Op tijd!

Snelle levering, geen gedoe. Goed en overzichtelijke site met goede prijzen.

Matig

Bij de bestelling was alles zeer overzichtelijk. Mààr ik had de originele PS3 verpakking ook bijbesteld (€5 extra). Na iets langer dan een week wachten op de levering, zat de console enkel verpakt in bolletjesfolie. Beide afstandsbedieningen die ik had besteld, hadden ook zeer duidelijke gebruikssporen. Gisteren heb ik mijn bestelling ontvangen en had ik meteen gemaild om te melden dat de doos niet bijgeleverd was en ik dus een terugbetaling verzocht van de gevraagde €5, maar tot op heden nog geen antwoord ontvangen.

ps3 game

ik heb bij games2u een ps3 game besteld en het word de volgende dag al geleverd ik ben zeer tevreden en ik raad iedereen games2u aan en ook nog voordelig voor mij een dikke 10 top ik zal meer ps3 games bestellen

Snelle handelingv

Houden je op de hoogte met verzending van e pakketje.

Uitmuntende service

Niks aan toe te voegen

Misschien op de site keuze games indelen op soort zoals actie race etcetera.

Slecht

Ik heb de call of duty infinite warfare legacy pro edition besteld. 4 weken later nog niks ontvangen en nu staat het er ook niet meer tussen in het assortiment ?

Goede service en producten

Heb playstation 3 gekocht bleek contoler niet goed te zijn gelijk contact opgenomen binnen 2 minuten was het opgelost volgende dag al nieuwe controler en usb draad playstation werkt zeer goed erg tevreden over de service en snelle afhandeling

Snel en goedkoop

Door post nl duurde het wat langer, Maar t spel doet het goed

Prima aankoop, helaas aantal platinum en 1 defect

Aankoop van 18 PS3 games, 17 games in prima staat. Een aantal Platinum versies wat niet direct duidelijk was in de webshop. Een tip is om dit aan te geven en tevens of hij compleet is (hier en daar ontbreekte een boekje). Wat betreft de kwaliteit had 1 game een defecte soundtrack, niet gereclameerd. Verder was de afhandeling prima. Besteld en 2 dgn later bestelling binnen, goed verpakt en alles aanwezig. Ga zeker nog een keer terug.

Uitstekend!

Snelle levering, mijn bestelling was heel goed ingepakt. Kwaliteit goed

Games2u heeft een overzichtelijke website. De bestelling en levering zijn prima verlopen. De refurbished playstation 3 werkt prima. 1 controller werkte niet goed. Na dit gemeld te hebben werd er kosteloos 1 andere controller opgestuurd. Prima partij om te kopen.

Top Winkel en service

Gevonden via google, aangezien ik naar een oudere tony hawk game zocht, gevonden en meteen besteld, snel in huis, goeie updates via de mail, en gaaf dat ze ook wat oudere games hebben, ik ga hier vaker bestellen!

Wauw

Wauw!! Wat een fijne winkel! Veel keuze en fijne prijzen en snel thuis!! Nou wat wil je nog meer??!!

Goede service en snelle levering.

Mooie games voor goede prijs .snel geleverd.

Matig

Ik neem aan dat het spel helemaal nieuw is Jammere is namelijk dat er geen geluid bij het spel zit wat het best wel saai maakt

Prima producten voor een juiste prijs

Snelle levering ondanks de Corona crisis. Goed contact gehad tussentijds. PS3 zat goed verpakt, ziet er netjes uit en werkt prima. Zeer tevreden.

Vriendelijk en helder

Via Marktplaats bij Games2u uitgekomen. Doordat de link in de ad niet werkte, heb ik gebeld. Ik kreeg vriendelijk en helder antwoord, en de link zou direct worden aangepast. Via Marktplaats de verdere bestelling afgehandeld en het bestelde snel ontvangen. Zoals "beloofd".

Goed aanbod voor goede prijs

Fijne tweedehands spellen voor een erg fijne prijs, met garantie nota bene. Goed en uitgebreid aanbod voor playstation 3 en 4 spellen. Verzending kostte 48 uur, in tegenstelling tot wat op de website wordt gezegd.

Op zich goed, de bezorging mocht van mij wel sneller

Zie hierboven

Netjes verpakt keurig ontvangen in goede staat

Vlekkeloos

Wat ga je doen in deze tijden van lockdown? Juist, gamen! Je wilt de beste prijs en alles zo snel mogelijk binnen. Hier ging bestellen eenvoudig, aanbod is goed en ik had alles de volgende dag al in huis. Duidelijke website en bestel proces. Heel fijn!

Fijne service, snelle levering

Snelle reactie via whatsapp op vraag over mijn bestelling. Geleverde product voldeed aan alle eissen, was goed verpakt en compleet.

ontevreden

ik bestel een plastation 3 en nog de playstation noch de controler werkt. dan kan ik het ook nog eens terug sturen op mijn eigen kosten.

Duidelijke webshop! Grote variërende aanbod met een goede prijs. Zo goed als nieuw. Product was niet op voorraad maar dit werd niet aangegeven op de webshop. Kreeg dit pas te horen op de leverdatum zelf. Wel werd dit gecompenseerd met een gratis spel naar keuze. Prima klantenservice!

Molijnlaan 66

8071ah Nunspeet