Naar telefonisch contact is mij duidelijk uitgelegd wat het verschil was. Alleen ik kreeg het geleverd zonder dat ik wist dat ze kwamen, toevallig was ik thuis en kon de chauffeur helpen.

Snel en correct contact

Nadat ik iets vergeten was om bij de eerste bestelling te voegen. Vriendelijk contact en tweede bestelling netje toegevoegd aan de eerste zodat ik geen dubbele verzending hoefde te betalen. En zeer snel in huis.

Aanrader voor wat betreft de dienstverlening

Via hun webshop een Honda EU 22 I generator gekocht/besteld. Hun website was duidelijk ook met een goede beschrijving van het product. Eenmaal besteld volgde in de kortste keren de aflevering. Alles ging perfect en snel wat wil je dan nog meer.

prima prijs snel geleverd

prima projs en snel geleverd

Heldere en duidelijkje uitleg over de elektrische apparatuur

Mijn inziens deskundig advies, maar helaas geen snelle levering. Sterker nog de overeengekomen levertijd werd verlengd naar 15 april 2026 en dat is jammer genoeg voor ons te laat. Derhalve annuleer ik ARTIKEL 960000250, Artikel EPSI2500 e-power inverter benzine aggregaat 2400 watt. met vriendelijke groet, B-E.Martinus

Zeer snelle levering, uitstekend.

Honda EU22i generator nog niet uitgeprobeerd maar ga ervan uit dat de werking naar behoren is.

Prima webshop voor Wilesco onderdelen

Goede shop, snelle levering.

Geweldig product

Snelle verzending en werkt perfect

Prima levertijd, goeie service

Na levering van het door mij bestelde product had ik nog een vraag. Deze vraag werd aan de telefoon netjes en snel beantwoord. Dik tevreden! Bedankt!

Duidelijke site, correcte levering en eenvoudig contact met de klantenservice

Het bestelde aggregaat was, zoals op de website vermeld, op voorraad en werd direct verzonden. Door weersomstandigheden liep de levering bij de vervoerder enige vertraging op. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel en duidelijk uitleg. Het product is netjes en in goede staat afgeleverd.

Snel en correct

Producten waren snel ter plaatsen en netjes en verzorgd verpakt.

Snel en correct verzonden

Twee bestellingen samengevoegd en 1 x verzendkosten terugbetaald

Perfecte machine

Perfekt

Gebeld over een product over beschikbaarheid. Daarna binnen half uur ben ik terug gebeld. product besteld en 2 dagen later in huis

Goede sevice goede communicatie

Gezien de prijs van de bestelling werd mijn pakket met een koeriers een apparte koeriers service bezorgd. Mijn vragen die ik hier bij had werden snel en efficient beantwoord. Kortom Prima service.

Goeie schop

Alles netjes

SUPER

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden . De dropjes zijn ook erg lekker waarvoor mijn dank.

Ik vind Bostools echt fijn

Toffe site, geweldige service, niet duur. Wat wil je nog meer?

Goed geholpen. Duidelijke uitleg.

Honda aggregaat gekocht. Nog niet gebruikt maar alles voor bereid voor als het nodig is

Prima ervaring

Zeer deskundig en goede snelle service

Snel verzonden en netjes verpakt

Bestelling geplaatst, en was dezelfde dag verzonden. Items waren netjes verpakt

Prima eerste ervaring

Ik kocht een Honda generator en kreeg passende uitleg erbij. Nette service. Ik zou hier terug komen.

Prima advies

Online me veel informatie eigen gemaakt over wat er allemaal te koop is op het gebied van Invertergeneratoren. Uiteindelijk een keuze gemaakt en gecheckt bij Bostools, die tot hetzelfde advies kwamen.

Duidelijkheid en snel

Duidelijke website en snel geleverd

Prima service.

Prima service.

Kleiland 11

8271 RV Ijsselmuiden

Over Bostools.nl

Bostools.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in gereedschappen en apparatuur voor zowel de professionele als de doe-het-zelf markt. Het assortiment omvat handgereedschap, elektrisch gereedschap, tuinmachines, en accessoires van topmerken. Bostools.nl richt zich op kwaliteit, gebruiksgemak en klanttevredenheid, en biedt snelle levering en deskundig advies aan zowel particulieren als bedrijven.