ik heb nog niks ontvangen
Dag Frank, U heeft helemaal gelijk, het artikel staat nog steeds in backorder. De leverancier heeft een nieuw software-systeem gekregen en daardoor zijn er grote leveringsproblemen ontstaan. Ik hoop dat het deze week wordt opgelost! Excuses.
Verkoper had duidelijk haast, wellicht omdat hij ook een echtpaar aan het helpen was, dat uitgebreid informatie wilde over fietsen. Zij zeiden: help eerst hem maar. Ik wilde info over Honda generator, en dit gebeurde vooral vluchtig, snel, onvolledig en zelfs op één punt onjuist.. Ik was juist naar deze winkel gegaan vanwege de mogelijkheid om me goed te laten informeren voordat ik zo’n toch wel flinke uitgave doe, maar achteraf had ik net zo goed online kunnen kopen ergens. Jammer, ik ga op zoek naar meer betrokken en behulpzame verkoper elders. Generator werkt prima overigens en bouwpakket BMW R90 S zit in elkaar.
Dag Rene, Wanneer u het gevoel krijgt dat uw bezoek aan onze showroom te snel werd afgehandeld dan trekken wij ons dat zeer aan. Misschien werd de drukte iets teveel voor onze collega, want normaal is hij een zeer betrokken verkoper. We nemen uw feedback serieus en zullen hier intern ook aandacht aan besteden. Excuses namens het hele team.
Een bestelling volgens het boekje. Goede communicatie, daarna snelle levering.
Zo horen we het graag. Dank u wel voor uw review!
Alles vlot en goed verlopen. Kwamen met goed alternatief voor iets wat niet snel leverbaar was.
Fijn om te horen dat u tevreden bent. Dank voor de mooie review.
Ik werd goed geholpen bij de vragen die ik had over de aankoop van een apparaat en de toe benodigdheden.
Fijn dat we u konden helpen en van advies konden voorzien. Heel veel plezier met uw aankoop en dank dat u de moeite nam om deze leuke review te schrijven.
Ik heb een aggregaat gekocht en de hele afhandeling was goed.
Als een artikel bij ons op voorraad is, kan het in principe de volgende dag al bij u in huis zijn inderdaad. Fijn dat u tevreden bent, dan zijn wij het ook!
Prima geregeld vooral de chauffeur die me keurig belde voor de aflevering bij niemand thuis top
Dank u wel voor uw review! We zullen de complimenten voor de vervoerder doorgeven. :)
Goed online advies, correcte levering. Product voldoet geheel aan verwachting.
Fijn om te horen. Dank u wel voor het mooie cijfer!
Besteld, geleverd. Inclusief olie. Moet het apparaat nog proberen maar ziet er goed uit.
Dank u wel voor uw review. Heel veel succes met uw bestelling. U mag altijd bellen als er nog vragen zijn.
Mijn ervaring is goed. Op verzoek hebben ze de eu10i bedrijfsklaar gemaakt waardoor meteen kon worden ingezet. De medewerker alleen mag wel iets vriendelijke zijn. Maar dat is niks vergeleken bij de service die ze bieden want die is top. Scherpe prijs ook.
Het is soms heel erg druk aan de telefoon en in de showroom. Het kan zijn dat u een zeer drukke medewerker niet zo vriendelijk vond overkomen, onze excuses daarvoor. Fijn dat u tevreden bent over de service en de prijzen die Bostools hanteert.
Correcte leveringen
Hartelijk dank voor deze mooie review. Zijn we blij mee!
Hoi de Service is prima , in de winkel goeie tekst en uitleg, de bestelling correct en op tijd geleverd..
Leuk dat u in onze showroom bent geweest. En dank voor het mooie cijfer.
Fijn geholpen snelle levering mooie stoommachines en ruim aanbod onderdelen En mensen met kennis v zaken
Dank voor de lovende woorden en het mooie cijfer. :)
SERVIC van de bovenste plank
Fijn dat u zo dik tevreden bent. Daar worden wij ook blij van.
Prima service, bestelling was binnen tijdslot
Dank u wel!
Bestelde is snel en zonder problemen geleverd
Daar doen we iedere dag weer ons best voor :) Dank u wel voor uw mooie feedback.
Dank u wel voor uw review!
Mooie zaak, deskundige man,met wat haast,ivmdrukte. (We waren in de winkel,meestal worden de generatoren/aggregaten opgestuurd) Na goed advies,uiteindelijk gekozen voor een Honda 2000 watt aggregaat. Roeland Moorer
Daarmee heeft u een goede en betrouwbare generator aangeschaft. Heel veel plezier met de Honda en dank u wel voor uw review.
Goed advies over de aanschaf van een aggregaat. Er waren goedkopere aanbieders maar goed advies is ook wat waard.
Dat is goed om te horen. We proberen inderdaad onze klanten het beste advies te geven zodat de juiste generator wordt aangeschaft. Fijn dat u dit weet te waarderen, dank u wel.
De site is mooi, uitgebreid en overzichtelijk. Echter de kloofmachine was niet gevuld met hydraulische olie.... Er staat hierover niets vermeld op de site. Ga je deze machine gebruiken zonder dit goed te checken dan is de machine na enkele keren defect...
Machines die verzonden worden via pakket vervoerders, zijn nooit gevuld met vloeistoffen omdat dit anders gaat lekken als een doos op de kop gezet wordt. Wanneer er staat dat een apparaat bedrijfsklaar wordt gemaakt wordt het ook op een pallet vervoerd zodat we zeker weten dat het rechtop blijft staan. Dit is de eerste keer dat we horen dat dit niet geheel duidelijk is dus we zullen het meenemen als verbeterpunt. Dank u wel voor uw feedback.
V8 moter bouwdoos.prachtige bouwdoos alleen in het Duis en Engels handleiding.Is wel een dingetje. Niettemin ben ik er blijmee. (hoe kom ik aan een Nederlandse vertaling?)
Dat klopt inderdaad. De handleiding is in het Duits en het Engels. Voor zover wij weten bestaat er ook geen Nederlandse beschrijving. Op zich wel een goed punt. We nemen dit mee als verbeterpunt. Dank u wel voor uw review.
Toestel werkt perfect na zelf assemblage.
Super dat het zo perfect werkt. Dank u wel voor uw review!
Houd je goed op de hoogte van de status van de bestelling
Dat is goed om te horen. Dank u wel dat u de tijd heeft genomen deze mooie review te schrijven.
Prima, aanrader.
Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling.
Simpel bestellen en gewoon de volgende dag generator in huis inclusief vloeistof en dat tijdens de feestdagen, compliment Bostools
Bostools kan inderdaad veel generatoren uit voorraad leveren. Ondanks deze drukke maanden is ook het afleveren door onze vervoerder nagenoeg probleemloos verlopen. Daar zijn wij ook heel blij mee. En dank u wel voor het mooie compliment!