Prettig en deskundig geholpen.

Bij het eerste bezoek was er begrip voor dat wij de Van Raam Balance fiets duur vonden. Wij gingen op zoek naar een tweede hands. En ook daarin dachten ze met ons mee. Resultaat was dat we een nieuwe Van Raam hebben besteld! En deze bevalt uitstekend!

Prima, goede ervaring.

Zoals ik al zei, goede ervaringen.

Erg servicegericht met twijfels

Bij de aanschaf van de fiets voor m’n vrouw hebben zij veel moeite gedaan om deze fiets met normale versnellingsnaaf snel te kunnen leveren, ik was daar heel erg blij mee ondanks dat ze wel € 500 duurder waren als de concurrent voor dezelfde fiets (wel met een envolio naaf). Ook erg prettig dat ze de fiets voor onderhoud helemaal in Hoevelaken komen halen, heel erg service gericht vind ik dat. Ondanks nu 2 keer onderhoud hebben ze echter het probleem wat m’n vrouw sinds dag 1 van de aanschaf heeft, een blikkerig geluid bij fietsen (net of er iets lijkt aan te lopen) op te lossen. Ik heb het idee dat zij daarom de fiets die eigenlijk overal uitverkocht was met dat ‘probleem’ konden leveren. Jammer dat ze daar niet eerlijk over waren.

Compleet

Kan alleen maar aangeven , iedere keer een TOTAAL Service.

Zeer goede service, vriendelijke medewerkers.

Helaas geen leenfiets meer, behalve tegen flinke betaling.

Altijd meedenken en een 10 voor klantvriendelijkheid.

Bij telefonisch contact krijg je de mogelijkheid om aan te geven dat je teruggebeld wil worden. Meerdere malen meegemaakt dat ik altijd word teruggebeld. Top!!!!.

Staan altijd klaar om je te helpen

Geven een goed advies, voor de juiste fiets die bij je past

Prima servce

Goed advies

Ik rij op een driewieler van Van Raam. Ik wilde een acces af oite kopen. Goede en duidelijke uitleg hierover gekregen.

Altijd vriendelijk en afspraken nakomen

Super blij mee fijne feestdagen Jaap en Riet

Professioneel en vriendelijk!!

Dit najaar mijn E bike gekocht. Zeer tevreden over de hulp bij het zoeken naar de fiets die het beste bij mij paste. Vriendelijk en deskundig geholpen!

****

Langs geweest met kleine problemen. Deze worden direct opgelost

Uitstekende service, voor én na de koop.

Goede begeleiding bij de keuze voor een passende fiets. Mankementen worden snel en deskundig verholpen.

Fijn team van professionals

Leuk team met aandacht voor de klant. Er is tijd om verschillende fietsen te proberen. No nonsense en ze luisteren naar je behoeftes.

Akelig

Heb een keer een stap in de werkplaats gezet echt per ongeluk met een buiten gewone grote mond erg akelig en heel naar .

Zeer kundige en aardige mensen

Zeer kundig onderhoudsteam en altijd aardig en begripvol. Ook het verkoopteam heeft altijd wel een mooie interessante deal. Iedereen is zeer servicegericht. Echt hoge kwaliteit e-bikes en accessoires in de ruim opgezette winkel. Al jaren onze vaste “fietsenmaker” naar volle tevredenheid, waar we helemaal voor uit Hilversum naar toe gaan.

Verkoop prima. Service mag wat beter en sneller

Klantvriendelijk

Wordt altijd prettig geholpen

Wij zijn vaste klanten of het nu om Nieuwe fietsen gaat of een lekke Band je word altijd prima geholpen

Vriendelijk personeel Goede service perfect .

Fast service! Nice people!

I got a flat tire close-by and was really desperate to get it fixed. Fortunately, it was sorted out in no time thanks to the nice and efficient guys at Totaal Smeeing. Thanks a lot, you really made my day!! ♡

Helemaal top

prima zaak. alles loopt op rolletjes

Prima zaak. alle afspraken keurig nagekomen. Vlotte levering.

Geweldige meedenkers en doeners.

Voor onze woonvorm was een speciale fiets nodig. De offerte was snel samengesteld in overleg. Onze financiering verliep traag, maar daar werd gelukkig rekening mee gehouden. Telefonisch waren ze steeds goed te bereiken en ook het heen en weer mailen ging snel. Bij de levering nog wat praktische tips en een prachtig product in de schuur.

Altijd een goede service ervaren

Wanneer we een probleempje met onze fiets hebben nemen ze altijd even de tijd om het te bekijken en waar mogelijk gelijk te verhelpen. We worden prettig geholpen

Koningsweg 16

3762 EC Soest

035 603 99 90

Over Bike Totaal Smeeing

Fietsspecialist Bike Totaal Smeeing in Soest is onderdeel van Bike Totaal, één van de grootste en meest bekende ketens van rijwielspeciaalzaken in Europa. In Nederland zijn meer dan 150 fietsspeciaalzaken’ aangesloten bij de succesvolle Bike Totaal-organisatie. Bike Totaal Smeeing in Soest is de (e-bike) fietsspecialist in Midden-Nederland. Vanuit onze fysieke winkel aan de Koningsweg 16 in Soest en onze webshop leveren wij zowel diverse A-merken als premiummerken.