Keurig het bestelde ontvangen

Snel en komt afspraken na

Spannend maar uiteindelijk goed gekomen

Had een rode ps3 gekocht en zou na betaling een bevestiging krijgen en deze zou dan binnen 1 a 2 dagen verzonden worden. Had de mogelijkheid om achteraf te betalen en omdat ik het bedrijf niet kende had ik daar voor gekozen. Na twee dagen nog geen bericht ontvangen dat het verzonden was. Ik een mail gestuurd om te vragen of er eventueel iets mis was gegaan of het gewoon druk was. Kreeg geen reactie maar na 5 dagen wel een mail voor de rekening met de tekst erbij dat ik het al had ontvangen. Zou dat niet zijn moest ik bellen om de rekening uit te stellen. Je kent een bedrijf niet en wordt niet gereageerd dus was al blij dat ik niet vooruit had betaald dus minder zorgen. Wederom een mail gestuurd en daarop werd wel snel gereageerd en werd het alsnog verzonden. Werd geleverd in een doos en goed verpakt. Werkt goed dus tevreden over het product maar de manier van communiceren zou voor mij beter kunnen vandaar 3 sterren.

Super games

Goede games

Superfijn

Netjes en snelle service

Van jullie zijde gaat het goed.

Jammer dat het bezorgen van het pakketje gaat niet zo goed na 3 keer van een bezorging data en tijd stip wordt steeds veranderening nu wordt het weer uit gesteld met een paar dagen volgens mij zijn ze het pakketje kwijt geraakt?

2 spellen besteld waarvan 1 het niet doet.

Email gestuurd krijg een automatische bericht dat men binnen 48 uur reageren. Niets gehoord.

Zoals de beschrijving.

Ik ontving maar geen track and tracé, wel na een week ondanks vroeg bericht

Bestelling gedaan voor 3 games. Zou zsm een tt ontvangen maar dit duurde erg lang. Zelf heb ik ze vrij vlot hun bericht hoe dit nou zat maar nooit een antwoord gehad. Uiteindelijk een flinke tijd later het ruim na de vakantie in de bus gekregen zonder enige reactie. Liet het geld bijna storneren hierdoor. Gemiste kans wat service betreft.

geweldige service

geweldige service en goede levering, na een wat late levering kreeg ik een extraatje waar ik zeer blij van werd. de lever tijd van mijn bestelling ondanks kerst en oud en nieuw was ietwat langer en om dat te compenseren kreeg ik een gratis upgrade!! super service geweldig ik zou zeggen bestel hier en je word blij!!!

Geweldige service

Goede games en word snel verzonden is gewoon top

Ben netjes op de hoogte gehouden, mijn spel was zeer goed verpakt en in bijna nieuwe staat!

Netjes

Netjes snel ontvangen.

Goed en snel

Mijn bestelling is binnen de beloofde termijn gebracht daar ben ik zeer over te spreken. Overigens is alles gegaan zoals je verwacht. Dus is Games2u een aanrader.

Leuk

Leuk best goed

Tevreden

Zeer tevreden bijna altijd goeie kwaliteit heb 1 keer meegemaakt dat een spel het niet deed maar me geld ook niet terug gehad helaas Maar nogmaals ben tevreden

Nice nice nice

Top service en snel mijn volgende bestelling volgt snel aleen maar liefde

Snelle levering, bereikbaar

Plezierig

Snelle levering goede service

Primajima!

Contact en service is prima. Nog even afwachten of de bestelling door de hedendaagse chaos ook daadwerkelijk spoedig aankomt, maar zo ja, dan is de laatste halve ster welverdiend. Een collectie games zijn hier te vinden die elders duurder, of zeldzamer zijn. Props daar voor!

Geen reactie van Games2u

Ik heb op marktplaats contact gehad met een medewerker, Ik had de games graag opgehaald zodat ik de verzendkosten kon besparen (zelfde woonplaats), maar heb geen enkele reactie meer gekregen. Paar keer een vraag gesteld, maar geen antwoord. Dat vind ik niet echt klantvriendelijk. Kan eenmalig zijn geweest, vandaar dat ik ze nog wel aangeveel.

goed prijs ,kan het tot nu toe nergens goedkoper vinden

goed prijs ,kan het tot nu toe nergens goedkoper vinden en netjes verzonden

Goede service en contact

Door de Kerstdrukte duurde mijn bestelling langer. Toen ik daarover mailde, kreeg ik snel en netjes antwoord terug. Prima service.

Prima!!

Makkelijk bestellen, snelle levering

Goede service en prijs kwaliteit verhouding.

Ik had per ongeluk een verkeerd spel ontvangen, maar ik werd meteen geholpen en de goede gekregen.

Molijnlaan 66

8071ah Nunspeet