Verkeerd spel ontvangen, moet verzendkosten ook nog betalen

Ik heb het verkeerde spel ontvangen, en toen ik deze wilde terugsturen mocht ik ook nog eens alle kosten gaan betalen.

Makkelijk, snel en goedkoop

De spellen die ik heb gekocht waren goedkoop en snel bij mij thuis. Het enige minpuntje is dat het op de site onduidelijk was of het nieuwe of tweedehands spellen waren. Beide spellen die ik heb gekregen waren niet gesealed en waarschijnlijk tweedehands. Echter doen ze het prima en zitter er geen krassen op.

Ps3 Controller besteld nun daulshock

Gesprekken gingen vlot ! Kreeg binnen no time antwoord op mijn vragen! Goede survice en een goede prijs voor wat je krijg! Ga vaker hier bestellen :D Dank jullie wel voor jullie hulp snelle survice en goede survice!

Snelle levering en spellen zijn van goede kwaliteit inclusief zelfs de originele boekjes etc! Prijs kwaliteit verhouding is daarom gigantisch goed!

Alles naar wens

Snel geleverd, akkers zoals beloofd

Uitstekend!

PS3 spellen ontzettend netjes binnengekregen! Op de CD zat geen enkel vlekje en daarbij kreeg ik nog eens alle bijhorende boekjes in een keurige staat. Absoluut aan te raden!

Erg goede prijs kwaliteit verhouding. Komt gewoon via de post. Erg vriendelijk met klanten in omgang, En erg tevreden over de gang van zaken binnen het bedrijf. Een aanrader voor degene die opzoek zijn naar videospelletjes of een gameconsole👍🏻.

Snel geleverd goede prijs

Ondanks de crisis een goede prijs en spel super snel geleverd.

Super snel en kwaliteit prijs heel goed

Een camera voor PS3 besteld. Die is heel snel geleverd en alles doet perfect. De kids zijn heel blij zeker nu wij thuis moeten zitten ivm corona.

Slecht

Spel start op en crasht daarna gelijk?! Op meerdere ps3’s geprobeerd😓😓

Gewoon geweldig

Game besteld en snel geleverd gewoon toppie👍

Goede en snelle levering

Snelle levering en in goede staat

Snelle levering en goede prijzen.

Blij met de spelcomputer

Spelcomputer paar kleine krasjes, niet meer dan normaal. Zeer tevreden mee!

Top bedrijf

Snel en goed geleverd..

Komen na wat ze beloven!

Duur

Kocht spel voor 4 euro moest bijna 2x zoveel betaalen aan verzendkosten.

Wachten

Ik wacht al 2 dagen op me spel terwijl er werd gezegd dat die binnen 1 werkdag binnen zou komen

Goed product, snel levering.

Snel en super

Het pakket was er binnen 2 dagen. Super. Kids blij, ik bij.

Nette, snelle levering

Spel ziet er ontzettend netjes uit, zo goed als nieuw. Snelle levering, goede communicatie.

TOP!

Goede service, hele snelle levering Ps4 zag er prima uit, vragen worden snel beantwoord, en de prijs is zeer netjes.

ik kan nog geen beoordeling geven

ik kan nog geen beoordeling geven omdat ik de artikel nog niet hebt ontvangen u mag later mij nog een beoordeling mailen bij ontvangst artikel

Goed service

Snel inleveren ondanks feestdagen