Super snelle levering

Goed te woord gestaan en de afspraak keurig nagekomen

Goed verpakt en snel geleverd.

Prima, personeel was zeer adequaat

Correct volgens afspraak.

Goede prijs, snelle levering!

Drie keer achter elkaar spullen besteld, steevast volgende dag in huis, dat is een verademing! Ga zo door

Keurige en snelle levering.

Overzichtelijke webshop. Ook snelle en keurige (goed verpakt) levering.

Goede en snelle service

Mijn ervaring met Bostools is uitmuntend. Ik heb nu 2 keer een bestelling gedaan en bij beide keren was de levering snel en het gereedschap was precies zoals op de site staat geleverd incl. de accessoires. Aanrader!

Helemaal top, alsook naverkoop!

Gewoon top, en gaan zeker in de toekomst nog enkele units bij bostools aankopen. En ook eentje voor de caravan! Zondag besteld.. dinsdag middag geleverd in België! Super snel en zeer netjes geleverd, Ik miste 1 wifi stick maar na een mailtje de dag erna al verstuurd en 2 dagen erna netjes geleverd met pakketpost! Kan enkel maar aanraden.

Perfect afgehandeld

Ik bestel 4 zijlichtjes voor de caravan, niet in het besef dat links en rechts verschillend zouden kunnen zijn… Ontvang keurig 2 linker en 2 rechter. Klasse!

Goede ervaring

Onze orders zijn goed verwerkt en op de afgesproken tijd in goede orde geleverd.

Vlug geleverd top

Bedankt goed geleverd accu werkt perfect

Vechline splitunit herrie met uitgaan

Bij binnen komst van de Vechline splitairco 7000btu gelijk uitgeprobeerd. Is vrij stil zowel buiten als binnen unit. Maar als je hem uitzet gaat de buitenunit pomp heel veel herrie maken voor een 30sec. Dit moet je niet doen op een camping nachts. dan heb je een kwade campinggasten aan je deur. Wat je kan doen is de stekker eruit trekken zo kan hij geen herrie maken. Het is een hele ratelende herrie dat ook veel geluid maakt??? Dat is het min puntje van de airco. Ik begrijp niet waarom ze dit zo hebben gemaakt voor een camping zeker als je hem savonds/snachts wilt gebruiken.

Wel zeer snelle levering.

‘s middags besteld en volgende ochtend in huis.

Super!!!

Mijn bestelling was niet compleet maar dat was zo opgelost en er zat nog een lekker chocolaatje bij ook, bedankt bostools Als ik weer wat nodig heb bestel ik weer bij bostools.nl

Op tijd geleverd

Topservice

Professionele koppelingen

Zeer goed eerlijk uit leg en komt afspraken na.

Voor x maal weer goed ervaringen met Bostools. Probleem word goed aan gepakt. André & Patrick Aue ( Bedeco ) Weesp

Snelle correcte levering

Zeer snelle en correcte levering. Tevens een heel concurerende prijs

goede informatie snelle bezorging

Mobiele airco snel geleverd. Goede informatie via de site. Eenvoudige installatie.

Top Sevice

Top sevice

Helaas kreeg ik airco goten 8 van 1 mtr terwijl ik 4 van 2 mtr had besteld. Bovendien zaten er toen ook te weinig koppelstukken bij.

Duidelijk en volgens afspraak

Harstikke goed

Levering en artikelen zijn naar wens.

Levering en artikelen zijn naar wens.

prima bedrijf

prima mensen en service is oke

Supersnelle levering met verstand van zaken!

Supersnelle levering met verstand van zaken! Na de levering had ik nog een technische vraag mbt de airco, de eerste die ik aan de telefoon kreeg kon me gelijk helpen.

11 Kleiland

Ijsselmuiden 8271 RV