Erg tevreden
Goede producten en zeer goed klantenservice
23 April 2023
neil
Zwanenburg
Pakket meestal binnen 2 dagen bezorgd, ik had problemen met post nl en dan verlenen ze top service en zoeken ze naar het probleem.
21 April 2023
Tessa
ROTTERDAM
Prettige webshop, overzichtelijk en snelle levering en netjes verpakt.
18 April 2023
Nijmegen
17 April 2023
Jeroen
Hazerswoude
Goede levering, doet wat je verwacht en goede producten
14 April 2023
Maike
Lieren
The products are of excellent quality, delivery is always fast.
14 April 2023
Ieva
Delft
Ik bestel hier vaker omdat ik nooit echt problemen heb gehad met het bestellen of het ontvangen van mijn bestelling. Het is makkelijk te bestellen, een duidelijke website en een snelle levering.
11 April 2023
Meryem
Amersfoort
Ontdekte het via mijn nichtje , was meteen verkocht, super lekkere smaken met beetje nicotine hebben me van de sigaretten af geholpen , super blij mee alleen jammer dat sommige smaken zijn uitverkocht en dat het binnenkort ook echt van de markt is ..
10 April 2023
Nadia
Drunen
Altijd alles optijd geleverd. Super service.
6 April 2023
Marcel
VLIJMEN
Goede en snelle service. Top!
3 April 2023
Denise
Den haag
Wij kopen vrij regelmatig de Upend bars, toch constateren wij heel vaak dat ze snel "op"zijn. Het kan gewoon niet dat ze zo snel op zijn. Wij twijfelen er ook echt aan of er 500 haaltjes inzitten. Mijn vrouw en ik "vapen"alleen thuis, we werken de hele dag door de weeks en nemen ze nooit mee naar ons werk. Dus alleen 's avonds bij de koffie. Kan dan toch niet zo snel leeg zijn? Soms binnen anderhalve dag. U kunt het ook wel zien aan de frequentie van het bestellen. We bevelen het produkt wel aan, want het is heerlijk even een momentje en het houdt ons al maanden van de sigaretten af.
3 April 2023
Roland
Den Haag
Zeer klantgericht en klantvriendelijk
28 March 2023
Rob
Amsterdam
Heb altijd een dag later mijn bestelling
28 March 2023
Astrid
Eindhoven
Snelle levering en ook goed.
26 March 2023
Serge
Kloetinge
Geen negatieve ervaringen tot nu toe.
26 March 2023
Bas
Tholen
Ik bestel regelmatig, alles wordt altijd netjes de volgende werkdag geleverd. Klantenservice is top, als er iets mis gaat bij de post lossen ze het direct netjes op.
25 March 2023
Laura
Groningen
Snel berzorging.products zoals beschrijven.heel tevreden
24 March 2023
Beatrice
Amsterdam
Top site. En het word snel geleverd wat erg fijn is
22 March 2023
Manuela
Wageningen
De vapes die ik gebruik zijn de SKE en de Klik. Super veel en lekkere smaken en waar voor hun geld, dus betaalbaar. Geen verzendkosten is nog een extra pluspunt.
21 March 2023
Erna
Borger
Snel geleverd en wanneer je informatie nodig hebt zeer goede uitleg van de klantenservice
18 March 2023
Rob
Zwaag
Overzichtelijk makkelijk te bestellen snelle service .
18 March 2023
Petra Huisman
Den Haag
Fantastisch, in de avond besteld en de volgende dag al in de bus. Super
15 March 2023
Guido
Badhoevedorp
top producten en mega snelle levering
14 March 2023
anna
Ermelo
Word snel geleverd binnen een dag
14 March 2023
jaap
Gouda
E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden.
Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.
Marshallweg 39
3068JN Rotterdam