Pluspunten
Top.. zelfs geholpen om de fiets in de auto te krijgen!
Pluspunten
Prima communicatie, snel contact, ook telefonisch, vriendelijk te woord gestaan. Had op vrij korte termijn nog een fiets besteld voor mijn dochtertje voor Sinterklaas op maandag 5 december. Bij het telefoontje over het bezorgen hoorde ik dat de bezorgdagen dinsdag en donderdag waren en zou dinsdag de eerste bezorg-dag zijn, na sinterklaas dus. Zij hebben toen toch hun best gedaan de fiets zo snel mogelijk geleverd te krijgen, zodoende had ik hem vrijdag vóór Sinterklaas nog binnen. Top service!!
Pluspunten
Fiets heeft een prima onderhoudsbeurtje gehad alles werkt weer goed en fiets loopt niet meer aan, dus de kwaliteit is erg goed! Wordt geen halve werk of beunhaas werk verricht hier.
VerbeterpuntenJammer van de servicebeurten die zonder waarschuwing verlopen zijn. Wordt helaas nergens aangegeven wanneer deze verlopen. Uiteraard wordt je wel opgeroepen om voor deze servicebeurten een afspraak in te plannen.
Pluspunten
De fiets was in elkaar gezet geleverd
VerbeterpuntenSneller communicatie
Pluspunten
Vriendelijk, snel en behulpzaam! Binnen twee dagen geleverd op afgesproken tijdstip. Geen probleem toen ik mij bedacht en de fiets toch voor een ander model wilde omruilen. Prima fiets voor een prima prijs!
Pluspunten
haal-en brengservice voor cliënten buiten Soest
Pluspunten
Goede communicatie, prijs, kwaliteit en levering
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ontzettend leuk te woord gestaan aan de telefoon. De beloofde levertijd werd nageleefd!! Een mooie fiets voor een eerlijke prijs.
Pluspunten
Correcte levering
Pluspunten
Persoonlijke benadering, levering aan huis binnen uur nauwkeurig, afspraak in overleg
VerbeterpuntenFoto op websit kwam niet overeen met product, maar men heeft daar nog wel over gebeld
Pluspunten
Begripvol en flexibel (bij rechtzetten van foutje in bestelling)
Pluspunten
Heldere communicatie. Fiets kon zelfs dag eerder bezorgd worden dan gepland ;-)
VerbeterpuntenJammer dat er nog verzendkosten bij komen: de meeste online fietsleveranciers hebben dit al bij de prijs inbegrepen. Het is dat ik deze fiets wilde en die nergens anders (voor die prijs) kon vinden): anders had ik natuurlijk gekozen voor de all-in prijs (mits die lager lag).
Pluspunten
Snelle levering! Keurige communicatie
Pluspunten
Goede service, direct contact. Verkoper denkt mee en geeft goed advies.
Koningsweg 16
3762 EC Soest
Fietsspecialist Bike Totaal Smeeing in Soest is onderdeel van Bike Totaal, één van de grootste en meest bekende ketens van rijwielspeciaalzaken in Europa. In Nederland zijn meer dan 150 fietsspeciaalzaken’ aangesloten bij de succesvolle Bike Totaal-organisatie. Bike Totaal Smeeing in Soest is de (e-bike) fietsspecialist in Midden-Nederland. Vanuit onze fysieke winkel aan de Koningsweg 16 in Soest en onze webshop leveren wij zowel diverse A-merken als premiummerken.