Prima zaak
Peter
11 July 2023
m
Oldeouwer
heel eenvoudig: precies goed....kijken , bestellen, betalen, ontvangen ! Geen gezeur maar altijd goed.
7 July 2023
J.A.M. Simons
Breda
juiste uitvoering
28 June 2023
D Francken
Bodegraven
Bestellen op dinsdag en spullen waren woensdag geleverd, prima ervaring en zeker niet de laatste bestelling
24 June 2023
Vlot geleverd
17 June 2023
calan
Gouda
Rioleringsbuis en buizen voor ventilatie van afzuigkap besteld. Alles liep soepel. Door hoeveelheden ook nog gratis verzending. Men was snel met de levering en communiceerde er duidelijk over. Ga ik zeker weer naartoe wanneer ik wat nodig heb.
16 June 2023
Prima!!
11 June 2023
Herman
Langbroek
Al enkele malen bestellingen gedaan en alles probleemloos en snel geleverd. Ook ruilen omdat ik verkeerde items had besteld ging soepel.
11 June 2023
Marco
Balgoij
9 June 2023
jan
Hank
Snelle reactie op vragen en erg snel thuisbezorgd
9 June 2023
Herman
Zwolle
1ste keer bij dit bedrijf...snel afgehandeld... aanbevelen !!
6 June 2023
Robert Steenbeek
Hellevoetsluis
gevonden wat ik zocht , besteld en snel geleverd
5 June 2023
Niets op aan te merken
22 May 2023
Arnoud
Boekel
Vandaag besteld volgende dag al in huis, TOP
20 May 2023
Wim
Vorden
Mijn bestelling was snel verzonden. Er zat per ongelijk een verkeerd artikel bij. Die werd snel geruild. Prima service Bedankt.
16 May 2023
Jeroen
Vollenhove
8 May 2023
Rene
Teylingen
Mijn bestelling zou binnen 1 dag geleverd worden. Uiteindelijk gingen er dagen voorbij voordat ik als antwoord op een mailtje kreeg te horen dat de levering vertraagd was Ivm een tekort in voorraad. Het pakket zou echter dezelfde dag nog verzonden worden. In antwoord legde ik uit dat ik een probleem zou hebben als het niet de volgende dag aan zou komen. Deze deadline, gelijk aan de 1 dag leveringstijd, werd, ook nu de voorraad op orde was, wederom niet gehaald, wat zorgde voor problemen. Echter, geen contact. Vertraging? Kan gebeuren. Maar neem dan wel contact op. Ik ervaar weinig verantwoordelijkheid in het nakomen van toezeggingen.
Beveelt niet aan
6 May 2023
Erik
Zaandam
Snelle levering en keurig afgehandeld
5 May 2023
Top bedrijf!
28 April 2023
Gerben
Witmarsum
PVC Kopen voor de scherpste prijs.
PVC kopen doet u bij PVC-online: Dé webwinkel voor u al uw pvc benodigdheden, zowel voor particulier als voor zakelijk. Zoekt u pvc buizen, druk pvc of wilt u infiltratiekratten kopen? PVC-online combineert de scherpste prijzen met de snelste levertijd. Wij leveren meer dan 4000 pvc artikelen snel in heel Nederland en België: PVC kopen wordt zo wel héél gemakkelijk!
Inductorstraat 60
3903 KB Veenendaal