
Absoluut een aanrader !!!
1 September 2023
Snelle en correcte levering
26 August 2023
Wilfried
Roeselare
Veel keus goede prijs snelle levering
14 August 2023
Aad Immers
Delft
Goede prijs-kwaliteitverhouding en alles vlotjes geleverd!
14 August 2023
Tim
Lubbeek
Super snelle levering. Ruim assortiment en ook met lange lengtes voordelige bezorgkosten( eigenlijk gewoon geen bezorgkosten).
6 August 2023
Pascal
Blitterswijck
Keurige webshop
2 August 2023
Piet
Grootschermer
Ik had een artikel verkeerd besteld zonder te weten en werd meteen gebeld of ik het wou omwisselen
30 July 2023
ehl
maastricht
snel en compleet
30 July 2023
alban+
almere
De afhandeling van PVC online is goed (8) maar de ervaringen met DPD zijn ronduit slecht (4). Geef ook de kans om via een andere bezorgdienst zoals PostNL te bestellen. ook al is het misschien een euro duurder.
17 July 2023
Dpd leverde niet thuis !
13 July 2023
rik
Staden belgie
snelle levering van de juiste bestelde materialen
12 July 2023
Ronald
Zetten
PVC Kopen voor de scherpste prijs.
PVC kopen doet u bij PVC-online: Dé webwinkel voor u al uw pvc benodigdheden, zowel voor particulier als voor zakelijk. Zoekt u pvc buizen, druk pvc of wilt u infiltratiekratten kopen? PVC-online combineert de scherpste prijzen met de snelste levertijd. Wij leveren meer dan 4000 pvc artikelen snel in heel Nederland en België: PVC kopen wordt zo wel héél gemakkelijk!
Inductorstraat 60
3903 KB Veenendaal