Laden reviews...
129 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overordnet viser anmeldelserne en meget positiv købsoplevelse. Kunderne roser kundeservice, hurtig levering og klar information. Nogle kommentarer nævner forsinkelser, men den samlede tilfredshed er høj.
We hadden Bostools.nl benaderd voor een mobiele airco vanwege de hitte in het appartement van mijn schoonmoeder. Al snel kregen we reactie dat er nog een mobiele airco beschikbaar was. Goede communicatie en snelle nette levering. Schoonmoeder is er super blij mee en heeft momenteel een heerlijke en aangename temperatuur in de woonkamer. Nogmaals dank
15 July 2026
Gerrie
Veghel
Kijk! Dat is fijn. Dank u wel voor het schrijven van deze leuke review.
Snelle levering Plug&play
14 July 2026
Harry
Heythuysen
Verfrissende feedback! Dank u wel.
Simpel product voldoet 100% aan de beschrijving is eigenlijk nog beter als beschreven Wat ik nog wel het fijnste vond was de levering, geleverd op pallet, duidelijk tijdsblok met een uiterst vriendelijke vervoerder Top service
Peter
Vught
Zo horen we het graag, daar doen we het voor. We staan graag weer voor u klaar!
Bestelling van een Midea Comfee mobiele airco verliep zonder problemen en aflevering binnen de gestelde periode. Voor een mobiele airco is het apparaat erg stil, maar natuurlijk niet te vergelijken met een split-airco...
Phillip
Etten-Leur
Dank voor uw feedback. Het is prettig om te weten dat alles probleemloos is verlopen. Wij wensen u veel koelplezier.
Ik heb via Bostools een gewilde portable airco van Midea kunnen bemachtigen. Deze werd vlot geleverd volgens afspraak. Ook telefonisch en via e-mail wordt door hen vlot gereageerd.
Michel
Arnhem
Het was, en is, razend druk. Super dat u een airco heeft bemachtigd. Dank voor uw vertrouwen.
Mijn bestelling was keurig op tijd geleverd en klopte als een bus !!! PRIMA
11 July 2026
Bas
Oldenzaal
Dank voor uw positieve review. Wij blijven werken aan kwaliteit en snelle service.
Correct
11 July 2026
jan
Dokkum
Top. Dank u wel.
We hebben vaker iets gekocht bij dit fantastische bedrijf. Dit keer een mobiele airco voor mijn schoonmoeder. Het model waarmee voor kwamen was net de laatste van verkocht. We kregen de nieuwere versie voor hetzelfde bedrag. Duidelijke instructie en daarna kon mijn schoonmoeder de hete dagen heerlijk doorbrengen. Wij blijven klant bij BosTools!
Julian
IJsselmuiden
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Tot de volgende keer!
De bestelling die gedaan is, is heel snel geleverd en goed verpakt. Communicatie met betrekking tot levering van het pakket was duidelijk. Alleen de vervolgvraag, voor een potentieel nieuwe bestelling, die ik stelde in een mail werd totaal niet beantwoord, Er werd gereageerd met een opmerking die ik al wist, maar de vraag van.mij wanneer de nieuwe voorraad weer zou komen bleef onbeantwoord. Dit is de reden voor de 4 sterren. Ik heb uiteindelijk een 2e caravan airco elders besteld. Had graag gewacht als ik antwoord had gekregen, maar helaas...
H
Krabbendijke
Excuses, ik denk dat door de drukke tijd uw vraag over het hoofd is gezien. We krijgen veel mail en telefoon met dezelfde vraag. Bij de producten op onze websites proberen wij de voorraad up to date te houden, zodat de klant vlot kan zien wat de levertijden en eventuele verwachtingen zijn.
Desalniettemin hadden we uw mail correct moeten beantwoorden.
Dit is een goed bedrijf die problemen netjes afhandelt en snelen en goed bereikbaar is als je wil bellen voor een probleem. Dus je kan met gerust hard daar wat bestellen.
Wim
Ridderkerk
Dank voor uw beoordeling. Het is goed om te weten dat onze producten en service zo mooi beoordeeld worden.
Ik heb in de drukste periode een airco gekocht bij bostools en deze is binnen een week geleverd. Achter af nog telefonisch contact gehad om een beugel bij te bestellen en ook dat was een prettige ervaring!
9 July 2026
Paul
Kerkrade
Top dat alles naar wens was. Wij doen er alles aan om het ook de volgende keer soepel te laten verlopen.
Net als de rest van NL waren wij op de warmste dagen op zoek naar een mobiele airco. Overal uitverkocht maar bij Bostools.nl nog volop beschikbaar. 1 belletje om het te bevestigen, daarna snel via de website besteld en betaald. We konden het gelijk ophalen in de vestiging, topservice!
8 July 2026
Voornaam
Plaats
We hebben onze uiterste best gedaan om onze voorraad goed op peil te houden. Daar hebben heel veel klanten profijt van gehad. De volgende leveringen komen er alweer aan!
Fijn dat u een goede ervaring heeft gehad
Snelle service je word op de hoogte gehouden waneer en door wie het bezorgd word
7 July 2026
Edwin
Oisterwijk
Dank voor uw positieve review. Uw tevredenheid motiveert ons om steeds beter te presteren.
Eenvoudig bestellen en vlot geleerd.
6 July 2026
Jan
Veenendaal
U heeft een mooi product aangeschaft. We wensen u veel koelplezier en danken u voor uw mooie feedback.
Ging allemaal makkelijk en goed
6 July 2026
Jitse
Damwald
Bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review. Heel leuk om te lezen dat u zo tevreden bent.
Een bestelling gedaan met een onverwacht lange levertijd. Buiten schuld van Bostools, De terugkoppeling daarvan had wellicht wat beter gekund, maar het blijft overmacht. Als ik zelf informeerde steeds goed contact over de voortgang.
Beveelt niet aan
5 July 2026
John van de Bovenkamp
Middenmeer
Het is goed dat u ons daar even op wijst dat we beter moeten terugkoppelen. Het is nu zo druk dat dit er wat bij in schiet. Excuses daarvoor!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.
Heb een airco besteld .de levering was op tijd en zeer goed verpakt. Een zeer vriendelijke bezorger heeft hem voor me binnen gezet .
5 July 2026
Alie
Delft
We zijn afhankelijk van een extern bedrijf voor de bezorging. Het is fijn om te horen dat er veel welwillende chauffeurs zijn die een handje willen helpen.
Dank voor uw positieve review.
Goed service
4 July 2026
Mohamed
Zoetermeer
Dank voor uw vertrouwen. Wij blijven werken aan een snelle en betrouwbare service!
Duidelijke website, correcte en snelle levering. Dit is mijn tweede aankoop bij dit bedrijf. Correcte prijs/kwaliteit verhouding.
4 July 2026
Carine
Nijlen, België
Geweldig dat u tevreden bent met onze service. Wij staan klaar om uw volgende bestelling net zo soepel te laten verlopen.
18 juni 2026 opgehaald bij Bostools Ijsselmuiden , netjes ontvangen en geholpen. Net voor de hitte van boven de 30 graden , met extra optie rek voor schuin dakraam , vliegenhor aangepast zo dat de de verbinding tussen binnen en buiten unit mogelijk is . In werking gesteld ging snel met de afstandbediening , ook de app gedownload en via wifi verbonden. erg handig ook als je onderweg bent ,kan je de koeling thuis al aan zetten via je mobieltje . Lekker kunnen slapen !. Tot op heden goede ervaring !!.
2 July 2026
Hans
Emmeloord
De PortaSplit van Midea is erg gewild en zeer geliefd. Dank voor uw beoordeling. Het is goed om te weten dat onze producten en service aan uw verwachtingen voldoen.
Wat een geweldige service! Met tijd en aandacht voor de klant!
1 July 2026
Ria
Zwolle
Bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review. Heel leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service!
Vorige week een airco split system (Midea) gekocht bij di bedrijf. Er bleek een onderdeel niet goed te functioneren. De verkoper heeft toen dit onderdeel uit een toestel aldaar gedemonteerd en meteen aan mij verzonden. Probleem opgelost. Dat is nog eens service.
27 June 2026
Vincent
Breda
Geweldig dat u zo tevreden bent over onze service. We staan graag weer voor u klaar!
Nieuwe lijn binnenuit airco, mooi product
27 June 2026
Ralph
Lemmer
Zeker een mooi product. De doe-het-zelf airconditioning van Midea is erg geliefd. Bedankt voor uw feedback! Heel fijn om te horen dat u tevreden bent.
Heeeeeel blij met deze Porta split.
25 June 2026
Gaby Reniers
Eindhoven
Dat kunnen wij ons voorstellen. U heeft met dit product een goede keuze gemaakt. Heel veel plezier van deze fijne mobiele airco!
De bezorgdienst Raben Group heeft de airco in het portiek gezet, verder moest ik zelf maar zien hoe ik hem boven kreeg (45 kg). Er is geen lift in mijn flat. Heeft zo'n bezorgdienst geen materiaal om wel tot de eigen voordeur te bezorgen, zoals bv een 6-wielig steekkarretje?
Beveelt niet aan
23 June 2026
Stefan
Deventer
Beste Stefan,
Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend is om een airco van 45 kg zelf naar boven te moeten brengen, zeker wanneer er geen lift aanwezig is.
De bezorging van onze producten wordt verzorgd door een externe transporteur. Helaas hebben wij geen invloed op de werkwijze van de bezorgdienst of de hulpmiddelen die daarbij worden gebruikt.
Desondanks hopen we dat de airco inmiddels naar tevredenheid in gebruik is en wensen we u veel comfort tijdens de warme dagen.
Kleiland 11
8271 RV Ijsselmuiden