Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Mijn ervaring met esmoker is grandioos Leveren snel.
30 December 2023
Mineke
Almelo
Ruim aanbod, strakke prijzen. Snelle levering. Nooit geen problemen gehad, bestellingen altijd binnen 2-3 dagen binnen, netjes te traceren via track en trace.
30 December 2023
Christian
Gemert
Vandaag is het 17 dagen geleden dat ik de bestelling heb gedaan. Het is niet op het afleverpunt, de "verwacht" leveringsstatus. In het spoor wordt de leverdatum elke keer uitgesteld tot de volgende dag. Drie keer heb ik contact opgenomen met de winkel met een verzoek om de levering te versnellen, het geld terug te sturen of een analoog van het product aan te bieden. Na het derde beroep reageerden ze niet meer. Bravo. Ik raad het ten zeerste niet aan!!! Bestelling #708936
Beveelt niet aan
19 December 2023
Pavlo
Rotterdam
Hele goede ervaringen mee fijne webshop
11 December 2023
Monique
Beek-berg
Snel binnen, vriendelijk aan de telefoon. Nu nog er van afkomen.
19 November 2023
Angelique
Amsterdam
Top bedrijf
16 October 2023
Henry
Landgraaf
Snel leverbaar en ik heb nooit problemen gehad bij mijn levering. Alles was altijd compleet en netjes ingepakt.
Shan
Maren-Kessel
Augusta
Doldersum
Perfecte organisatie
Marcel
HAZERSWOUDE-DORP
Bestellingen worden altijd vlug verzonden.
8 October 2023
Tilburg
7 September 2023
Jelly
Steenwijk
Ik zit al sinds 27 augustus op een levering van 8 cherrycola te wachten, Heb de volgende lading ook al. Besteld, maar tot op heden niets gekregen, ging veel beter toen jullie het met post.nl deden
Beveelt niet aan
4 September 2023
Mineke
Almelo
Elke bestelling telkens zeer vlot verwerkt en vervolgens netjes verpakt verstuurd. Aanrader deze webshop!
29 August 2023
Karin
Burgh-Haamstede
fijne site makkelijk te bestellen en super snel bezorgd groot assortiment
7 August 2023
Nathasja
Soest
Verkeerde bestelling gedaan, maar wist niet dat dit ook bestond. Door contact te zoeken werd mij verteld wat ik daarbij moest bestellen. Goede keuze en happy.
7 August 2023
Sascha
Heerhugowaard
Ruime keuze en snelle bezorging!
29 July 2023
Diana
Moerkapelle
Veel keus en snelle levering
28 July 2023
Desiree
Houten
Altijd snel en goede service
28 July 2023
Fleur
Hoorn
Goed en snelle levering top
22 July 2023
Jeroen
Apeldoorn
Goede producten, acceptabele prijzen en goede service en communicatie
22 July 2023
Theo
Amersfoort
Eerste keer besteld en perfect afgehandeld!!
21 July 2023
Hele snelle levering.
3 June 2023
Bea
Ijsselstein
E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden.
Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.
Marshallweg 39
3068JN Rotterdam